Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

A gyurcsány-plágium margójára

2012. május 06. 18:41 - Schwerer Gustav

 

El kell ismerni, jól csinálja a Fidesz. Nagyszerű munkát végez a gyurcsány folyamatos szinten tartásával. „Kenyeret és cirkuszt”- tartja mondás. Nos, ha a kenyér fogytán is van, cirkuszból akad bőven.

gyurcsány története lassan egy brazil szappanopera 485. részéhez kezd hasonlítani. A tisztelt közönség is belead mindent, apait-anyait. A mellékelt ábrához elég megnézni a gyurcsány facebook oldalát, illetve a mandiner gyurcsányos bejegyzéseit.

Nézzük meg, kit mocskolnak-dícsérnek. Egy olyan politikai hullát, aki a 2006-os 2.306.705 mszp-szavazót 2010-re sikerrel levitte egymillióra (990 ezer ember). Akit még a saját pártja, az MSZP is kiutált, kivetett magából. Egy olyan embert, akinek a szavazótábora 70 és a halál közt van.

Mivel ezt még a fideszesek is tudják, mégis folytatják rendületlenül a nekrofíliát, ezért érdemesnek bizonyulnak arra, hogy kicsit jobban is megpróbáljuk megérteni, mi zajlik a lelkükben.

gyurcsány esete azért is nagyon érdekes, mivel megfelelő bosszú a schmitt-ügyért, valamint hogy csak közvetett bizonyítékok vannak az ügyben. Tehát egyrészről bosszú, másrészről viszont más ok is van.

Nagyon jó alkalmat ad a fideszes, diplomával nem rendelkező emberekenek, hogy betekintést nyerjenek a diplomamunkák rejtelmeinek világába. A Lelkük mélyén eddig is mindig érezték az iszonyatos ürességet, ami eltöltötte szívüket, valahányszor erre gondoltak. A modern társadalom a diplomák, doktorik, nyelvvizsgák, elvégzett tanfolyamok, egyszóval: a bizonyítványok megszállotja. Akinek nincs jó papírja, az lelke mélyén jogosan érzi magát másodrendű állampolgárnak.

Ezt a nagymértékű feszültséget lehet csökkenteni azzal, ha észrevesszük, és elkiáltjuk magunkat:  „hahá, nincs neki diplomája!’”, ami valójában ezt jelenti: „hahá neki sincs diplomája!”, szabad préda, lehet koncolni-boncolni. Természetesen hasonló volt a ballib kommentelők egy részének motivációja schmitt esetében.

A Fidesz, amennyiben továbbra is jól csinálja, akár 2014-ig is kihúzhatja ezt a kampányt. Úgy kell csinálni, hogy mindig egyre újabb kicsi részletek kerüljenek elő, amelyek mindegyikén hosszan, kitartóan lehet rugózni. Az érdeklődés garantált, egyrészt hogy egy volt miniszterelnököt hurcolnak meg jogosan, másrészt meg a műveletlen, tahó, egyetemet csak messziről látott proletárok, akiknek jó eséllyel még érettségijük sincs, jól ki tudják tombolni magukat. Addig sem az embernyúzó adókról kell beszélni.

Íme, a legsötétebb politikai sárdobáló propaganda. Üdvözlök mindenkit a valóságban.

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr444491896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.07. 13:33:23

Én speciel hányok tőlük! Van még ettől is lejjebb? Persze...

abandi 2012.05.19. 22:29:18

Ez azért kezd egyre kacifántosabb lenni nem?
A maga diplomája is annyit ér mint a gyurcsányi tanítójia?
És ha nem miért?

abandi 2012.05.20. 01:06:17

A gyurcsányi Pécsett volt ifi KISZ-es, majd letanárfőiskolázott a sógora diploma munkája alapján...lehet.
Erre azt mondom ügyes-geci a faszi, de:
Aszonddta, hogy ezekután EGYIDEJŰLEG kívánta meg a Műszaki és a Közgazdasági egyetemeket, úgy, hogy még a szaros tanítói-tanári diplomája sem volt meg!
Bazmeg, ez a faszi van akkora senkiházi, mint orbánviktor!
Gigászok csatája:
A proli gyurcsányi kontra proli olstein-orbán.
Vitya állítólag írt egy nagyonfaszát, de azt helyből elutasították..."másnap" ott volt a frankó...
Ilyenek ezek.
És a Maga hibája is, hogy idejutottunk!
Átengedtük a hatalmat ezeknek a senkiháziaknak, mert így-meg úgy, nekem más dolgom is fontosabb és egyébkéntis jobb ebből kimaradni...
Helló, nehogymár a gój motorosok legsatnyábbika képviselje a magyarokat!
Hát ez van... most.
Szerintem.
A gyurcsányi-orbányi diplomamunkákról jutott eszembe...

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.20. 22:28:33

@abandi: "Átengedtük a hatalmat ezeknek a senkiháziaknak, mert így-meg úgy, nekem más dolgom is fontosabb és egyébkéntis jobb ebből kimaradni..."

Kíváncsian várom a megoldási javaslatokat. Igazából csak viccelek ezzel a "kíváncsian"-nal, hiszen minden egyes megoldási javaslatot módszeresen átgondoltam, és el is vetettem.

De azért hadd halljuk. Mondd a nagytutit, én meg mondom, hogy miért bukik meg.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.22. 11:29:39

A Gyurcsány mögött álló erőket hiba lebecsülni. Éppen ezért a fickó politikailag való lemészárlása nagyon helyes irány. Ja, nincs diplomája, de bejut egy másoddiplomás közgazdász képzésre. Egyértelmű, hogy diplomátlanítani kell. Meg kell alázni, ahol csak lehet. Ebből már nem lesz mártír, viszont minél nagyobb bohóccá válik, annál jobb. Közben az is kiderült, hogy a Bárándy család üdvöskéje is plagizálta a PhD-jét. Pusztítani kell a bolsevik felsőbbrendűség mítoszát.

abandi 2012.05.22. 20:30:42

@Schwerer Gustav:
Bár én a görögök zömét zsicinek tartom, de ott mingyárt el fog szakadni a cérna! És a spanyolok, olaszok sem hisztisebbek náluk...
A jó megoldás az lett volna, ha a zsidesz nem kap virtuális 2/3-ot és csak a Jobbikkal hozhatott volna lényegbevágó törvényeket.
Volna. volna...
A jelenlegi jogszolgáltatást is figyelembe véve:
A maga avatarját 2-3 leleményes ellenálló pillanatok alatt kifüstöli, nemdemokratikusan.

abandi 2012.05.22. 20:38:08

"Pusztítani kell a bolsevik felsőbbrendűség mítoszát."
Nincs már erre sem idő, sem tehetség.(a bolsevik szó jó: PC!)

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.23. 00:48:08

@abandi: "Bár én a görögök zömét zsicinek tartom, de ott mingyárt el fog szakadni a cérna!"

Azért ott egy iszonyatos életszínvonal-esésről van szó. 14, 13 havi nyugdíjak- fizetések, fizetett szabadság, különböző pótlékok stb odalettek. Már két éve folyamatosan megy ott a buli, volt ideje fölpörögni az indulatoknak.

Görögo-ban nem szakad el semmilyen cérna.
Az Eu szakad el, mint cérna.

"A maga avatarját 2-3 leleményes ellenálló pillanatok alatt kifüstöli, nemdemokratikusan."

Kár lenne érte: semmi törvénytelent nem követtem el. Kivéve persze, ha gondolkodni bűn... de szerencsére annak még nincsen büntetési tétele.:)
süti beállítások módosítása