Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

Budapest nem tanul - Judapest 2.010

2010. április 12. 13:45 - Mr Falafel

Cseppet sem természetes módon elsőként szeretnék a győztesnek gratulálni. Figyelemre méltó teljesítmény, amit a tegnap éjszaka sokáig fennmaradók láthattak. A Fidesz reálisan a 2/3-os többség elérésének küszöbén áll, köszönhetően az MSZP-SZDSZ koalíció emberfeletti erőfeszítéseinek abbéli munkájukban, hogy a magyar emberrel  megutáltatták a „szociális” és „liberális” szavakat, pontosabban a szavak mögötti jelentéstartalmat. Mert ugyan ki ne szeretné, ha a sors egyenlően mérne ember és ember közt? Ki ne támogatná az elesettek gyámolítását, a törvények előtti egyenlőséget, a szólásszabadságot? Az emberi társadalmak alapköveire pont ezeket a szavakat vésték az évszázadok alatt vérrel és verejtékkel. A társadalmi morál legsúlyosabb építőkövei ezek. Mindezek ellenében győzedelmeskedett a megtorlás szándékának kinyilvánítása, az éhbérhez való jutás lehetősége, a prolik szájának vajaskenyérrel való betömése. Gyakorlatilag Hakapeszi Maki is biztos parlamenti bejutó volt, ha a Fidesz színeiben indult, hiába tudja róla a ZsebTévé közönsége, hogy egy falánk kis csaló. Mindezek ellenére, vagy éppen ezért szívből gratulálok a Fidesznek.

 

Posztom apropója mégsem a nagy pártok közötti relációk taglalása, hanem az új erő, a meglepetéscsapat tetemrehívása. Tudományosnak tűnő érvrendszerrel való megalapozottságra nem törekszem. Ehhez igénybe kellett volna vennem olyan mértékadó blogok okfejtéseit, amelyeket ritkán, vagy egyáltalán nem látogatok. Mindazok, akik az alábbi írással szemben valamiféle ál-racionális valóságképet keresnek, ajánlom a Mandinert, a Konzervatóriumot és a Tea-kört, nekik van kapcsolatuk a legilletékesebbel, a judapest.org-gal. Álmokat kergetni ekono-irracionális lepkehálóval náluk szokás. Aki azt hiszi, hogy ironikus mondataim mögött nincs egy csepp tisztelet sem, az téved. Nem ajánlanék olyan blogot, amelynek szerzői ne lennének kiváló gondolkodók.     

 

Hét százalékon az LMP. Ez az eredmény gyakorlatilag Budapesten született meg. Háromszázezer szavazatot gyűjtöttek a fővárosban. Ki hitte volna ezt akár egy héttel ezelőtt is? – Csak az elvetemült összeesküvés-elmélet gyártók, vagy talán ők sem. Magam is úgy véltem, hogy az MDF mögül kiálló Tisztelet Társasága és a Hit Gyülekezete inkább szavaz az MSZP-re. Tévedtem. Az már nekik is ciki lett volna, pedig két ilyen együgyű judeánus bandától várható lett volna, hogy zsigeri döntést hoznak. Sokakkal együtt alábecsültem a hazai judeofasztoid magyarellenes tábor képességeit. Ők nem olyan rövidlátó percemberkék, mint mi vagyunk sokan. Nekik van pénzük, s mint tudjuk így idejük is, amennyiben az idő tényleg pénz. Nem, nem abból indulok ki, hogy ők voltak a leghangosabbak a kampánypénzek elszámoltatásával kapcsolatban, hivatkozva az Állami Számvevőszékre, hanem abból, hogy a korábbi kormánypártot és a jelenlegi győztest leszámítva országos szinten az LMP-nek volt a legtöbb óriásplakátja. Tradíció ez, amelyet elődjüktől, az SZDSZ-től kaptak kéretlenül. Azaz nem az SZDSZ-től, hanem a Nyújork-Telavív tengely vezetőitől. Kötelező volt Schiffer Andrásnak, a legismertebb magyar állampolgárságú jogvédőnek segget csinálni a szájából, és lerombolnia élete főművét ezért a lehetőségért. Gyakorlatilag hazafias kötelessége volt. Haza alatt senki ne értse Magyarországot. Mi sem támasztja alá jobban állításaim igazát, mint az, hogy az amerikai nagykövet (értsd: izraeli helytartó) szakítva korábbi szokásával, mi szerint az SZDSZ-szel együtt ünnepli a magyar parlament tökének elmarkolása feletti győzelmet, ezúttal az LMP (Lehet Még Próbálkozni – mármint a zsidóknak) stábjával együtt dáridózott kedvére.

