Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

NA, MOST A SZABADSÁGHARC!

2011. december 18. 09:16 - Mr Falafel

 

„S ah, szabadság nem virul
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből!

 

 

A mi nemzedékünknek nemigen van tapasztalata szabadságharcok terén. Egyet sem éltünk át. Amelyekről meg tanultunk, azokról mind a ma is regnáló történelemhamisítók által ferdítve. Előbb a szocialista diktatúra értékrendje szerint, újabban pedig – elsősorban XX. századi történelmünk esetén – társadalmi tabuk mentén torzították el amazok a másként gondolkodók.

Nem csoda hát, ha egy gyermeki csínytevés számba menő dacoskodást is szabadságharcnak titulálunk. Kétségtelen, és mára bizonyosságot is nyert, hogy Orbán ellenkezése a nyugati elnyomók ellen nem egy felnőtt hazafi tudatos ellenállása, hanem egy kamasz fiú berzenkedése az atyai autoritás ellenében. Ez a mi szabadságharcunk éppen csak kamaszkorát, a hormonok tombolásának korát éli, de öntudatra még nem ébredt. Márpedig a szabadságharchoz jó fegyver az öntudatos közösség összetartó ereje lenne. S nekünk pont az nincs, összetartó erő.

Azt sem mondhatom, hogy a magyar jellemzően széthúz, mert szó nincs arról, hogy a magyar húzna szét. Én azt már korábban is kifejtettem, - és ehhez a nézetemhez ragaszkodom – hogy itt nem politikai világnézetek ütköznek, hanem kulturális, nemzeti-etnikai alapúak. S mindaddig, amíg e felvetésnek a létjogosultságát is tabu kitárgyalni, megoldást a társadalmi széthúzásra nem lesz módunk találni.

Igenis ki kellene mondani, hogy társadalmunk egy jelentős potenciállal bíró közössége nem képes a nemzetállam egységében, annak alkotóerejében hinni. Nem az ő bűnük, Istené, amiért szétszórta őket a világban, amiért hontalanná tette lelküket. Emiatt alakult ki az a téves képzet bennük, hogy az „egyetlen” közösség az a „minden” közösséget jelenti. Vagyis a nemzetállam számukra börtön, amelyből mindenáron kiszabadulnának, és erre az EU, a NATO vagy az IMF kedvező alkalom.

Tévednek. Az EU, a NATO és az IMF az emberi faj kipusztítására létrehozott pusztító vírus. Ezt senki emberfia nem élheti túl, ők sem. Tudom, most egyesek azzal jönnének, hogy „jaj, menjen már a fenébe, hogy lenne már vírus az EU vagy a többi”.  És ez itt a lényeg! Fogalmunk sincs, milyen következményekkel járhat az, ha a legalapvetőbb közösségi összetartó erőket más erőkkel próbálunk helyettesíteni. Erre semmilyen tapasztalata nincs az emberi fajnak. A genetika nyelvén mi most mutánsokat készítünk, és azoktól várjuk fajunk felemelkedését, de ez nem következhet be. A modern ember korában létrehozott társadalmi felépítmények rogyadoznak, és nem éppen csak, hanem nagyon is.

Amennyiben továbbra is az EU típusú társadalmi berendezkedésre „építünk”, vagy az emberi fajt az IMF-re bízzuk, kihalunk. Egyik szervezet sem képes ellátni olyan funkciót, amelyeket sokan (tévesen) feltételeznek róluk. Az úgynevezett világállam egy ostoba utópia, a sci-fi történetek kedvelt eleme. Csak arról nem esik szó egyetlen ilyen fantasztikus történetben sem, hogy a világállam létrejöttéhez hány milliárd embernek kéne elpusztulni a nagy semmiért. Hiszen a világállam egy szükségtelen baromság. Ugyanis az emberi faj fejlődését a verseny, az egymással való vetélkedés biztosítja. Az egységes konglomerátum akkor lenne életképes, és valósulhatna meg aránylag kevés véráldozattal, ha lenne egy vagy több idegen faj, amellyel vagy amelyekkel versengnünk, vetélkednünk kéne. Azonban egyelőre a holdat is csak távcsővel nézzük, és a Mars sem került elérhetőbb közelségbe, mint volt ötven évvel ezelőtt. Márpedig, ha vannak idegen lények, akkor azok jóval e távolságokon túl vannak.

Szóval, nem kell a világállam. Ezért sem kell, és azért sem, amiért azt egyesek mindenáron létre szeretnék hozni. Nem kell egy mindent kontrolláló és mindenre direktívákat megfogalmazó IMF. Ez a mutáns az emberi faj kipusztulására hajt, azzal a gőgös elképzeléssel, hogy a kevés túlélőnek viszont megfelelő életszínvonalat biztosít majd. Egy olyan szerveződés, amely minden jel szerint emberirtással szeretne fenntartani egy elfogadható létet kiváltságosoknak, nem lehet az emberiség barátja, tehát nem barátja a magyarországi kulturálisan másként gondolkodóknak sem.

Ezért van még mindig maximális támogatottsága Orbánnak, és veszett el korábban hasonló támogatottsága Gyurcsánynak. Gyurcsány, és a mögötte álló etnokulturálisan azonos világnézetet vallók a világállam, az IMF, az egyetlen nagy közösség hívei, vagyis az emberi faj kipusztulását eredményező megoldás elkötelezettjei. Ezzel szemben Orbán, ha csupán ösztönösen is, de a fennmaradásunkért küzd. Ezért tartunk vele sokan olyanok is, akik egyébként egy baromnak tartjuk őt (jogosan). Ezt nem érti a másik oldal, nem értik meg az ösztönöket és a legalapvetőbb közösségszervező erőket felülírni, a szemétre hajítani nem lehetséges, hacsak nem akarunk öngyilkosok módjára kipusztulni. 

