Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

ELVTÁRSI MURI

2023. február 19. 08:29 - Mr Falafel

Amúgy hülye cím, nem tetszik. Hogy akkor miért ezt adtam posztomnak? Nos, Móricz Zsigmond regénye, az Úri muri miatt.

„Az meg mi?” - kérdezné egy mai diák, aki szivárványos rongyokba öltözött, többnyire az azonos neműekhez vonzódó, túlnyomórészt pedofil vagy pedofíliát terjesztő tanáraival együtt „faszozik” és „kurvaéletezik” a kultúránkért való nagy aggódásunkban valamelyik közterünkön éppen. Szóval, kizárt, hogy ezek a süvölvénytorzók tudnák, ki volt Móricz Zsigmond. Nem, nem a Harry Potter egyik mellékszereplője!

Mert mit tanulhat ma egy gyerek egy áltagos magyar iskolában az aljasságon és a kisszerűség hozsannázásán túl? Bizonyosan semmit, vagy genderpropagandát, a csalá’ daszcsalá’d. Na, de nem szeretnék requiemet fabrikálni a méltán halódó közoktatásért! Móricz regénye a Debrecenben épülő akkumulátorgyár körül kialakult hajcihő okán jutott eszembe.

Tragikus! Amiképpen a dzsentri életmódról íródott Móricz-regények általában. Alapmotívum, hogy bármennyire is kiváló jellem a főhős, s bármennyire is előremutatóak a célok, a projekt, s maga a hős is bukásra van ítélve. Mert a miliő, amelyben él, a nagy tetteket intrikákba fojtja.

Jól emlékszem, a rendszerváltozás legnagyobb vívmánya a dzsentrimítoszba révedő, avítt földtúrók kipellengérezése volt, vele szemben pedig az urbánus életmód felmagasztalása. Utóbbi mai napig tart, de már csupán a proletárdiktatúra eszmeiségébe végérvényesen visszasüllyedő fővárosban és néhány megyeszékhelyen.

A 90-es évektől, ha valaki földművelésre adta a fejét, azt szégyenpadba állították, ujjal mutogattak rá, gúnyolták szembe és a háta mögött is. A hatalomba négy év után visszalopakodó kommunista trógerek aztán végleg felszámolták a maradék mezőgazdasági nagyüzemeinket. Tegyük hozzá, a mezőgazdasághoz kapcsolódó feldolgozóüzemek bezárását már az MDF-kormány elkezdte, amikor az orosz piaci kapcsolatokat nemkívánatosként megszüntette.

A kétezres évek közepe táján baráti társasággal a Zemplénben töltöttünk néhány napot, s ekkor volt alkalmam végig nézni, amint a szerencsi cukorgyárat lerombolják. Láttam, mint feszülnek neki iszonyatos bolsevik dühhel gépek tucatjai a másfél-kétméter vastag falaknak, miként birkóznak a sokszor combvastagságú betonacéllal és a hidakat is megszégyenítő acélgerendákkal. Hosszú hónapokig tartott, amíg a tökéletes állapotú üzemekből romhalmazt csináltak.

Ugyancsak a kommunista kormány volt, amelyik a cukorkvótát eladta a semmiért cserébe. Százezrek megélhetését vették el, kényszerítették őket külföldre rabszolgamunkára. Éljen az EU! Az már csak hab a tortán, hogy a 2005 után Angliába kényszerülők jelentős része emlékszik úgy, hogy az Orbán-rezsim elől kellett menekülnie. Mert kommunista kutyából sosem lesz kapitalista szalonna. Az itthon maradtak viszont szépen rászoktak a segélyre.    

A kétezres években öt hektár Balaton-felvidéki földterület ötmillió forintba került, vagy annyiba sem. Emlékszem, ismerősöm nekem is kínált Akali-Dörgicsén tizenöt hektárt hétmillió forintért. Szóval, a kommunisták, a baloldaliak a földet a végletekig elértéktelenítették, a mezőgazdaságot megszüntették, s még az emlékét is gúny tárgyává tették.

Aztán jött a Patás Orbán és szép csendben elkezdett értéktelen földeket vásárolni. Volt egy víziója a vidékről és a magyar mezőgazdaságról. Elvégre falusi parasztgyerek volt. A példája ragadós lett, a hozzá közelállók, a politikai és elvbarátai ugyancsak nagyszabású földfelvásárlásba kezdtek. Ment is a baloldali médiában az ekézés, gúnyolódás orrvérzésig. Ám végül Orbánnak lett igaza. Mint mindig! Persze, nincs nehéz dolga, mert a baloldalon mindenki hülye, vagy méghülyébb és sokkal hülyébb.

