Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

MIÉRT NEM?

2016. szeptember 30. 20:21 - Mr Falafel

Tegyük fel, hogy nincs valódi tétje a népszavazásnak, csak Orbán hatalmának megerősítése. Túl azon, hogy nekem ennyi elég, vannak egyéb körülmények is, amelyek arra sarkallnak, hogy vasárnap szépen beikszeljem a NEM-et.

Lássuk csak, itt van Orbán kormányzása. Nem szavaztam rá, sőt, senkire sem szavaztam, de az elmúlt 6 évet inkább értékelem pozitívan, mint negatívan. Sokan most felszisszenek, és azt mondják, „ez megbolondult”. Igen, magam is érzem, hogy ez nem egy normális elmeállapot. Azonban én is annak a sokmillió embernek egyike vagyok, akikben a 2006-os vérengzés nem múlt el nyomtalanul, akik ott megélték a demokrácia halálát.

2002-ben Medgyessy Pétert tartottam a legalkalmasabbnak az ország kormányzására, rá szavaztam. A szemem láttára tüntették el a süllyesztőben, mert ki merte mondani, hogy az SZDSZ egy hazug tolvajbanda. Nem hittem a szememnek, amikor Gyurcsányt elküldték tárgyalni Kiss Péter kinevezéséről, majd a politikai élet egyik legocsmányabb, zsírosra hízott patkánya, Kuncze Gábor előbújt odújából és kijelentette, nekik csak Gyurcsány felel meg. A többit ismerjük. Ekkor értettem meg, bolsevik kutyából nem lesz liberális szalonna.

Az a primitív ámokfutás, amit Gyurcsány-érának hívunk, lehetetlenné teszi számomra, hogy valaha is egy magát baloldalinak és liberálisnak mondó pártra szavazzak. Nem vagyok jobboldali, sem keresztény konzervatív. S miután a szociálliberális politikai irányzat kamunak bizonyult, a világnézetem elárvult pártválasztás szempontjából. Attól kezdve csupán a saját értékrendem vezérel, mindig a szerint foglalok állást a társadalmat érintő ügyekben. Így a népszavazást illetően is.

Ezért, ha tényleg csak annyi lenne a tétje a népszavazásnak, hogy Orbán erősödik vagy gyengül, akkor is elmennék és erősíteném a gonosz Orbánbasit. Ugyanis a népszavazás témája az, hogy meg kell fékeznünk valahogy a brüsszeli ámokfutókat. Nem lesz blitzkrieg, de ez az első és fontos csata, amit továbbiak követnek majd, nekünk pedig törekednünk kell minél többet megnyerni. S hogy Orbán most erősödjön, nem csupán Magyarország, de egész Európa érdeke.

Tehát nem abban támogatom Orbánt, hogy minél több pénzt tömjön Vajna, Rogán és Habony zsebébe, hogy urat csináljon egy olyan tanulatlan tuskóból, mint Mészáros Lőrinc, hogy minden gazdasági előnyt ők élvezzenek. Ebben nem támogatom. Abban sem, ahogy az oktatást kezeli. Szóval, van bajom ezzel a kormánnyal, és 2018-ban sem fogok rájuk szavazni.

Az iszlám invázió kérdésében azonban feltétlen híve vagyok Orbánnak. Már csak azért is, mert a másik oldal összevissza hazudozik. Náciztak minket a kerítés miatt, majd kiderült, hogy máshol is van (Spanyolország, Franciaország.) A franciák azt mondták, az ő kerítésük nem a migránsok ellen van, mint a miénk, hanem értük. Az osztrákok nem építettek kerítést, csak kaput oldalszárnyakkal.

Mára odajutottunk, hogy a „wir schaffen das”-ból „bárcsak visszaforgathatnám az idő kerekét” lett. Nincsenek sehol az agysebészek, a több nyelven tudó atomfizikusok sem, csak fél-analfabéta, szocializálatlan kecskepásztorok és könnyen fanatizálható, gyökerét vesztett fiatal emberek.

Felmerült a „no go zone”-ok kérdése is. Az a BBC hazudta le a csillagos eget is a létükkel kapcsolatban, amelyik pár éve még ezzel a címmel készített dokumentumfilmet az angliai zónákról. A balliberális sajtó mág azt követően is bőszen támogatta a hazug kormányokat a zónák létét illetően, hogy dokumentumfilmek tucatjait, fényképek tízezreit rakták fel az internetre Európa szerte, amelyek azt tanúsítják, hogy a zónák igenis léteznek.

„Hazudtunk reggel, éjjel, meg este.” – Ugye, ismerős? Akkor azt hittük, Gyurcsány csak egy vadhajtás, de mára kiderült, minden baloldali és liberális hazudik. Reggel, éjjel és este.