Kedves ellenségeink, mi nem szeretnénk kihalni, mint a dinoszauruszok. Meg kell értenetek hát, hogy küzdeni fogunk a végsőkig, mert nincs más választásunk. Ahogy nincs mód arra sem, hogy kipróbáljuk, hová vezetne az általatok preferált világnézet mentén történő társadalmi átalakulás. Nincs rá mód, mert a halál folyamatát visszafordítani nincs hatalma az embernek. Ezért hát, ahogy érzitek, nektek jó kihalást, mi meg küzdenénk tovább!

 

Csók:

A Zemberek

69 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr43472351

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Viktorok, Győzők és ami utána jön 2011.12.18. 16:13:30

Ennek a magyarországnak a miniszterelnöke ismét nagyot alkotott. Csak nehogy úgy járjon, mint a Kisvágner nálunk a faluban....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.18. 12:54:03

Én a szabadságharc hiányának elsődleges okát abban vélem fölfedezni, hogy fogyó, öregedő társadalom vagyunk.

Az ilyen társadalmakból hiányzik a "feszítő erő", az "egészséges életerő", nevezhetjük aminek akarjuk.

Az ilyen társadalmak nem lázadnak (zavargás, utcai, harc, forradalom, puccs. stb), mivel pont az a korosztály hiányzik, amely ezeket a dolgokat végbevinné: egyszerűen nem született/születik meg.

Sokszor hallom azt, hogy a "liberális demokráciával" a "Nyugat" eljutott a történelem végpontjára (->Fukuyama). (Ez egyébként olyasmi, mint a "megvalósult szocializmus": az is már a történelem végpontja volt...)
Nincsenek háborúk, (viszonylag) magas az életszínvonal, stb.

Lópikulát. Azért nincsenek háborúk, mert hiányzik az ifjúság nyers, feszítő, kitörni akaró ereje. "Régen" (pár évtizede) ez vitte háborúba a nyugati országokat.

Aztán jött az olcsó jólét (50-es évektől 74-ig) korszaka, a technikai vívmányok +fogyasztói társadalom, az emberek inkább vettek maguknak kutyát-macskát stb, minthogy gyereket neveljenek.

(74-ben szerencsére megtört a lendület, amikor az arabok beintettek (kőolaj ára 4x-es lett). Tulajdonképpen elmondható, hogy a nyugati fogyasztói kultúrára mért első csapások az araboknak köszönhetőek, a kőolaj-ár emelkedésén keresztül.)

Szóval ezért marad el -nálunk- a szabadságharc. Mert a kibaszott kádári emlőkön nevelkedett nyárspolgárok inkább vesznek plazmatévét. Sokan elfelejtik, hogy nálunk a kádár-korban játszódott le egyfajta korcs polgárosodás ("kicsi vagy kocsi", "fridzsiderszocializmus", ezek voltak az akkori közbeszéd elemei, jellegzetesen polgári dilemmák).

És akkor itt lett ez a bolsevik polgárság, amely létezésének és értelmének fő célját az irigykedésben, fösvénységben, kicsinyességben és ügyeskedésben (megoldjuk "okosba", meg ilyenek, lásd még: mutyi) találta meg.

Ehhez persze hozzájön a jól ismert tény, hogy '89-'90-ben elmaradt a rendszerváltozás, és ezt a jellegzetesen BETEG társadalmi struktúrát tovább örökítette.

Egyébként sokszor elmondtam már, hogy ha lenne 1000 magyar érzelmű ember, akkor ezt az országot meg lehetne menteni.

Egy közös kommunát kéne létrehozni, ahol a tv be lenne tiltva, a rádión kizárólag spirituális/filozófiai adások mennének, meg talán lenne internet.

Lenne egy lelki vezető, aki alá mindenki tartozna. szigorú munkamegosztás, + 4-5 gyerek családonként.

Egy kicsit úgy, mint a zsidó telepek a megszállt palesztin területeken. Ott is ez van.

Ha ezt meg tudnánk csinálni, onnantól meg lenne a keményMAG, amiből kiindulva újra tudnánk népesíteni ezt az országot. Új honfoglalás. A környező népek úgyis fogynának, mi pedig gyarapodnánk.

A Hosszú távú cél: az egész Kárpát-Medence benépesítése magyarokkal.

"hogy itt nem politikai világnézetek ütköznek, hanem kulturális, nemzeti-etnikai alapúak."

Nekem is pont ez a véleményem. Aki a magyarok ellen van, legyen az cigány vagy zsidó -mert erről a két népről beszélünk konkrétan ugye, a zsidók a médiában uszítanak, a cigányok meg konkrétan magyarokat gyilkolnak - az menjen innen.

Izraelbe, Tel-Avívba, biztos nagyon jól fogja magát érezni, az ottani szeretetteljes, befogadó légkörben, stbstb.

A helyzet egyre éleződik. Egyre fogy az idő, ahogy egyre fogy a magyarság, és nő a cigányság.

"Szóval, nem kell a világállam."

Pedig lesz. És aki az útjába áll ennek a szörnyetegnek, az elpusztul.
A majdan létrejövő világállamnak olyan hatalmas fegyverzete lesz majd, fizikai fegyverek (bombák, ágyuk, repülők stb) és ideológiai fegyverek (propaganda -lásd: '84, PR, marketing, stb)

Mondjuk azt elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek elszórt gerilla-ellenállási gócok. Azt tudtad például, hogy az észak-lengyel és litván erdőségekben még az 50-es években (!) is szabályos hadműveletek folytak a szovjetek részéről az ott megbújó antibolsevik partizánok ellen?

