Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

SZABOTÁZS

2022. augusztus 25. 12:19 - Mr Falafel

 

Jelentése rejtett romboló tevékenység, titkos aknamunka, de jelenti rendelkezések végrehajtásának megtagadását, tudatos akadályozását is. A rendelkezések jogszabályba foglalt utasítások, vagyis állami aktusok. Azonban a szabotázs annak ellenére került ki a Btk-ból, hogy metodikáját és célját tekintve alig különbözik a terrorizmustól (Btk. 314. §). Helyette a rombolás (Btk. 257. §) került a szankcionálandó cselekedetek körébe, egy – álláspontom szerint – nyomorultul megfogalmazott tényállással.

Sosem voltam a pönalisztikus jogalkotás híve, amely túlságosan szigorú, mindent büntetni rendelő jogalkotói attitűd. Azonban az elmúlt évtized baloldali-balliberális társadalmi viselkedési minták primitív módon erőszakossá és végletessé válása szép lassan felülírja bennem a nyitottabb társadalmi viselkedési normák iránti elkötelezettségemet és mindinkább a szigorúbb szabályozást igényelném.

Mit mondjak, szeretek nyugalomban élni. Ez nem jelenti azt, hogy a hátamon fát lehet vágni, mert meglehetősen vehemens ember vagyok, de a mások, különöseképpen a többség akaratával való erőszakos ellenszegülésre nem vagyok vevő. Elég forrófejű voltam fiatalon, nekimentem minden falnak, ami elém került. Ebből tanultam, és mázlim volt, -vagy csak nyitottabb voltam a tanulásra – mert végül a konfliktusaimból megerősödve, pozitív hozadékokkal kerültem ki.

Ezért nem cselekszem ma már olyasmit, ami semmiféle pozitív hozadékkal nem kecsegtet, csak adrenalint vezet le. Már 2006-ban is azért maradtam el a tüntetésektől, mert újságírók autóit rongálták meg, törtek-zúztak. Egyiknek sem volt semmilyen értékes eredménye. S hiába harapnám át legszívesebben a torkát egy Tóta W. Árpádnak vagy Németh Péternek, egyelőre jogi keretek között, társadalomban élünk, ahol ilyesmit nem teszünk.

Persze, emberek szemét sem lőjük ki direkt, nem kínzunk és alázunk meg egyetemista lányokat pusztán azért, mert mást gondolnak a demokráciáról, mint a regnáló hatalom. Ez tesz minket különbözővé a kommunista homopitecusoktól, akik ma egyre hangosabban őrjöngenek körülöttünk.

Az elmúlt 3 évben a balliberális majomhorda egy retrográd folyamat állomásán eljutott abba a primitív, ember alatti állapotba, amikor úgy érzi, élettere kizárólag akkor biztosított, ha erőszakkal támad a másként gondolkodókra, illetve jelesül csak gondolkodókra, a „másként” kitétel már nem fejezi ki a jelenlegi állapotot.  

„Az Orbán-kormányt, a rezsimet, a NER-t nem lehet választás útján leváltani” – harsogják mindenhol, közemberek, politikusok és médiumok. Ezért az embereknek (???) ki kell menniük az utcára, engedetlenséget kell tanúsítaniuk, szembe kell szállniuk a diktatórikus intézkedésekkel és intézményrendszerrel.   

Ennek láttuk példáját augusztus 19-én, amikor a DK-szimpatizáns Radics Kornélia által vezetett Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szándékosan hamis prognózist adva elérte, hogy elmaradjanak az államalapítás ünnepének rendezvényei. Elérte, hogy a legnagyszerűbb, számunkra, magyarok számára a legszívmelengetőbb ünnepet ne tartsuk meg, hogy ne legyen részünk katartikus élményben, amely erősíti a nemzeti összetartozást.

Ez szabotázs volt. A magyar lélek elleni terrorcselekmény. Sajnos a törvényi keretek között jelenleg nem büntethető. Ugyanakkor a szakmai irányelvek ily’ súlyos fokú megsértése, a tudomány aljas indokból való elárulása legalább annyit maga után vont, hogy a szabotázs irányítóját elbocsátották állami hivatalából. Sajnos csak az irányítóját.

Ez a moslék komcsi homopitecus, - mármint Radics – képes volt a „tudomány” szó mögé bújni, azt használni pajzsként. Azóta e szó hallatszik ki leginkább a majomhorda értelmetlen ajvékolásából, noha egyetlen baloldali sem lenne képes felismerni a tudományt, akkor sem, ha szembe jönne velük anyaszült meztelenül, seggében pávatollal és fennhangon azt énekelné, hogy „én vagyok a tudomány!”.  

S vajon hány ilyen okádék alember szabotált a kórházakban orvosként, nővérként a járvány idején? Hányan pedagógusként az iskolákban? És még sorolhatnám, hol mindenhol tudják akadályozni a közigazgatás normális és helyes működését.

Ezek bármire képesek, őket emberi léptékkel megérteni már sosem fogjuk. Ezért óvatosabbnak, felkészültebbnek kell lennünk.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5017915981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick2 2022.08.25. 16:39:53

"Ennek láttuk példáját augusztus 19-én, amikor a DK-szimpatizáns Radics Kornélia által vezetett Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szándékosan hamis prognózist adva elérte, hogy elmaradjanak az államalapítás ünnepének rendezvényei. Elérte, hogy a legnagyszerűbb, számunkra, magyarok számára a legszívmelengetőbb ünnepet ne tartsuk meg, hogy ne legyen részünk katartikus élményben, amely erősíti a nemzeti összetartozást."

Aha! A FIDESZ eltávolította az OMSZ DK-s vezetőjét, és lecserélte egy FIDESZ-esre! Zseniális! :P

"S vajon hány ilyen okádék alember szabotált a kórházakban orvosként, nővérként a járvány idején? Hányan pedagógusként az iskolákban? És még sorolhatnám, hol mindenhol tudják akadályozni a közigazgatás normális és helyes működését."

Vagyis nem azért romlik az egészségügy, az oktatásügy, a közbiztonság, némely kulturális intézmények, a MÁV, mert szarul végzi a dolgát a FIDESZ, hanem mert a DK beépítette a saját embereit, és ezek a DK-ügynökök leépítik az egészségügyet, az oktatásügyet, a közbiztonságot, némely kulturális intézményeket, a MÁV-ot. Zseniálisan gonosz ez a DK! :P

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.08.25. 20:44:13

@Frederick2: Pontosan! 1., Minden stratégiai intézmény összes balos majmát kirúgni. 2., A szabotázsok léteznek, az oktatásban és az egészségügyben igen látványos. Lásd például a PDSZ áldásos genderkedését és szarkavarását. Ettől igenis romlik az oktatás színvonala. Az összes balos majom tanárt ki kell rúgni. Leszarom, ki tanít helyettük, bárki és bármi jobb náluk.

Deansdale 2022.08.26. 07:56:45

Na igen. Az optimális az lenne, ha mindenki normálisan végezné a munkáját és nem valami ideológiát akarna azon keresztül másokra erőszakolni, ez esetben nem kellene kirúgni soha senkit ilyesmi miatt. Viszont mivel ez nem áll fenn, és mivel tudjuk, hogy ők szemérmetlenül és erőszakosan nyomják be mindenhová a saját embereiket, nekünk sincs más választásunk mint ezt tenni. Sőt, a szó legszorosabb értelmében rá vagyunk kényszerítve erre, ha nem akarunk másodrendű állampolgárok lenni a saját hazá(i)nkban. Ha az a kérdés, hogy a degenerált életellenes kriptomarxista NPC-k erőszakolják ránk a nézeteiket, vagy inkább a konzervatívok őrájuk, akkor ez igazából nem is kérdés.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.08.27. 06:13:39

@Deansdale: pontosan! A szélsőséges és az emberi léttel összeegyeztethetetlen baloldali nézeteket vallókat ki kell szorítani a mindennapjainkat befolyásoló pozíciókból. Bíróságok, iskolák, kormányhivatalok, egészségügyi intézmények, stb. Az OMSZ szabotázsa, a kamu gazdatüntetésre rászervező PDSZ és társai a példa rá, a jövőnk ezek kiiktatásával biztosítható csak, mert ezek anarchisták, és csak egy hajszál választja el őket attól, hogy mind véreres szemű Matuska Szilveszterré váljanak.

Alfőmérnök 2022.08.27. 22:35:48

Falafel, azt honnan tudod, hogy ez a Radics DK-szimpatizáns? Azért kérdem, mert én nem vagyok meggyőződve róla, hogy szabotázs történt, de ha valóban DK-szimpatizáns, akkor vélelmes.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.08.28. 08:28:23

@Alfőmérnök: Soros Alapítványos, rendszeres rendezvényre járó. Szerintem várd meg a következő hetet, tele lesz vele az internet.

Frederick2 2022.10.27. 12:30:18

@Alfőmérnök: Falafelnek mindenki balos, aki bírálja az Orbán-rendszert. Kivéve ha ő maga a bíráló.
süti beállítások módosítása