Megsúgom, kedves liberális és baloldali ismerőseim, az internet korában Orbán ellen ordas hazugságokkal nem lehet harcolni. Amit műveltek, azzal őt erősítitek. Úgy is, hogy kényszerpályára állíttok olyanokat, mint én is vagyok.

Európából térjünk vissza kicsit a magyar valóságba!

Akik néhány éve még veszélyesnek tartották a határon túli magyarokat, akik az életüket féltették tőlük és foggal-körömmel küzdöttek ellenük, azok most veszélytelennek mondják azokat a többnyire identitás nélküli, vagy hamis identitású fanatikus tömegeket, amelyekről már kiderült, hogy terroristák lapulnak bennük. Azok betelepítéséért harcolnak foggal-körömmel, akik európai városokban robbantgatnak, gyilkolásznak, útlevelet adnak kölcsön az ISIS-hez tartó rokonnak, nőket erőszakolnak meg és még sorolhatnám.

Ez olyan ellentmondás, rosszabb esetben olyan logikus, hogy mindenképpen demonstrálnom kell, velük sosem leszek egy platformon, ezért a voksom NEM. Akik szerint egy másik magyar értéktelenebb, mint egy fanatikus fél-analfabéta muszlim, azokkal én nem árulok egy gyékényen.  

Végezetül ott van a józan megfontolás, amelyet szakmai képzettségemből fakadó ismereteim, tudásom is megtámogat. A tömegek kontrollálatlan befogadása ellenkezik valamennyi nemzetközi jogi passzussal, ellenkezik a EU-s joggal. A jogszabályok felfüggesztése, - történjék az akár humanitárius okokból – káoszhoz vezet, aláássa a jogbiztonságot. A több milliárd mélyszegénységben élőből nem elég 2-3 milliót befogadni ahhoz, hogy megszűnjön maga a mélyszegénység. Arra sem lehet elég, hogy a lelkiismeretünk megnyugodjék, mert nem nyugodhat meg. Évente 80 millióval nő a legszegényebbek létszáma. Beláthatjuk, hogy Európa nem képes évente 80-100 millió embert befogadni. A segítséget kell odavinnünk, nem őket beengedni kontrollálatlanul. Ezért szavazok NEM-mel vasárnap, a képmutatásra mondok nemet.

S hogy szerintem van-e tétje a népszavazásnak? – Feltétlenül. Egy álláspont melletti határozott kiállás, hogy senki ne kételkedjen, ez a szilárd meggyőződésünk. Ez a határozott álláspont az Európai Bíróságon elengedhetetlen, mint bizonyíték.

Tételezzük fel, hogy az idő nem áll meg október 2-án. Másodika után harmadika lesz, majd november és december. A migránsok jönnek, előbb kétmillió, majd több, de ki tudja mennyi. Merkel már kiadta az utasítást, hogy időgépet kell építeni, mert muszáj visszaforgatni az idő kerekét. Gyanítom, hogy még a német mérnökök sem tudnak segíteni Merkel muttin. Így marad az, amit már Svédország, Norvégia és Ausztria is pedzeget, visszapaterolni az összest oda, ahol először regisztrálták őket. Belegondolt már egyetlen baloldali liberális is, hogy ez Magyarországnak hány menekültet jelent?

Ki tudja, a törökök is meddig tartják a szavukat? Fenyegetőzni már fenyegetőznek. Ha nem kap 75 millió török vízummentességet az EU-ban, akkor szélnek eresztenek pármillió agysebészt. Hirtelen nem is tudom, melyik lenne nagyobb katasztrófa.

Ki meri állítani, ha a közel egymillió itt regisztrált muszlimot katonai erővel visszadeportálják hozzánk, nem függesztik fel schengent? Azt mondták, kerítést csak a náci magyarok építenek, s lám, már nekik is van. Azt mondták, jöhet mindenki, most meg időgépet építenének. A svédek is azt mondták, Magyarország nem biztonságos, menjen hozzájuk minden migrincs, most mégis visszaküldenének pár ezret. Ki meri hát azt állítani, hogy nem függesztik fel schengent, ha visszapateroltak mindenkit hozzánk, az olaszokhoz, a bolgárokhoz és görögökhöz?

Szóval, baloldali és liberális emberek kishazánkban, nem árulok egy gyékényen veletek, mert nem mutatkoztatok szavahihetőnek, mert híján vagytok a tisztességnek. Magyarként nem pártolok olyan eszmét, amely a másik magyart alávalónak tartja, az életét félti tőle és az országba sem engedné, miközben fanatikus muszlimok százezreit telepítené le, olyan embereket, akik bizonyítottan fokozott terrorveszélyt jelentenek.

Mindezekért én NEM-mel szavazok. Nem várom, hogy ezt egy baloldali liberális megértse. Én sem értem őt. Mindkét fél tegyen belátása szerint, mert mindenki véleménye számít. A demokrácia nem mindig szép, de szükséges.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr4111755689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása