Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

AZ ÁHÍTOTT ERŐSZAK

2020. július 27. 08:47 - Mr Falafel

800px-raf-logo_svg.png20200724143056wwwfacebookcome8f2c9aa7bbd.jpg

A manapság tapasztalható állatias baloldali erőszak nem új keletű.  Csupán sokadik virágzását éli. Amióta csak létrejöttek baloldali mozgalmak, ideológiák, az erőszak időközönként felerősödik, mint az egyetlen helyes kommunikáció a másik oldallal. 

A 70-es években Európában több, a Szovjetunió által támogatott terrorszervezet működött. Ezeknek a kapitalista államok társadalmának bomlasztása volt a feladatuk. A birodalom bukásával ezek sorban szűntek meg.

Manapság egy George Soros nevű tömeggyilkos igyekszik feléleszteni az erőszak hagyományát az USA-ban és Európában. Az általa pénzelt baloldali terrorszervezetek (Antifa, BLM, stb) ránk szabadították a 70-es évek erőszakhullámát. S a balliberális médiumok ezt a korcs, emberhez méltatlan magatartásformát propagálják.

Az Index nevű propagandaportál látványos ál-agóniája valójában felszólítás mindazon baloldali emberek számára, akik otthon ülve drukkolnak nekik, hogy keljenek fel, ragadjanak kaszát-kapát és vegyenek elégtételt a gaz imperialistákon, vagyis a szorgalmasan dolgozó magyar embereken, válogatás nélkül. A tegnap az utcákon őrjöngő bolsevik horda nyíltan hangoztatta a terrorista erőszak jogosságát.

Az Indexes ifjúterroristák büszkén vonultak a Baader-Meinhof-Csoport, vagyis a Vörös Hadsereg Frakció nevű egykori német szélsőbaloldali terrorszervezet jelszavát transzparenseikre írva. Az ATV stúdiójában Krug Emília műsorában a meghívottak (Jobbikos és MSZP-s bűnözők) szintén erőszak alkalmazására szólították fel a nézőiket.

Mert - mint mondták és mondják - nincs más lehetőség. Ez a rendszer, -vagyis a szorgalmasan dolgozó, a saját jövőjüket és a társadalmat építő emberek - csak az erőszakból ért/értenek.

Íme hát a liberális demokrácia, a baloldal pluralizmusa! Aki nem ért velük egyet, azt el kell pusztítani. Számukra a szólásszabadság pusztán ennyi: ők bármikor nyíltan beszélhetnek a médiumaikban, a rendelkezésre álló nyilvános felületeken arról, hogy meg fognak gyilkolni minket, becsületesen élő, szorgalmas embereket.

A baloldaliság az emberben élő vegytiszta aljasság.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr6716078840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2020.08.03. 10:13:48

Milyen demokratikus felhatalmazás kellene még ahhoz, hogy ennek az uszitásnak, nyílt agressziónak a magát jobboldalinak, nemzetinek, kereszténynek és konzervativnak hazudó qrmány törvényes gátat vessen?
A kérdés költői.
Ugyan az a banda, más más maszk alatt.
Cigánybűnözés detto.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2020.08.03. 14:58:57

@Hungryhorse: Egyetértek veled. A liberális demokrácia egy szörnyű kreáció. Egy erőszakos, gyilkos hajlamú kisebbség terrorja. A Fidesz is e rendszer része. Ha ősszel Trump nyer, kirobban a polgárháború az USA-ban. Akkor lesz majd lehetőségünk itthon is lépni.

Frederick2 2020.08.19. 08:51:52

@Mr Falafel:

"Manapság egy George Soros nevű tömeggyilkos igyekszik feléleszteni az erőszak hagyományát az USA-ban és Európában. "

Mint egy James Bond filmben? A gonosz Blofeld az egész világot behálózó Spectre révén indít támadást a nyugati civilizáció ellen, és csak a 007-es golyója állíthatja meg (egyenesen a szívébe).

Bocs, hogy poénkodok, de én inkább hiszem azt, amit - teszem azt Deansdale is -, hogy Soros egyik milliomos báb a sok közül, és inkább egy nemzetközi szervezet (a "háttérhatalom") áll az egész bomlasztás mögött. Persze, a Soros-hálózat szerepe lebecsülhetetlen, de azért ők is csak eszköz valakik kezében.

Frederick2 2020.08.19. 09:00:08

@Hungryhorse:

"Cigánybűnözés detto. "

Épp azon gondolkodtam, hogy ha Magyarország is belesüllyed az erőszakos terrorba, az miként fog kinézni.

Az, hogy az USA-ban a baloldali/szélsőbaloldali szervezetek jóbaráti kapcsolatba állnak negró bűnbandákkal és iszlamista szervezetekkel, az közismert a nem hülye emberek között.

Én úgy vélem, (és erre azért vannak is jelek), hogy Magyarországon a Balliberális Network erősen összefonódott az etnikailag szerveződő cigány maffiákkal. A cigány gengszterek és a szélsőbalos forradalmárok pedig simán kiadhatnak fegyveres különítményeket, amik aztán baszogatják (értsd: terrorizálják) a társadalmat.

Magyarországon egyformán fel kellene számolni az etnikailag szerveződő cigány maffiákat* és az újbalos szervezeteket is. Nemzetbiztonsági kockázat.

* a Kozma-gyilkosság után, miként létezik még Enyingen a cigány bűnszervezet? (költői kérdés ez is persze)

NekemNemEzKell 2020.11.02. 11:09:15

@Hungryhorse: Ej koma.... meg vagy zavarodva kis ballikos. Nem csodálom. ASzt még tudod, hogy fiú vagy-e vagy lány? :D Mert megérdemlitek!

Hungry horse 2020.11.02. 12:59:04

@NekemNemEzKell: Szerintem összekeversz a kurva anyáddal.
Ne maszatold a családi problémáidat másokra te szerencsétlen elmebeteg!
süti beállítások módosítása