Szóval irány egy nagy erdő, oda bevetjük magunkat, és kész. (Mi leszünk a betyárok.:))

"Ez a mutáns az emberi faj kipusztulására hajt, azzal a gőgös elképzeléssel, hogy a kevés túlélőnek viszont megfelelő életszínvonalat biztosít majd. Egy olyan szerveződés, amely minden jel szerint emberirtással szeretne fenntartani egy elfogadható létet kiváltságosoknak, nem lehet az emberiség barátja, tehát nem barátja a magyarországi kulturálisan másként gondolkodóknak sem. "

100% ÍGY IGAZ.

"Kedves ellenségeink, mi nem szeretnénk kihalni, mint a dinoszauruszok."

Indiánok, brúder. Indiánok.

Az egyedüli reménységünk, hogy meghúzzuk magunkat, amíg elvonul a vihar. Magyarország ebből a szempontból félreeső hely, itt csak a hazai veszedelmekkel - amelyekről oly kimerítően és igazul írtál -kell megküzdenünk.

Mondjuk ha itt győznénk, akkor biztos beindulna ellenünk a military-industrial komplex. Úgyhogy nehéz ügy.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.19. 17:02:00

www.youtube.com/watch?v=61fTkLQQhYo&feature=related

Azonnal nézd meg!

Kristálytiszta helyzetértékelés, és ő is azt mondja: egyelőre húzzuk meg magunkat.

Szerintem már el kéne kezdeni khm, önvédelmi eszközöket fölhalmozni.

Nekem nincs ilyen eszközöm, pedig a közeljövőben kibaszott nagy szükség lesz ilyesmikre.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.19. 18:53:02

Elkorcsosodott impotens próbálkozás zorbán álnemzetieskedésébe megváltó eszmét belemagyarázni, minél csak a kurucfingó jutubos változatának zsidózós, cigányozós faszságait igazságnak vélése szánalmasabb.
Semmi keménypöcsös variációra nem telik? Marad az örökös siránkozás, hogy nahát ezek a zsidó bankárok. De ha ennyire kibaszottul okosabbak, különbek vagytok náluk, akkor miért nem ők vannak eladósodva? Miért nem ők ajvékolnak, hogy milyen faszagyerekek lennének ha nem kellene rettegniük a magyarok kemény nyilaitól?
He?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.19. 21:46:21

@biboldó: Az általam felvetett probléma valós. Sokan kényszerülünk majd olyan lövészárokba, amit nem mi ástunk, de állnunk kell valahová. Aligha lehet ezt megúszni.

Úgy vélem, jobb lett volna kibeszélni a problémát, mint hagyni eszkalálódni a helyzetet, és értékes embereket veszteni mindkét oldalon.

Orbánt nem tartom megváltónak, és még csak nemzetinek sem nagyon. Elég baj, hogy pont ő van uralmon, de nem nagyon maradt más lehetőségünk. A Jobbik, ugyebár, nem választás.

Nézd, az IMF és a hozzá köthető eszmeiség az emberi faj ellen való. Ezért morbid, hogy a hazai zsidóság etnikai elvek alapján inkább hazája ellen ágál, az IMF-gyilkosok mellett. Elmebeteg dolog. Tudod, hány magyar zsidót hagy életben az IMF, ha kirobbantja a világháborút? Talán 10-15-öt. Talán. Megéri őket pátyolgatni?

Egyébként az IMF sosem adott nekünk hitelt, mert a saját pénzünk lehívása egy bankban nem hitel. Ilyen egyszerű. Az IMF-et azért hozták létre, hogy a tagok által befizetett pénztömeg hasznot hajtson. A haszon arra képződött volna eredetileg, hogy a megszoruló tagokat kisegítse. Például válság idején. A befizetett tagdíjunk nagyságrendekkel több, mint az, amit visszakaptunk.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.19. 22:07:27

Csurka lenyúlta ezt a posztot. Ami nem feltétlenül dicsőség, de azért nyugodtan baszódjon meg. Ugyanis neki árokásásra kell, én meg értelmes párbeszédet szeretnék.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.19. 22:10:18

@Schwere Gustav: Baszhatjuk az önvédelmet. Ha itt kitör a balhé, a magunkfajta pusztulni fog, akár zsidó, akár szittya.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.19. 22:32:28

Az általad felvetett probléma valós, csak ismét az a kurva kiindulás. Zorbán és az összes többi hasonszőrű faszkalap mind-mind az általatok magyar etnikumnak nevezett közösség részei és egyben jellemzői, általa szabadon választott képviselői. Az, hogy mindez úgy szar ahogy van, arról nem más etnikum, nem más pénzügyi szervezet a felelős. Minden egyéb magyarázat nem egyéb öngyilkos frontvonalkeresésnél.
Oké, mindezzel semmi gondom, hisz ez a felület "gondolatok tárhelye", tehát bőven belefér ez, és ennek az ellenkezője is. Viszont, ha már annak tekintjük, akkor inkább maradjon ritkán látogatott annak, nem fogom szó nélkül hagyni kurucfingós dagonyázás színhelyévé való züllesztését. Nem tudom, ki ez a Gusztigyerök, találkoztam-e valahol vele, de itt ne legyen már helye idióta kopiknak, kurucfingós jutubos linkeknek. Ha van saját gondolata, hozza, vagy ne vegye rossz néven, ha durván belegázolok a fals világnézetébe. Még akkor is, ha ő ígérte nekem nézeteim alapjaiban való megdöntését. Mittudomén, de valahol emlékeztet a tesz-vesz nevezetű síkagyú barátodra, kit a saját blogján otthagytam, de itt nincs pálya a pitiáner sablonok szerinti ámokfutásnak, ezért ne fejleszts. Kár az energiáért.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.20. 07:52:08

