Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

BÖJTE CSABA MONNYONLE!

2022. július 04. 21:02 - Mr Falafel

Elmondtam már párszor, sem keresztény, sem konzervatív nem vagyok. A keynesi értelemben vett liberális világfelfogást preferálom. Időnként azonban belebonyolódom keresztény-konzervatív témakörök boncolgatásába is, hiszen azért mégiscsak ahhoz a politikai közösséghez tartozom, amelyet egy magát keresztény-konzervatívként meghatározó pártszövetség, a Fidesz-KDNP vezet.

Nagy port kavart mostanában a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes atya által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány bentlakásos intézményeiben egy személy által elkövetett gyermekek elleni szexuális erőszak, megrontás és más bűncselekmények elkövetése kapcsán lefolytatott hatósági eljárás, amelynek végén az elkövető nevelőt harmincév börtönre ítélték.

Sokan szólaltak meg az ügyben, elsősorban ellenséges hangvételt alkalmazva Csaba atyával szemben. Természetesen a kommunista oldalról leginkább, olyan istentelen degeneráltak, mint például Perintfalvi Rita teológus, akit név szerint is említek, mert olyannyira exponálja magát keresztény hitbéli kérdésekben, hogy a túláradó rosszindulatba oltott vegytiszta ostobaságot rajta keresztül kiválóan lehet szemléltetni.

Szóval, ez a Perinfalvi Picsa (szerintem ez jobb név, mint a Rita), - aki egyébként kizárólag szexuális devianciában élő és azt propagáló személyekkel képes közösséget alkotni, s aki a drogtól tág pupillákkal és arab telivérek falloszától tág ánusszal, anyaszült meztelenül egy szodomita kupleráj wc-jében, a fajtájhoz méltó módon pusztult Homonnay Gergelyt Jézus reinkarnációjaként kezeli – Böjte Csabát keresztre feszítené.

Nem volt ugyan egy szava sem, amikor Donáth László, kommunista lelkész (micsoda oximoron!) elítéltetett szexuális zaklatás miatt, noha Perinfalvi Picsa elvileg a nők jogaiért is küzd harcosan. Őt kizárólag Böjte Csaba irritálja.

Némileg meglepő módon ehhez a kárhozat fattya kurvához csatlakozva állítólagos keresztény-konzervatív megmondók is az atya felelősségét firtatják az általa alapított intézményben mintegy tíz éven át tartó abúzus kapcsán, követelve az atya alapítvány éléről történő lemondását.   

Mint mondom, nem vagyok keresztény, így inkább egy világi példán keresztül szemléltetném az esetet:

Adva van egy 24 gyárból/üzemből álló kapitalista vállalkozás, amelyet az alapító személy vezet. Huszonnégy gyár! Sok-sok alkalmazottal, megannyi előállított termékkel. Kiderül, az egyik alkalmazott, amelyik egyébként több, a tulajdonos által létrehozott gyárban is dolgozott az évek során, rendszeresen lop. Erre a kretének azt követelik, hogy a tulajdonos mondjon le. elvégre minden egyes alkalmazottjáért felelősséggel tartozik.

Miről mondjon le, bazmeg? Ez az övé! Nem a népé, nem a proliké, nem a kommunista szószátyároké és nem az erkölcsösködni vágyó kapitalistáké.

A Dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett 24 intézmény Böjte Csabáé. Általa létezik, az ő neve fémjelzi, miatta ér bármit is, amit értékként lehet nevezni. Ráadásul Böjte Csaba atya egy katolikus rend szerzetese, tehát reá a klérus szabályai alkalmazandók. Ott pedig nincs lehetőség lemondani, mert Isten szolgálatáról mondana le.

Történetünk hőse sok évvel ezelőtt úgy döntött, felkarolja az Erdélyben élő árvákat, intézményeket hoz létre az érdekükben, új életet, családot, ételt és szeretet ad nekik. Sokezer gyermeket mentett meg az éhenhalástól, elkallódástól és más embertelen sorstól. Az Isten áldja meg érte!

Nem ismerem Böjte Csaba indítékait missziója elindítására. Mindaz, amit ő képvisel, amiben ő hisz, amit ő élete értelmének tekint, az beláthatatlan távolságra áll tőlem.

Mert, bár hiszek a Teremtőben, azt nem azonosítom egyetlen keresztény vagy másmilyen egyház Istenével sem. S akár e Teremtőt, akár az evolúciót tekintem az emberi faj megalkotójának, a lét- és fajfenntartás belénk plántált (ösztön)késztetéseit mindenek feletti parancsolatként fogadom el.

Ebből eredően mindazokat, akik bármilyen okból képtelenek e két alapkésztetést kiszolgálni, betegekként tartom nyilván. Tudom, hogy ez erős kifejezés a normálistól eltérőkre. Igen, normálistól eltérőt írtam. Nem érdekel a liberális démonokrácia semmiféle finomkodó definíciója, amelynek egyetlen célja a valóság elmaszkírozása. Ezek az emberek betegek, slussz.   

