Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

Médiák hatalma avagy szent együgyűség?

2011. szeptember 19. 22:16 - biboldó

 Nem kis részben az állítólagosan zsidók uralta médiák hathatós közvélemény formálásának köszönhetően a közvélemény kutatások szerint a kérdezettek többsége támogatja a palesztin állam ENSZ tagságának megszavazását, az új állam elismerését a 67-es határok szerint. Ugyanezek az állítólagosan zsidók uralta médiák bölcsen hallgatnak arról, hogy ilyen határ nem létezik, amiről szó van, az tulajdonképpen egy tűzszüneti vonal. Ergo, a következő "logikus" követelés a 48-as határ visszaállítása lenne, ahonnan már csak egy lépés a teljes "zsidótlanítás".

Nincs min csodálkozni, hisz az állítólagosan zsidók uralta médiák minden alkalommal elsőként hosszasan ecsetelik a kegyetlenül gyermekeket gyilkolászó, az ártatlan sohanemvolt palesztin népnek mérhetetlen szenvedést okozó hideg fejjel elkövetett válaszlépést. Teszik mindezt vértócsák, zokogó, jajveszékelő anyák, véres gyerekek, véres kórházi ágyak hatásos képi aláfestésével. Ugyanezek az állítólagosan zsidók uralta médiák az izraeli szenvedéseket okozó terrorcselekmények általi előzményeket elintézik egyetlen száraz mondattal és egyetlen jármű és minden esetben pajeszos portrék alkotta képsorral. Az állítólagosan zsidók uralta médiák ilyetén hathatós agymosása mellett semmi szükség gondolkozásra, figyelmen kívül lehet hagyni olyan történelmi tényeket, mik szerint a második szentély lerombolása után a római hódítók nevezték át a területet azzal a nem titkolt céllal, hogy a zsidóságnak még az emlékét is eltöröljék. Természetes, hogy a névválasztás a zsidók egykori ellenségére, nevezetesen a filiszteusokra utalt. Csakhogy anno Dávid fejmagasságban legyőzte Góliátot, így a betolakodni akaró filiszteusok ugyan sok háborúskodást szítottak, de teljes mértékben soha nem sikerült elbitorolniuk a később mégis róluk elnevezett térséget. Az idők folyamán aztán végképp eltűntek a történelem süllyesztőjében, népként nem maradtak fenn.

Az állítólagosan zsidók uralta médiák hathatós hülyítéseinek hatására elképzelhető, hogy lesz egy eleddig sohanemvolt palesztin állam, de palesztin nép még ettől sem.

Az állítólagosan zsidók uralta médiák azt is el tudják hitetni a közvéleménnyel, hogy a zsidók uralják a médiákat.

Nesze nektek globalizmusból kilábalást törzsi szerveződésben reménykedőknek egy kis összeesküvés, ami majd a társadalmak evolúciójának motorjává válhat.

Válhat?

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr153239642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.09.20. 21:36:21

Látom, felhúztad magad. Sajnos tény, hogy a médiák zsidók kezében vannak, jobbára tehetségtelen zsidók kezében. Tisztelet a kivételnek! Azonban a történelem nem ismerete egyetemleges. Baszki, ha te nem hívod fel a figyelmem, sosem tudom meg, hogy tényleg nem létezik palesztin nép. Szerencsére én mindig utánanézek mindennek, így ennek is. És tényleg, a palesztinok nincsenek is. Nagyon gáz, hogy egy nem létező népnek akarnak országot csinálni, miközben sok létezőnek sincs. Nem vagyok nagy barátja Izraelnek, de ebben az ügyben mellettük állok. Sajnos a politika ismét töketlen, és az ENSZ BT-ig engedték ezt az ügyet. Most komolyan, ezen az alapon a cigányok is követelhetnék maguknak az önálló államot.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.09.21. 19:43:29

@Mr Falafel:
A magam felhúzására gondolom abból következtetsz, hogy visszaolvasás nélkül, helyesírási, stilisztikai hibákkal küldtem a postot. Ez abból adódott, hogy elnézve boon-on megjelenő reakciókat, azt hiszem, őket sikerült felhúznom sokadszorra is. Olyannyira, hogy ott nem látom értelmét folytatni az általad felvetett "törzsi társadalmak" kérdéskört. Eszembe jutott amit erről a blogról mondtál: "gondolatok tárhelye" ahová vissza lehet nyúlni. Kiírtam magamból és enter. Utólag meg szerkesztek bele, nem lenne fair.

Izrael ma az egyetlen ország mely valahol megfelel a törzsi alapon szerveződés kritériumainak és ragyogóan működik. Ha "zsidók uralta médiákról" beszélünk, valahol ellentmondás látszik. Tuti, hogy nem a "zsidóknak" bassza a csőrét Izrael törzsi alapon szerveződött államának életképessége. De akkor kiknek? A globalizáció nyerteseinek? De hisz állítólag azok is a zsidók. Van más identitású összeesküvés?
Vagy semmi összeesküvés csak szent hülyeség? Attól tartok az utóbbi, ami viszont elkeserítőbb az összes többi lehetőségnél.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.09.21. 22:48:53

@biboldó:
Látod, nem is olyan rossz ez a gondolatok tárhelye!:-)
A mandineren is lenyomtuk ezt a palesztinás témát. Azonnal cionista összeesküvő lettem. A valamirevaló érvek kimerültek abban, hogy a zsidók sok százezer palesztint öltek meg, amikor elfoglalták a területet. Mondom, ezek az értelmesebb évrek voltak. Egyszerűen képtelenek felfogni, hogy Izraelnek semmi köze ahhoz, hogy kell-e Palesztina nevű ország vagy sem. Szerintem nem kell, mert nem nép, és nem is képes önerőből államot alapítani. Valaki azt írta, hogy Olyan nép sincs, hogy kanadai. Ez igaz, de azok önerőből hoztak létre egy államot, és azért az nagyon más. no, és más korban is történt. Nincs is kedvem ezen vitázni velük. Persze, kíváncsi lennék, vajon mit szólnának, ha a cigányok is önálló államot szeretnének, és pont Magyarország területén. Tudod jól, nem rajongok Izraelért, de nem mennék el odáig, hogy emiatt elmeháborodott ötleteket pártoljak. Az én nézeteim szerint az ellenségem ellensége nem lesz automatikusan a barátom.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.09.23. 20:40:55

@Mr Falafel: Tényleg nem rossz.
Nagy nehezen megtaláltam a mandineres csörtét. Ezért nem szeretem ezt a fajta fórumozást, mert már elmúlt a téma, holott lenne még "felhúzni" való bőven.
Általában minden hasonlat sántít, de ez a cigányos sok ponton jó. Legkevésbé az úgynevezett palesztinok akarnak önálló államot. már rég lehetne nekik, de akkor megszűnnének a segély milliárdok és megszűnnének világpolitikai tényezőnek lenni. Önállóan éhen halnának, ipar, termelés, mezőgazdaság semmi, csak hőbörgéshez és robbantgatáshoz értenek.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.09.27. 20:41:24

@biboldó:
Senkit nem érdekel, mekkora ősökörség a pelsztin állam, elég annyi, hogy a zsidóknak rossz, tehát nekik jó. Primitív, bazmeg, primitív!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.10.04. 20:57:44

@Mr Falafel: Még ha csak primitív lenne, de ez nem más, mint bősz honfiúi, honleányi házmester öntudattal Bornemissza Gergelyt kiszolgáltatni Jumurdzsáknak.
süti beállítások módosítása