Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

ELMENT A MÁSIK FELEM

2019. március 06. 12:04 - Mr Falafel

sarosi_gyorgy_es_felesege_bobe.jpg

 

Elment Bibldó. Sokan hitték, hogy az a nicknév is az enyém, mert nagyon hasonló, kissé kötekedő, szókimondó stílusban írtunk. De nem, Biboldó nem az én nicknevem volt. 

Biboldó nem volt más, mint Sárosi Gyuri, a Nyíregyházi Zsidó Hitközég elnöke. 68 éves volt. 

Istenem, mennyit nevettünk azon, hogy összemosnak minket! Egy teljesen más világnézet mentén gondolkodtunk azonosan az emberiség mindennapjairól. Millió emlék tolul fel egyszerre, de képtelen vagyok szavakba önteni a gondolataimat. Talán majd később, amikor elül lelkemben a vihar. 

Gyurikám, ki fogja nekem eztán kabbalai logikával levezeti a napi politikai faszságokat? 

 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2014671411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2019.03.12. 00:11:43

Basszus. :(
Kezdetben én is azt hittem, hogy egy másodnicked, de mikor váltottam vele pár szót, nyilvánvalóvá vált, hogy más ember áll a nick mögött. Meg láttam róla egy videót is, amit te küldtél. Okos, szellemes és minden bizonnyal jó ember volt. Nagy vesztesége a magyar blogszférának.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2019.03.21. 15:56:09

@Alfőmérnök: Mi nagyon jól szórakoztunk azon, hogy összemosnak minket. Gyuri tényleg jó srác volt. Nyilván volt egyfajta keményvonalas irányultsága annak okán, ami/aki volt. Zsidó hitközséget vezetni nem könnyű. Nekem mesélte, mennyi intrikát kellett elviselnie. S hogy sokszor mennyire nem értett egyet azzal az iránymutatással, amit muszáj volt követnie. A blogolással vezette le a feszkót. Imádott röhögni az ilyen agymenéseken. A Jó Isten várhatott volna még a magához szólításával.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2019.04.27. 23:02:17

Csak most olvasom... részvétem, nyugodjék békében.
süti beállítások módosítása