Természetesen a létfenntartási ösztönnel élni nem képes emberi egyedek mind meghalnak nagyon hamar. Nem is róluk szeretnék értekezni. Sokkal inkább a fajfenntartási ösztönt kiszolgálni képtelenek viselkedéseiről szólnék.

Számomra a katolikus egyház azért elfogadhatatlan, mert cölibátusban, vagyis a saját Istenük elleni legnagyobb vétekben élnek. Ha elfogadják az Úr általi teremtést, úgy a beléjük plántált szaporodási késztetést is el kellene fogadniuk, ki kellene élniük a szexualitásukat, amely az isteni parancsolat nélkülözhetetlen profán manifesztuma.

Helyette azonban elfojtással élnek, amely vagy súlyos mentális betegségből fakad, vagy súlyos mentális betegség okozója lesz. Akárhogy is, ép értelmű ember, - leszámítva valami nagyon durva genetikai betegséget, amely aszexualitást okoz – nem él cölibátusban.

Teljesen természetes tehát, hogy a katolikus egyházban felszaporodik azoknak a száma, akiknél a fajfenntartási ösztön nem, vagy hibásan működik, mert a klérus adja az egyetlen, a társadalmi konvenciókba is beleillő választ a látszólagos szexmentes életre. A klérusban bújhat és bújik meg a legtöbb szexuálisan hibás orientációjú ember, s köztük a szexuális ragadozók, perverz rohadt állatok, mert az egyház erős védelmező, egy zárt és elzárkózott közösség.  

A papok által elkövetett szexuális bűncselekmények szinte 100%-ban azonos nemű gyermekek ellen irányulnak. Vagyis a klérusban megbújó, mentális betegségből fakadó hibás szexualitású emberek követik el őket. Olyan személyek, akik az én fogalmaim szerint deviánsok, mivel képtelenek „normálisan” élni az ember legalapvetőbb ösztönével. Ezeket az elfojtásuk vitte az egyházba, ahol aztán kihasználják annak hermetikus elszigeteltségét a külvilágtól.   

Mindez persze nem jelenti azt, hogy a katolikus egyház rossz, hogy a pápa mindenért felelős, ami az egyházban történik. Egyszerűen csak a körülmények olyanok, hogy megalapozzák ezt a helyzetet, amely aztán óriási támadási felületet is biztosít a katolikus egyházat támadó kommunista mocskoknak.

Visszatérve Böjte Csaba atyára: én kiállok mellette. Még egyszer mondom, nem ismerem az indítékait, miért karolta fel az erdélyi árvákat, s bizonyos, hogy bármilyen indok is az, nagyon távol áll az én világnézetemtől.

Van az a régi vicc, hogy „Mi a különbség a pedagógus és a pedofil között? – A pedofil szereti a gyerekeket.” Egyébként az elnevezés is erre utal. Szóval, beteges, perverz vonzódásból is születhetnek jó kezdeményezések. S ha egy súlyosan beteg szexualitású ember éppen Isten szolgálatában, Isten kegye (segítsége) által képes kordában tartani a helytelen vágyait, akkor igenis lehet tisztelni a személyét, a munkásságát.

Ez a Perinfalvi Picsa is odáig van az összes degeneráltért, szexuális aberráltért, de amint e tulajdonságokat egy katolikus egyházbéli szerzetesre vonatkoztatja, máris undorítónak találja. A nyomorultja lépten-nyomon arra célozgat, hogy Böjte Csaba atya maga is aktívan űzi az azonos nemű gyermekek molesztálását.

Nem tudok sokat Csaba atya szexuális orientációiról, de a cölibátus kapcsán kifejtettek értelmében biztos vagyok benne, hogy a normálistól eltérő. Ugyanakkor az a fajta szakralitás, amelyet ő a profán világban megtestesít, számomra pozitív értékeket hordozóként jelenik meg és tisztelettel gondolok rá, mint emberre.

Mert ugyan ki más karolta volna fel ezeket, a többségében cigány árvákat? Túl sokan nem tolonganak az ilyen alapítványok létrehozása körül. Úgyhogy le lehet szállni Böjte Csaba atyáról!

S ti, akik a Perinfalvi Picsa szavait isszátok és terjesztitek, jobb, ha tudjátok, ha van pokol, ti ott fogtok égni az idők végezetéig.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2017875023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.07.04. 22:41:54

"Számomra a katolikus egyház azért elfogadhatatlan, mert cölibátusban, vagyis a saját Istenük elleni legnagyobb vétekben élnek."
Értem hogy mire célzol, de ez így nagyon nem igaz. A tisztaság egyáltalán nem Isten elleni vétek a katolikus tanítás szerint. Emellett az Egyház a híveket és például a diakónusokat is magába foglalja és ott nincs cölibátus. Nagyrészt egyetértek a blogbejegyzés lényegi mondanivalójával de azért ilyen nagy butaságokat ne írjunk már.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.07.05. 07:38:09

@Sipi81: Hogy miiiii? Tisztaság lenne egy isteni parancsolat megtagadása? Ez egy rendkívül gyenge érv a cölibátus mellett. S akkor mi, akik szaporodunk a rendelés szerint, akik úgy élünk, ahogyan Isten megalkotott minket, mi nem vagyunk tiszták? Egy érv annyit ér, amennyire igazodik a formális logika szabályaihoz. Ezért ez az érv így egy fabatkát sem ér.
Mikor és hol mondta Isten, hogy az tekinthető tisztának, aki nem szaporodik? - Nyilván sehol. Az eredetei klérusban nem volt cölibátus. Azt kizárólag az egyházi vagyon egyben tartása érdekében hozták Isten elleni bűnös módon.

