Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

BÁNTALMAZÁS A MŰVÉSZETBEN

2019. január 18. 17:18 - Mr Falafel

Olvasom, az ellenzéki pártok nőtagjai közös levelet írtak Blankának, a mocskos szájú proli kölyöknek, amelyben a felszólalását méltatják héroszokat megillető jelzőkkel. Feltételezem, úgy gondolták, kurva erős levél lenne, ha megírnák.

Hogy mihez is kell egy mitikus hős bátorságával rendelkeznie Blankának? Íme:

„Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”

„Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz.”

Nem tudom, mennyire számítok mitikus hősnek, de én ennél cifrábbakat is szoktam mondani. Mondjuk nem éppen egy értékrend képviseletében szervezett összejövetelen, de nem vagyunk egyformák.

Arra azért felkaptam a fejem, hogy éppen Bayer Zsolt méltatlankodik az illetlen mondatokon. Szerintem neki most inkább hallgatnia kellett volna. Hozzáteszem, Bayer a trágárkodáson túl egy rendkívül tehetséges író. Szemben Blankával, aki meg nem.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Blanka segghülye. A tanulás terén felmerülő hiányosságai sem érdekelnek. Állítólag perelni készül, mert, - a híresztelések ellenére - nem is áll bukásra több tárgyból (csak kevesebből), azt azonban elismeri, hogy nem különösebben jó tanuló.

Végre beért Vekerdy tanár úr pedagógiai filozófiájának alaptana, amely szerint bátran légy hülyegyerek, mert aztán felnőttként mindennemű szorgalom és alázat nélkül Einstein és Bill Gates hibridje lesz belőled. Vagyis egy kibaszott gazdag zsenivé válsz. Blanka minden bizonnyal erre bazíroz.

Lehet, hogy szólni kéne neki, sajnos Vekerdy tanár úr súlyos dementiában szenved, így elfelejti megemlíteni, hogy állításai csupán a zsenikre igazak, azokból meg csak elvétve akad, a többiek mind szimplán hülyék és úgy is maradnak.

Na, de térjünk vissza a honleányainkhoz, akik az Olimposz csúcsáig magasztalták Blankát!

Szerintem sokunkban él a kép őróluk, amikor egy bántalmazás kapcsán összevert nővé maszkírozták magukat. Ők tehát mindannyian elutasítják az erőszakot. A fizikait és verbálist egyaránt. Élenjárnak az érzékenyítés terjesztésében, nemzetközi konferenciákon vesznek részt a bántalmazást elítélendő.  

Viszont akkor hogyan állhatnak ki Blanka verbális agressziója, verbális erőszaktevése mellett?

Az az európai nőtagozat, amelynek ők is tagjai, úgy fogalmaz, a verbális agresszió egy rendkívül alattomos és ártalmas magatartás. Mindjárt fel is sorolnak 15 (!!!) fajtáját eme borzalomnak. S megjegyzik, semmiféle mentség nincs a verbális agresszióra.

Blanka, - tekintve, hogy a vekerdizmusnak éppen abban a szakaszában van, amikor még kötelező hülyének lenni - ebből semmit nem fog fel. Ennél fogva az őt méltatók példájából sem képes okulni, hogy amazok már régen felnőttek, de egyikükből sem lett milliárdos zseni, szemben ezzel viszont mentálisan kisemmizett politikai prostituáltak.

Egyébként nem csupán a luvnyák vették védelmükbe szegény Blankát. Természetesen a balliberális sajtó és annak napszámosai is.

Olyan szalagcímet is láttam, ahol az vagyon írva, Nagy Blanka valami kultfilmből idézett. Nos, többnyire tisztában vagyunk azzal, mit takar a kultuszfilm kifejezés. Esetünkben a bolsi skribler egy ’Zs’ kategóriás akcióvígjátékot, a Ben Stiller és Jeff Black fémjelezte Trópusi Vihar című filmet tünteti ki e jelzővel.

Ad abszurdum el bírom képzelni azt a baloldali szubkultúrát, ahol egy ilyen kreténség kultuszfilmnek számít. Ellenben Blanka azt mondta, rögtönzött, az illetlen szavak önkéntelenül tolultak ajkára. A spontaneitásra csupán icipici árnyékot vet, hogy az illető hölgy mindvégig elektronikus jegyzetéből olvas fel.

Szerintem nyugodtan kihúzhatjuk a diskurzusból ezt az „elvégre a Színművészeti Egyetem Rendezői szakára készül, tehát művészi megnyilvánulás volt részéről” baromságot. Innen is csókoltatom Kálmán László és Nádasdy Ádám nyelvészeket (?), kiknek a kultúra mércéje egy ’Zs’ kategóriás pojácáskodás.

Komolyan, a két fickó ex katedra kijelenti, büdös bunkók vagyunk, mert nem tudjuk fejből idézni amaz filmből a trágárkodást. Persze, nekem ezt nem kell magamra vennem, mert még ma is kívülről fújom a Ford Fairlane kalandjai című örökbecsű teljes szövegét.

Mit alkotott abban Nagy Feró, mint szinkronhang!!! S ne feledjük, a főszerepet az az Andrew Dice Clay játszotta, aki alkalmanként 1 milláért lépett fel Las Vegasban. Ha már kultfilm, s ha már trágár kultfilm, akkor a Ford Fairlane verhetetlen.

Óhatatlanul is a Rolls Frakció: Jólét című dala jut eszembe.

„Bálványok bámulnak bambán - e nemzedékre szabva

Fizetési cetlijük a szemedbe lóg”

Ilyen bálványokat állítana elénk a baloldal. Nem mennek Mózesként a hegyre örök értékekért, odalenn a mocsokban formáznak Tesco Gazdaságos Isteneket.   

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5114571154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick2 2019.01.21. 10:01:29

"Bajszos szar", "bajszos fasz" - Áder Jánosnak ez a lumpenproli baszogatása elég divatos lett a balliberális szubkultúrában. Ami sokat elárul a balliberális szubkultúra jelenlegi állapotáról.
süti beállítások módosítása