Na, ilyenkor lennék kíváncsi a jobboldali zsurnálé kiérdemesült kreténjének, a Fidesz Tóta Wé-jének, Bayer Zsoltnak az ábrázatjára. Vajon mennyire önfeledten boldog, hogy a Jobbikot Budapesten megelőzte az LMP? Ugyan, a következő Korrektúróban mennyire lesz ágyékrezgető Kondor Kata zihálása? Azt sem fogják tudni, a tökük van-e jobban tele, vagy a gatyájuk. Zsóti, lehet szánakozni a Jobbik eredménye fölött. Ennyi eszed van, bazmeg! Ne feledd, nekik van idejük, mert van pénzük! Minekutána nem sikerült sóval behinteni a TV2 és az RTL Klub helyét, ezek és további médiumok szét fogják cincálni a Fideszt, Orbán minden lépését. Az MSZP 20%-a intő jel kelljen, hogy legyen. Innen van visszatérés. Mert mi van akkor, ha négy év múlva a Fidesz nem tudta megváltani a világot, és lead 15%-ot, az LMP meg szerez még néhányat, köszönhetően a jobboldal belső vitáinak? Zsótikám, szerinted az LMP kivel lépne kojalícijóra? Hát bazmeg, miattad, a szervilis barom fajtád miatt kell félnünk, hogy 2014-ben ismét a balliberális horda rohanja le az országot.            

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr91914585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cherokee · http://eletutjaink.blog.hu/ 2010.04.22. 13:49:45

A nap aranyköpése, avagy egy újabb bizonyíték nyelvünk gazdagságára, árnyaltságára:

"Az MDF először megbokrosodott, majd herényire zsugorodott, és most alulról szagolja az ibolyát. "

elfel 2010.04.22. 14:05:07

@Cherokee: Üdv, Főnök! Kéretik ide berakni a regelős e-mail címed, és kapsz arra egy meghívót, amitől teljes jogú tag leszel.

dajong 2010.04.22. 14:08:55

Szóval, üdv Főnök!
Nem tudom, hogy lettem az előbb elfel, mikor ide nem is regeltem vele.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.22. 14:46:56

@dajong:
Van átfedés több blogszolgáltató között.
Küldjétek mélben a regisztrációs mélcímeteket. Már, akinek még nincs jogosultsága itt.
lehet küldeni a totalkesz81@freemail.hu-ra is, hanem publikus.
A mandineren éppen most jó csörte van egy zsidós posztban.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.22. 19:12:29

@Cherokee:
Ez nekem olyan, mint amit hétvégn hallottam az LMP-vel kapcsolatban.
LMP= Legyen Magyarországból Palesztína.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.22. 19:55:55

@Mr Falafel: Palesztinás kérdésedre válasz a mandineren.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.22. 20:36:41

@biboldó: Na mindegy, pedig magas labda volt. Ezek tényleg pörögnek, de senki nem szólt vissza, hiába voltam bőven provokatív. Na majd legközelebb....

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.23. 12:29:16

@biboldó:
Bocsesz, de volt egy kis dolgom. Ellenben írtam neked egy választ, amit vélhetően kimodeárlnak ezek a szellemi éhenkórászok. Éppen ezért ide bemásolom.