Wildhunt 2022.07.05. 12:02:25

@Mr Falafel: ha jól tudom, mind a házasság, mind a papi nőtlenség szentség.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.07.05. 18:10:19

@Wildhunt: utóbbi a katolikus egyház térvesztésének okozója. Hibás döntést fogtak Istenre.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.07.06. 22:31:27

@Mr Falafel: Nem a cölibátusról volt szó hanem arról, hogy az önmegtartóztatás nem isteni parancsolat megtagadása. Nincs olyan "parancsolat" ami azt mondaná a keresztény tanítás szerint, hogy mindenkinek kötelező házasságban élnie és gyermeket nemzenie. Jézus pont ennek az ellenkezőjét mondta. Ebből következően hamis az az állításod, hogy "Számomra a katolikus egyház azért elfogadhatatlan, mert cölibátusban, vagyis a saját Istenük elleni legnagyobb vétekben élnek."

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2022.07.06. 22:33:44

@Sipi81: Illetve már maga az "egyház" fogalmad is hibás, de ezt a korábbi kommentemben már leírtam.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2022.07.06. 22:43:27

@Sipi81: Falafel ezt előre jelezte, kedves kommenttársam :) amúgy, hogyan is kellene az "egyházfogalom" témát is fogni, ugyebár.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.07.08. 17:16:13

@Sipi81: Rettenetesen fájdalmas a logikád. Semmi baj, ez a ti hitetek, én nem szeretnélek ebből titeket kitéríteni. Ám, amint hangsúlyoztam is, számomra ez elfogadhatatlan. Ugyanakkor egyértelmű, hogy a kommunista férgekkel szemben meg kell védenem a katolikus egyházat, mert egy kisebb mértékben hibás egyház is egészségesebb, mint a bolsevista istentagadás és világnézet.

Frederick2 2022.08.24. 15:05:54

@Mr Falafel: Azért ettől a cikktől kikerekedne sok KDNP-s szeme. Hehe!... :)

Én inkább hanyagolom a hitvitát. :) Inkább az aktuálpolitikánál maradnék.

Az LMBT-n belüli gyermekbántalmazási ügyek után én csak sajnálni tudom azt a sok marhát, aki komolyan veszi a baloldali gyermekvédelmet. A Katolikus Egyházban botrány a gyermekbántalmazás - az LMBT-ben semmi gond nincs vele. Érti valaki a logikát ebben? Én ott tartok, hogy önmagában a gyermekbántalmazás egy megtorolni való bűn. Nem oly mindegy, hogy azt katolikus pap vagy LMBT-emberke követi el? A baloldal szerint nem mindegy...

Már ahhoz is ostobaság vagy gazemberség kell, hogy ezek után valaki LMBT-szimpatizáns legyen (jajj, mennyi az ostoba és gazember az országban!), de ahhoz már igazi szánni való idiótának kell lenni, hogy valaki komolyan vegye a baloldali gyermekvédelmet. Onnantól, hogy Gyurkó Szilvia kiállt a "transzgyermekek" mellett (vagyis a gyermekek nemi identitásának az erőszakos szétveréséért), nem hiteles a gyermekvédelem témakörében. Mégis, Vámos Miklós a Nők Lapjában úgy beszélget vele, mint valami komolyan vehető tekintéllyel. Undorító, hogy ha az LMBT-n belül követnek el gyermekbántalmazást, azt nem követi sem tömeges felháborodás, sem jogi keretek között zajló állami megtorlás.

A Katolikus Egyházon belül üldözzük a gyermekbántalmazást. Az LMBT-n belül fedezzük a gyermekbántalmazást. Ma ez a baloldali gyermekvédelem. Semmi több, mint a gyermekek eszközként való használata. Fegyverként a keresztények és a jobboldaliak ellen. Szexuális szórakoztatásként az LMBT-férgek számára.

Bárcsak felszámolná a magyar jobboldal az LMBT-t Magyarországon! Bárcsak felszámolná az európai jobboldal az LMBT-t Európában!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2022.08.25. 12:41:45

@Frederick2: Abszolút egyetértek. Nincs olyan, hogy transznemű, csak kétféle nem létezik, a homoszexualitás pedig egy genetikai torzulás okozta betegség. Aki mást mond, az elmebeteg, annak kényszergyógykezelésre van szüksége és intézeti elzárásra.
süti beállítások módosítása