@biboldó: Ne indulatoskodj, nincs rá okod. A hamarosan bekövetkező végelszámolásnál nem mindegy, milyen lelkiismerettel állhatsz ott.
Abban már egyetértettünk, hogy a világuralomra törő, az emberi faj pusztulását okozó szerveződés alkotói nem zsidók. Így van, azok már régen nem tudják, hogy mit jelent zsidónak lenni. Akkor már csak azt nem értem, a valódi zsidók miért ragaszkodnak amazokhoz oly' nagyon. Van bármi értelme is?
Tudod, ha egy fajmagyar, egy szittya lenne ebben a pozícióban, és szervezné táborát a világhatalom átvételére, én mellé sem állnék, noha kifejezetten nemzeti érzületű vagyok, és vallom, hogy a magyarok a zsidók mellett a második legősibb kultúra. Több ilyen ősi, és még ma is létező kultúra is van, de ezt most hagyjuk. Tehát van bennem etnocentrizmus, tán még sovinizmus is, mégsem állnék fajpusztító eszmék mellé.
És itt válik el, ki mennyire ember.

Apropó, ma reggel mondta a hírek, hogy az IMF a tagoktól kéri, nagyobb mértékű hozzájárulását az alaphoz. Ismétlem: az IMF kéri, a tagok nagyobb mértékben járuljanak hozzá az alaphoz.
Akkor most magyarázd el nekem, hogy a megveszekedett kurvakibaszottistenben lenne már hitelintézet az IMF? A mi pénzünket veri el, használja ostobán, pedig csak egy szimpla alapítvány, amelyik megtébolyult, beteg barmokat állított elő, mint valami Frankenstein, akik most világuralomra törnek, és mást képzelnek magukról, mint amik. Te tényleg ezek mellett teszed le a voksod? Azt hiszed, Orbán a világ ellensége? Ne röhögtess! Ez a szerencsétlen kripli éppen miattad is válik valamiféle hőssé, ami kizárólag azért nem jó, mert a harcok kirobbanásakor arra vár majd a sok birka, mit csinál Orbán. Csakhogy ő semmit nem csinál majd, legfeljebb menekül.

Nehogy azt képzeld, hogy én Orbán zászlaja alá toborzok, vagy ilyesmi. Orbánnak nincs is zászlaja. Én a MI oldalunkat akarom erősíteni. Hogy ki az a MI? Azok, akik tovább látnak az orruknál, a rövidtávú lehetőségeknél, és aggódnak az emberi fajért. Mi olyanok vagyunk, akik képesek vagyunk kimondani, hogy van magyar szemétláda, akivel semmilyen körülmények között nem lépünk közös platformra. Én bármikor elvágnám egy szalonnáci Jobbikos torkát, még akkor is, ha a választásokon rájuk szavaznék, ha szavaznék. Természetesen a torokelvágás kizárólag háborús időkben érvényes lehetőség.
Tudomásul kell vennünk, hogy ezt most nem ússzuk meg háború nélkül. És én nem megyek mások lövészárkába golyófogónak. Gerilla leszek, bazmeg, de én akkor is olyan csapatban küzdök majd, amelyik képes megkülönböztetni a jót a rossztól. Persze, ez kizárja az általam preferált törzsi-nemzetségi alapelv szerint fennmaradás verzióját. Látszólag, legalábbis. Hacsak nem alapítunk új törzsszövetséget.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.20. 18:48:08

@Mr Falafel: Abszolút indulatmentes vagyok és a lelkiismeretem is tiszta. Csupán kicsit gyerekesnek tűnik számomra az örökös síránkozás, hogy nahát ezek az akármilyen etnikumhoz tartozó cúnya bácsik báncsák a magyar gyerököket. Semmilyen összeesküvést nem látok, csak annyit, hogy kipukkant a fogyasztói társadalom nevű pilótajáték lufija. Kifutotta magát, mint minden csak és kizárólag a bővülésen alapuló formula. Abban igazad van, hogy ebből nagy valószínűséggel háború lesz az egyedüli kiút. A pilótajáték piramisának felső régióiban lévők megpróbálják ezt elkerülni, kétségbeesett lépésekkel menteni a menthetőt, legalábbis meghosszabbítani az agóniát. Tömködik a lékeket az IMF nevű szörnyszülöttel is, ami tulajdonképpen arról szól, amikor a család feketebáránya(i)t a család megpróbálja felszinen tartani, nehogy a mélybe húzza az egész hóbelevancot. Jól tudják, hogy sem az eddig, sem az ezután beléjük feccolt lóvét a büdös életben soha nem fogják viszontlátni, csak annyit szeretnének kikötni, hogy a hülyegyerek ne gépezze el ezt is. Példának okáért ne döglött részvényeket vásároljanak belőle. Naná, hogy a hülyegyerek ezt személye elleni összeesküvésként éli meg, holott önállóan életképtelen. Ha elengednék az összes eddigi tartozását, holnap akkor is új hitelért folyamodna, mert deficites a cég. Nem tudja kitermelni a működéshez szükséges pénzt sem. Ezen az sem segít, ha valamikori vélt vagy valós érdemekre hivatkozva ma is nyereg alatt akarja puhítani húst. Nem a hús kemény, hanem a pöcs puha.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.20. 22:14:00