A miniszterelnök például Tokaj-hegyen vásárolt szőlőket. Én emlékszem, akkoriban az MSZP-SZDSZ koalíció megállapodott az EU-val, hogy a magyar gazdák verjék le zölden a fürtöket, s azért pénzt adnak. Hányan tettek így!!! Eladták a magyar életet EU-s fillérekért. Ezt jelentette a szocialista mezőgazdaság.

2010 után fordult a kocka. A föld értéke folyamatosan emelkedett, s egyre nagyobb lett a művelés alá volt terület. A Fidesz elkezdte fejleszteni a vidéket. S most, amikor az Akali-Dörgicsei dűlőn, a Balaton-felvidéken egy hektár föld 10-20 milliót ér minimum, már nem gúnyolódnak az elvtársak. Márt csak picsognak, hogy földet venni és művelni a gazdagok életmódja lett.

Azok a redva prolik irigykednek most a földbirtokosokra, akik a 90-es években gúnyolták a földtulajdonosokat. S ugyanezek a hitvány dologtalanok, a szakmátlan, iskolázatlan lumpenek őrjöngenek most Debrecenben az akkumulátorgyár épülésének kapcsán. Ezek, akik a cipőjükre ragadt sarat nem takarítják le, nemhogy földet művelnének. Ezek a nagyvárosok meddő talaján burjánzó bolsevista aljasságot belélegző embertorzók hőzöngenek ismét a magyar fejlődés ellen.

Mert a baloldaliság sosem valamiért jön létre, hanem mindig valami ellen. A fejlődés bármilyen csekély megmutatkozása kiváltja belőlük a lealjasult tudatlanság minden agresszivitását. Az egyenes magyar gerinc ezeknek a csúszómászóknak az egyetlen éltető táplálék, a magyar kultúra elpusztítása létük egyetlen értelme.

És ezek magyarul beszélnek, köztünk élnek. Ott vannak a munkahelyeinken és szabotálnak. Nem is titkolják, sőt, harsány felhívásokban ösztönzik egymást a pusztításra minden általuk uralt médiafelületen. Így lehetséges, hogy a démoni George Soros pénzén egy szakmátlan, teljesen iskolázatlan, Debrecentől többszáz kilométerre lakó proli, egy buszvezető őrjöng a leghangosabban azért a földért és a magyar mezőgazdaságért aggódva, amelyet sosem tapodott, s amelynek termései helyett a Tesco-s szarokat veszi.

A balliberális médiumok pedig reggeltől estig harsogják, hogy az elektromos autó a jövő, de abba akkumulátort ne mi gyártsunk, hanem a németek és a franciák. Mi majd csak vegyük meg jó drágán és ne legyen belőle hasznunk egy euró cent sem – teszem hozzá én.

Szóval, mi magyarok felkaroljuk a mezőgazdaságot, a földeket művelés alá vonjuk, s ezzel annak értékét is visszaadjuk, elkezdjük visszaépíteni a mezőgazdasághoz kapcsolódó élelmiszeripart, feldolgozóipart, megsokszorozzuk a mezőgazdaságból származó államháztartási bevételt, s ekkor jön a földmunkát gyűlölő és megvető városi proli, és azt ordítja, hogy mi tesszük tönkre a mezőgazdaságot, csak, mert racionális gazdaságpolitika mellet lehetőséget teremtettünk a nehéziparhoz kapcsolódó ipari termelésbe való bekapcsolódásra.

Kinyílik a bicska az ember zsebében!

Egyszerűen nem tűrhetjük tovább, hogy ezek az agresszív, mentálisan az ember alá aljasodott szubhumánok szabotálják az életünket, pusztítsák a kultúránkat! Eljött az ideje, hogy a társadalom, mint élő organizmus, izolációs önvédelmi reakciót adjon az életünket, a létünket veszélyeztető baloldali agresszióra.

Nemzettársaim! Mindannyiunknak megvan a feladata, hogy a saját környezetében mindenki megtegye, amit megtehet. (Hú, milyen pátoszos, nem européer, hanem maradi nacionalista!)

Nacionalista vagyok, a nemzetben, a magyar kultúrában hiszek. Népünk valódi történelme predesztinál minket, hogy élenjárjunk az emberiség felemelkedésének elősegítésében, fajunk fejlődésének motorjaként szolgálásában, a legszebb emberi hagyományok megőrzésében.