@biboldó:
Nem könnyíted meg a dolgom, mózes hitű barátom. Még lezsidózni sem tudlak tisztességgel, mert zsidó névvel nyomulsz. Ráadásul nekem brácsázol, vagyis egy zenekarban játszunk. Hogy ez milyen morbid!
Nekem akarod elmagyarázni, hogy vannak jó zsidók is? - Ezt mondom én is. A gond azokkal van, akik szerint a zsidó szó valami olyan titkos képlet, aminek maga az isteni jóság a megfejtése. Megafaszom!
Így afelett felgyülemlett mérgemben, hogy nem tudok beszolni neked, kénytelen vagyok nagyot sózni ezeknek a kis buziknak a rózsaszínű punciseggére. Ki a gecim az a nénike, hogy egyáltalán írni merészel? Egy ilyen szellemi éhenkórász honnan veszi a bátorságot, hogy véleményt merjen formálni bármiről is? Mi a geci van ennek a Nobilis nevű fidesz-zsidónak a faszában, amit kiszopva így felbátorodnak ezek a genetikai hulladékok? Tán azt képzelik, hogy azért, mert a kibaszott színvonaltalan HírTv-ben képzettség és végzettség nélkül, gyakorlatilag mentális homelessként van lehetőségük szakértősdit imitálni az őket bértollnokként tartó senkiházi zsidó révén, nekik már bármit szabad? A zsidó kultúráról annyit tudnak, hogy zsidóval kezdődik és kultúrával végződik, de ezzel vége is. Tán a szánalmas magyar felsőoktatásnak köszönhető, hogy ilyen tehetségtelen, az absztrahálás képessége nélkül is emberi titulust bitorló véglényeknek joga van féregrágta csontvázak egykori gondolatait mantrázni, és ettől hitelesnek tűnni? A kurva anyjukat, hát erre egy csimpánz is képes!
Hogy ez hogy kikívánkozott! És egészen biztos vagyok benne, hogy az egészből annyit képesek felfogni, hogy csúnyán "beszélek", hogy a kretén kurvaannyukat!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.23. 22:52:46

Hezitáltam, hogy hol reagáljak. Amint látom, kiadtad magadból amit akartál, bár szerintem egy kis kettőnk közti riposztozással még lehetett volna fokozni, inkább alátámasztani amit én is hiányoltam a punciseggűektől. Nevezetesen, hogy egyetlen műnáci sem akadt, aki nekem esett volna, hogy nehogy már azt merjem állítani "zsidók nélkül itt bőgatya......" Vagy legalább aki pótcselekvés gyanánt kioktatott volna a bennhagyott elütéseimért. A műfilok is mélyen hallgattak, pedig számukra is vastagon provi voltam. Mindegy, nekem velük nincs elszámolnivalóm, ezért itt vonom le a konkluziót: az ilyen értelmiségtől egy bantu néger is játszva meg tudná vásárolni az országot (ha akarná) egyetlen szemétben talált mágikusnak kikiáltott csirkecsontért. Aztán majd siránkozhatnának, hogy micsoda összeesküvés áldozatává lettek.
Kár, hogy nincs jogalapom ezt nekik címezni és még nagyobb kár, hogy nincs kivel meccselni.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.24. 06:30:02

@biboldó:
Szerintem a poszt azért fulladt ki gyorsan, mert csupán a Jobbik basztatására született, de nem számolt azzal, hogy a bősz fidesznyikek zöme pontosan azon a véleményen van, mint a szélsőségek. Nem fogják fel ezek a gyökerek, hogy sokan csak azért szavaztak a Fideszre, mert azt hitték, csakis az képes legyőzni a szocikat.
Viszont van egy új posztjuk, a katolikus rádiós. Na, most megyek, és adok nekik!

Jesian Keresztesei 2010.04.27. 10:09:13

@Tyr Anasazi:
REggel Molnár Oszkár volt a királyin. Érdemes lenne egy posztot írni róla. Csaxólok.
süti beállítások módosítása