@biboldó: Sajátos látásmód, de vannak érintési pontok, ami azért valami. Szerintem abban továbbra is tévedsz, hogy az IMF a barátunk. Éppenhogy nem. Viszont azt hiszem, ebből hosszas vitát generálni tök értelmetlen lenne. Faszom tudja, kényelmesen sörözgetve várjuk ki a háborút. Nem kell már sokat meginnunk. Könnyedén fogunk tudni dönteni, melyik a jó oldal, mert előbb páholyból nézhetjük, miként dúlják fel Olaszországot. Aztán, ha tényleg igaz, és az angolok kilépnek az EU-ból, az is nyújthat némi támpontot. A "fejlett nyugat" orbánozása csak elterelés. Nem is érdemes foglalkozni vele. Az lesz a cink, ha az ászsiai piac (India, Pakisztán elsősorban) elvész Európa számára, mert azok inkább az ángliusokkal bizniszelnek. Na, akkor baszhatja majd Merközi! Aztán azt se feledjük már, hogy az USA-nak mi szüksége lenne egy erős EU-ra? Az kéne még neki, hogy a fejére nőjenek! Itt bazmeg leminősítenek, kisemmiznek mindenkit, de az USA-hoz hozzá sem mernek nyúlni. Kínáig meg nem ér el a süketelésük. Az IMF egy vírus az emberi faj ellen, és ez hamarosan bebizonyosodik. Csak nyugodtan bontsd a sört, és várakozzunk!:-)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 21:09:52

@Mr Falafel: Sehol nem állítottam, hogy az IMF a barátunk. Utáljuk, mert el vagyunk adósodva, nekik meg tele a tökük, hogy kényszerből, saját irhát mentve állandóan tömniük kell bennünket ablakon kidobott pénzzel. Hogy vírus lenne, nem tudom. Miként azt sem, hogy hol borul először a láncreakciót elindító bili. Sörözést illetően maximálisan egyet értek, abban már nem vagyok biztos, lesz-e egyáltalán jó oldal, ahová állni érdemes.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 21:43:03

@biboldó: "Marad az örökös siránkozás, hogy nahát ezek a zsidó bankárok."

A világot kormányozó bankár-elit szerény becslésem szerint bőven jó, ha 40%-a zsidó.
Ez kevés ahhoz, hogy "zsidó" bankárokról beszéljünk, a címkét mindegyikre rátéve.

Persze valszeg a legfelső vezetésben (Hedge Fund-vezetők szintjén) több a zsidó ennél: 50-60%. De ez még mindig kevés.

Egy internacionalista bandáról van szó. A rendszer romlott, önmagában.
Semmi extra: a társadalom válságban van, ők (bankok) juttatták ide, a folyamatos fogyasztói propagandával (lásd erről még Edward Bernays munkásságát), és most bedől az egész.

Ebből a társadalmi csapdából nincs aktív kiút. Marad a "fotelban sörözés" nevű hadművelet:) Egyelőre legalábbis.

A nézeteid alapból való megdöntésével még várnod kell kissé. Az a baj, hogy nem motiválsz eléggé:)
Mondjuk egy őstöris cikket már félig megírtam, persze az más téma.

a "jutúb" linkekkel minden rendben van, ugyanis a tartalom a lényeg. Ha logikailag ok, akkor jó a videó. Ha meg más a helyzet, akkor rossz a videó. önmagában a youtube semleges szereppel bír.:)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 22:15:47

@Schwere Gustav: Az általad idecitált jutubos faszság alapból rossz. Alapvető ismereteket és logikát egyaránt nélkülöz. Ilyen és semmilyen más linkekkel nincs megvitatni való, érvként idehozni a gyengeség jele. Azt hozd, ami neked lejön az általad hitelesnek vélt forrásokból, azaz saját kútfőből valamit. Merthogy ezek a linkek kb annyit érnek, mint a becsléseid. Nézeteim bedöntésével te kínáltál meg, mitől lanyhult (puhult) a motivációd? Persze azzal nehezen fog menni, ha engem szajkózol a fogyasztói társadalom kifulladását illetően. Sörözés közben azért elgondolkozom azon is, ha majd a nagy córeszben az elsők között fogod visszasírni, mert azért jól esett élvezni az előnyeit, mivelhogy jobb alternatívával még nem szolgáltál.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 22:22:23

@biboldó: Javítás, azaz folytatás: tehát, hogy a visszasírás során is bűnösnek fogod-e nevezni? Oszt honnan ez a sommás ítélkezés? Ez is valami keresztényes erény?

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 22:48:59

@biboldó: "általad idecitált jutubos faszság"
A Varga-féle videó?

Ezt nem azért hoztam, hogy bárki is vitázzon vele. Mr Falafel álláspontjával nagyrészt egybevág szerintem, az ő nézeteinek alátámasztására hoztam föl.

Ha vitatkozni akarok bármikor is, akkor olyan linket hozok, amibe lehetetlen lesz _érvényesen_ belekötni.

De most nem akartam vitatkozni. Most béke van és nyugalom. Csend a vihar előtt.

"Persze azzal nehezen fog menni, ha engem szajkózol a fogyasztói társadalom kifulladását illetően."

Ezt én is gondoltam, még azelőtt, hogy a magasságos soraidat olvastam volna:) Más is juthat rajtad kívül ugyanarra a következtetésre, ugye?

Ebben azért sem jó vitatkozni, mert olyan nagy háttér-munkát én sem látok emögött. A feltételezés meg más dolog, de azt meg nem tudom bizonyítani. Arról meg nem szívesen vitatkozom.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.21. 23:37:03

@Mr Falafel: Ezt nem kétlem. Mondjuk annak van esélye, hogy helyi, önfenntartó kisközösségek megvédjék magukat. Erre gondoltam.