Én a házkörül termesztek haszonnövényeket és háztáji húsokat fogyasztok szinte kizárólagosan. Szárnyasok terén van lemaradásom, de 2023-ban ezt is végleg felszámolom. Megtettem a megfelelő lépéseket. Munkámban, - idegenrendészeti szakjogászként – elsődleges feladatom a nemzetgazdasági érdek érvényesítésének elősegítése, vagyis a hazai kiemelt projektek maximális kapacitáson történő működésének elősegítése. Ebben az évben kiemelt munkámnak tekintem az idegenrendészethez kapcsolódó  közigazgatásban (Külügy, Kormányhivatalok, OIF) szabotáló baloldaliak kiszűrése, büntető- és egyéb eljárok útján történő kitakarítása.

Ahogy azt a Nazareth nevű nagyszerű metálzenekar is megénekelte: Expect no mercy! Tőlem egy se várjon könyörületet!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7618053008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2023.02.19. 12:51:30

Szabad asszociációként a jó cikk mellé: érdekesnek tartom ahogy a nyugat teljesen palira veszi a lakosságot, és ez bejön nekik!, mert azok már tényleg szénné vannak hülyítve. A mezőgazdaságot a környezetvédelemre hivatkozva elkezdték felszámolni, közben meg szénerőműveket nyitnak vissza és akkumulátorgyárakat építenek ők is. Ezt szobahőmérsékletnél magasabb IQ-val nem lehet normális dolognak tekinteni.

Ennél rosszabb már csak az USA, ahol az utóbbi 2 évben teljes spektrumú gerillaháborút folytat a háttérhatalom a lakosság ellen, élelmiszeripari telepek százait felgyújtva, haszonállatok millióit értelmetlenül lemészárolva, "kisiklott" vonatok szándékos felrobbantásával egész tagállamokat megmérgezve, tojástermelést gátló baromfitápokat árusítva, ésatöbbi, ésatöbbi. Sok kicsi sokra megy... És a csórók hiába háborognak, hogy ott is rekordokat döntöget az infláció meg olyan hiányok vannak amiket 5 éve még totálisan elképzelhetetlennek tartottak volna - aminek a közepében állnak ők és állunk mi is az szó szerint egy világháború az emberi civilizáció ellen, és az egyik oldal értetlenkedő méltatlankodása a másik felet egyáltalán nem hatja meg, sőt.

Persze mondhatja bárki, hogy csak én vagyok alusapkás, és színtiszta véletlen, hogy az egész nyugati világ nyakig áll a szószban amit a politikusai(n)k kreáltak az inkompetenciájukkal, és amit amúgy pár vízfejű óvodás is meg tudott volna akadályozni, mondjuk a covidlezárások kihagyásával (mint a svédek), a saját földművelésük fel nem számolásával, az atomerőművek tovább üzemeltetésével, és még sorolhatnám - sajnos - napestig... Van az inkompetenciának az a szintje, ami már teljes nyilvánvalósággal szándékos rombolás, csak sajnos a kultúránk gerincét adó dolgozó, középosztálybeli tömeg túl jóhiszemű ahhoz, hogy ezt fel- vagy beismerje.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2023.02.19. 17:30:48

@Deansdale: Ahogy egy barátom mondani szokta, valaki vagy ember, vagy baloldali, a kettő együtt nem megy. Így aztán ez vagy a gyíkemberek műve, vagy ilyen jelentős agyi evolúción esünk át, s a fajunk végérvényesen kettévált. Tekintve, hogy a kognitív funkcióink is jelentős eltérést mutatnak, én az utóbbira hajlanék. Persze, ettől még a gyíkemberek mellső lába is benne lehet. :-D

Deansdale 2023.02.19. 18:21:01

@Mr Falafel: Ennél kicsit kevésbé vagyok alusapkás - a többszáz éve a háttérben matató nemzetközi banki elit szerintem ugyanolyan emberekből áll, mint mi, csak kissé gátlástalanabbak és a lehetőségek szélesebb választékát örökölték meg. Igazából nem is kell túl sokat fantáziálgatni azon, hogy mit akarnak, Davosban nyilvánosan elmondják legalább a felét. És ők maguk természetesen nem balosok, az ideológiát csak mint fegyvert használják ellenünk, szemmel láthatóan nagy sikerrel, hogy a ragya vinné el őket.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2023.02.20. 08:11:44

@Deansdale: Na, csak itt vannak a gyíkemberek! :-)
Dick Swaab könyvét olvasom az agy fejlődéséről (A kreatív agy). Korábban már olvastam a zanzáját a neten, de így egész más. Jó terjengős faszság, de itt-ott van benne hasznos információ. Én már nemigen szállok le az evolúciós lóról. Ami történik, nem lehet egyszerű világnézeti különbözőség. Pláne, ha az ember elolvasta Ammianus Marcellinust is.
süti beállítások módosítása