Persze ez még csak álom, mivel nem ismerek ilyet. Mármint önfenntartó közösséget. Vagy csak nem reklámozzák magukat:)

laci0011 2011.12.23. 23:45:19

Érdekes próbálkozás,kokit meg sallert osztogatva kihívni magunk ellen mindenkit akiktől függünk,beolvasni nekik kéretlenül,aztán meg picsogni hogy megtámadtak.Ezt hívják értelmes emberi cselekvésnek?Felesleges szabadságharcról vizionálni amikor csak szimplán hülyék voltunk,összekevertuk az álmainkat a valósággal.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.24. 08:22:34

@laci0011: Orbán kokizós-sallerozós politikájáról is készült itt poszt jóval korábban. Azon már túl vagyunk. Egy kokiért egy teljes népet kiirtani semmivel nem igazolható cselekedet.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.24. 21:26:58

@Mr Falafel: Igen, mi már rég túl vagyunk a kokizáson, de a következményeket az egész ország, a teljes nép viseli. Mivelhogy az ország és az őt 2/3-adhoz juttató istenáldotta nép nevében kokizott. Nem mellesleg, az istenáldotta nép ezért imáiba foglalta a nevét, fátyolos szemekkel rebegi háláját, hogy nahát micsoda nemzeti koki volt. Tipikus esete a .....-nak, amit most a szent estére tekintettel nem részletezek.
Mit szólsz, milyen ökumenikusan ájtatos vagyok?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 08:51:59

@biboldó: Miután én végleg befejeztem a jobb- és baloldalizást, és valóságnak megfelelően a történéseket kizárólag etnokulturális különbözőségek mentén vagyok hajlandó tárgyalni, nem igazán jelent megrázkódtatást, ha a más etnokulturához tartozóknak nem tetszik Orbán kormányzása. Ne várd, hogy a kedvetekért majd Köves Slomót választjuk miniszterelnökké. Volt nyolc éve egyhuzamban a ti etnokulturális pártszövetségeteknek, és megbukott. Nem mondhatod, hogy a magyarok türelmetlenek voltak. Mindösszesen 2006-ban volt komolyabb elégedetlenség, amikor kiderült, hogy az országért szándékosan nem tettetek semmit, és a választást elcsaltátok trükkök százaival. Az utcára vonuló tömeg közé "Gyurcsány takarodj!" feliratú pólós rohamrendőröket küldtetek, akik balhékat szítottak (a Reakción hónapokig láthattuk az éppen átöltöző kigyúrt kopasz titkosrendőrök fényképét), és ezt kihasználva ártatlan embereket, nőket és gyerekeket is legázolva őrjöngött a judeofasiszta etnogengszterek pogromja. Ehhez képest Orbán kormányzása maga a Mennyei Királyság. Nekünk, magyaroknak természetesen. Hozzáteszem, egyetlen judeofasiszta parancskiadó sem lett eddig életfogytiglanra ítélve, noha a tetteik nyilvánvalóan népirtás kísérletére utalnak. Szerintem a judeo-etnokulturális oldalnak csöndben kéne maradni, és hálát adni Istenüknek, amiért a magyar ilyen megbocsátó, birka nép.

laci0011 2011.12.25. 10:31:19

@Mr Falafel: A magyar népet a rendszerváltó elitünk irtja ki alapvetően,csak mindig másra mutogatva teszi!Ha levennéd a rádégett narancsszemüvegett talán észre is vennéd!Jelenleg ugyanis nem a nemzet szabadságharca folyik,csak a közpénzeinken meggazdagodott olaj és egyébb maffiózóink szeretnének állami segítséggel ,visszaszerezni korábban elveszített pénzforrásokat.

Schoffan 2011.12.25. 10:36:06

@Mr Falafel:

Vicces gyerek vagy te.
" a tetteik nyilvánvalóan népirtás kísérletére utalnak..."
A soraid nyílvánvalóan elmebetegségre utalnak! :))

laci0011 2011.12.25. 10:37:38

@Mr Falafel: A kokizást meg csak azé kell emlegetni,mert a fideszre szavazók memóriája saját bevallásotok szerint kb 2 hét,tehát ismételni kell mert mindig elfelejtik mekkora barom a vezérük!Először kipaterolja az IMF-et ,utána liderül elsem ment,azután kiderül a saját bankunk,mit ad isten.Ez már alapból nevetséges,de biztos fogyatékkal éjő mindenki rajta kívül,de leginkább az aki ezt mind benyalja,hehe.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 11:52:47

@laci0011: Előbbre ugrottál két-három epizódot. Amikor az etnokulturális ellentéteket olyan szintre csökkentjük, hogy élhetővé válik a táradalom, akkor a két tábor elfogadható morális értékrenddel rendelkező tagja együtt megkezdhetik az elmúlt 21 év utáni elszámoltatást.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 11:55:41

@laci0011: A metakommunikáció fogalomról hallottál? Ha nem, olvass utána, és értelmezd a rendőrök gesztusait, miközben artikulálatlan hangon támadva kontrollálatlanul ütötték-verték az embereket. Nem a rendőrökön múlott, hogy nem halt meg 2000-3000 ember. Egyértelmű, hogy ebbe az érzelmi állapotba parancsnokaik hozták ezeket a csapotthomlokú pitecusokat.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 11:58:09

@laci0011: Nem fogom ismételgetni magam. Olvass szépen vissza a posztok közt, és találsz elegendő információt arra nézvést, mit is gondolok a Fideszről.
Azonban akármit is gondolok, szerintem elsődleges feladat az etnokulturális ellentétek rendezése. Értsétek meg, ez az egyetlen helyes út!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 11:59:03

@Schoffan: A metakommunikáció fogalomról hallottál? Ha nem, olvass utána, és értelmezd a rendőrök gesztusait, miközben artikulálatlan hangon támadva kontrollálatlanul ütötték-verték az embereket. Nem a rendőrökön múlott, hogy nem halt meg 2000-3000 ember. Egyértelmű, hogy ebbe az érzelmi állapotba parancsnokaik hozták ezeket a csapotthomlokú pitecusokat.

laci0011 2011.12.25. 12:08:01

@Mr Falafel: Benne vagy az etnobizniszben netán,és nem akarod idő előtt befejezni?Vagy csak egyszerűen rosszak a prioritásaid.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 12:56:39

@laci0011: Kulturális antropológus vagyok. Picit értek hozzá. A prioritásaim jók. Minél többen vallják azt, amit én, annál hamarabb lesz társadalmi megbékélés. Amennyiben a te általad is képviselt eszmeiség marad, sosem lesz megbékélés.

laci0011 2011.12.25. 13:05:18

@Mr Falafel: Magadat már meggyőzted ezek szerint...

laci0011 2011.12.25. 13:24:05

@Mr Falafel: Hol is élsz Te?Ahhoz hogy 2-3 ezer ember meghaljon,minimum éleslőszert kellet volna kiosztani:Micsoda vizió,csak ahhoz értetek hogy összemossatok dolgokat,nagyot álmodozók,hehe.Másrészt nem kéne elvárni 1 rohamrendőrtől,hogy jobban dontson,mint 1 többdiplomás bolcsész,kulturális könyvtárszakos,esetleg.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.25. 13:30:51

@laci0011: Úgy lehetséges ezreket megölni, hogy kontrollálatlan volt a rendőrök pogromja. Bármi lehetett volna belőle. Ezért írtam, hogy 'kísérlet" a népirtásra. Mert, ugye, ha egy bizonyos etnikumhoz tartozó vezetők adnak parancsot pogromra egy másik nép, egy nemzet ellen, akkor az népirtásra tett kísérlet. Minket ti, zsidók nem azért támadtatok meg, mert ti baloldaliak vagytok, mi meg jobboldaliak, hanem azért, mert mi magyarok vagyunk, akiket ti szívből gyűlöltök.

Schoffan 2011.12.25. 21:35:18

@Mr Falafel:
" Mert, ugye, ha egy bizonyos etnikumhoz tartozó vezetők adnak parancsot pogromra egy másik nép, egy nemzet ellen, akkor az népirtásra tett kísérlet...."

Te nem vagy normális! :)) Tényleg nem.

laci0011 2011.12.25. 22:07:07

@Mr Falafel: Kicsit átestél a ló hasa alatt,kisajátított magyarkodással neki álsz zsidózni,mitől is vagy Te jobboldali,tisztázni kéne fejben ki fizette a fradi B közepet például?Miért hagytátok gyurcsányt uralmon ha hazudott?Le lehetett volna simán váltani és akkor ezerszer jobban álhatna az ország!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 09:29:27

@Schoffan: Azért csak ízlelgesd az ízét. Ha erről vitatkozunk, van miről vitatkozni, de politikai jobb- és baloldalról nincs értelme.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 10:00:00

@laci0011: Tegyük tisztába a legalapvetőbb kérdéseket!

1. Nem vagyok jobboldali. Sem a konzervativizmus, sem a kereszténység nem vonzóak számomra. A patriotizmus pedig nem politikai meggyőződés kérdése.

2. Nem vagyok Fidesz fan. Kifejezetten rühellem a csinovnyikpolitizálást, ami a Fidesz legfőbb jellemzője. Orbán idiótákkal vette körül magát, hogy ő lehessen vakok közt a félszemű, vagyis a király.

3. Orbánnak nincs alternatívája a magyar közéletben. A zsidóságukat többre tartó, világban szétszórtságukból fakadó antipatriotizmusukat erényként feltüntető politikai csoportosulások nem alternatíva egyetlen olyan ember számára sem, akinek szilárd magyar identitása van.

4. Számomra fontos, hogy egy állam nemzeti érdekek mentén politizáljon, és ezt kifelé is demonstrálja. Amíg nemzetként nem vagyunk megszilárdítani helyünket a világban, nem érhetünk el sikereket.

5. Amikor a nemzeti öntudatot sikerült alapértékké tenni, elkezdhetjük építeni társadalmunk morális alapjait. Amíg ez nincs, addig titeket hibernálni kéne, hogy ne pofázzatok ostobaságokat, ne akadályozzatok minket. Itt, az 5. pontnál jönnek képbe a más identitású jó emberek. Mert egy állam társadalma nem attól lesz erős, hogy kizárólag egyetlen nemzetből áll, hanem attól, hogy képes megkülönböztetni a jót a rossztól, a helyeset a helytelentől. Amint van stabil morális értékrendű társadalmunk, el lehet kergetni az orbánokat a picsába.

Sajnálatos módon a hazai zsidóság érzelmi állapotából adódó zavart viselkedésmetodikái akadályoznak minket abban, hogy helyes értékrendet alakíthassunk ki. Vagyis előbb egy etnikai jellegű harcot kell megvívnunk a társadalomban. A harc kérdése: Kié Magyarország? Nem véletlen, hogy a hazi zsidóság külföldre szaladgál árulkodni és segítséget kérni, mert érzi, hogy itt elvesztette bázisát. Vegyétek tudomásul, Orbán miattatok maradhat a helyén. A ti ajvékolásotok, árulásotok, magyarellenességetek mindennek az oka. Bizony, képtelenek vagytok az önkritikára, képtelenek arra, hogy csendben félreálljatok, és hagyjátok, hogy nélkületek oldjuk meg a bajunkat. Minden szarba kanál nép vagytok. Ami számtalan alkalommal tett jót az emberiséggel, de legalább ennyiszer volt kárára is. Most olyan kort érünk, amikor kárunkra vagytok. Álljatok félre! Volt 65 évetek bizonyítani, de megbuktatok komcsiként, megbuktatok szocialistaként, és most demokrataként is. Persze, felemlegethetnénk a tanácsköztársaságot is, aminek köszönhetően elveszítettük országunk háromnegyedét.

Száz szónak is egy a vége, elég volt a zsidóskodásból, mostantól magyarkodás lesz. Ti valahogy vonzzátok a káoszt és a bajt. Itt van például az IMF-fel való huzavona este: ha ti nem áskálódnátok ellenünk, már térden lenne ez az alapítványgömböcke, aki bankká zabálta magát a ti áldatlan tevékenységeteknek köszönhetően.
Félre kell állnotok!

Schoffan 2011.12.26. 10:07:47

@Mr Falafel:
Nincs miről vitatkozni, mert ez marhaság! Ha a rendőrség zsidó vezeti,:)))/ Hogy ezt honnan veszed???/ kiadták parancsba, hogy írtani kell a magyar tüntetőket, akkor azt is parancsba kellett volna adni, hogy a zsidó tüntetőket viszont kíméljék! :))A közrendőr vajh honnan tudná megkülönböztetni, hogy a tüntetők közül, ki milyen származású?? Ennek az egész gondolatkisérletnek semmi értelme sincs!
Egy esetben volna, ha feltételeznénk/és nem csak te/, hogy a tüntetők között kizárt, hogy lett volna zsidó!!

/ Ez valami hasonló ahhoz a baromsághoz, hogy az ikertornyok ledőlése előtt figyelmeztették a zsidókat, hogy ne menjenek dolgozni! A valóságban viszont egész brókerirodák személyzete halt meg, melyeknek döntő többsége zsidó alkalmazott volt!/
Mija faszé kell neked állandóan ezt a zsidó-magyar állítólagos konfliktust forszírozni?! Mi ezzel a célod, a semmin kívül?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 10:59:19

@Schoffan: Helyettesítsd be a zsidót baloldalival, hogy megértsd!:-)
Csakhát pont ezt próbálom magyarázni, nincs olyan, hogy jobb- és baloldal.
Szóval, a baloldali parancsosztók kiadták, hogy a jobboldali tömeget irtsa, ahol éri.
Ahogy te, és a többiek is nézik, nincs semmi értelme, és soha nem vezetne megértéshez, megbékéléshez. Az érzelmi kötelék dönti el, kik vagyunk. Aki inkább érez zsidóul, az zsidó, aki meg inkább magyarul érez, annak ellenére, hogy születésileg zsidó, az magyar. Ne essünk a fasiszták hibájába! Nem lehet egy népet genetikailag, vérségileg meghatározni.

laci0011 2011.12.26. 11:03:27

@Mr Falafel: Nagy baj lenne ha csak orbán vezethetne,csak ennyibe nézed az országot?1 pancser tolvajon kívül nincs más,nevetséges!De ahogy figyellek már magadat látnád a helyében,mégis mi alapján?

laci0011 2011.12.26. 11:04:10

Önjelöltek volnának még,alapítsatok pártot.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.26. 11:31:15

@Mr Falafel: Tökmindegy, hogy zsidónak, baloldalinak, idegenszívűnek, hottentottának nevezed a szerinted nem nemzetiként gondolkozókat, ők is a magyarság. Sőt, sok esetben értékesebb, jobb magyarok a zorbán féle álnemzetieskedőknél. Ha netán sikerülne őket félreállítani, a zorbán féle szabadságharc akkor is öngyilkos hőbörgés maradna. Szlogenekkel, pancser törvénykezéssel, dilettáns gazdasági intézkedésekkel csak rombolni lehet, a maradék nemzeti érzés is megsemmisül.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 12:01:18

@biboldó: Amint elértünk az 5. ponthoz, azonnal lesz értelme annak, amit írsz. Addig azonban semmi.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 12:03:58

@laci0011: Társadalomkutató vagyok. Ráadásul az egyetlen, aki érti a társadalom jelenlegi baját. Ettől azonban nem leszek politikus. Azt hiszem, annak nem lennék jó.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.26. 12:50:55

@Mr Falafel: Addig arról beszélek, hogy így semeddig nem lehet eljutni. Egyre magasabbnak tűnik a béka segge. Főleg morális nézőpontból.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.26. 13:00:34

@biboldó: Aki az IMF-et banknak nevezi, és nem veszi tudomásul, hogy oda mi több pénzt toltunk, mint kivettünk, az mindegy, mit mond. Aki ma bármilyen formában feljelenti azt az országot, amelynek állampolgára, az mindegy, mit mond. Aki a külföldhöz pártol hazája ellenében, az mindegy, mit mond.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.27. 09:36:14

@biboldó: Aki nem tesz ilyet, az nem menthetetlen. Láthatod magad is, ha olvasgatsz itt-ott, egyre többen állnak Orbán mögé olyanok, akik nem kedvelik, de átlátják a helyzetet. A nemzetközi helyzet elég kusza. Amennyiben Anglia kilép az EU-ból, nem lesz min agyalnunk, mert akkor annyi. Ha Merkelék lefekszenek Cameronnak, akkor is lesz bőven baja az EU-nak, és nem kétséges, hogy ennek a bajnak az okozója az IMF. Az egész alapítványocska az USA-ból indult, és a Goldman Sachs fiókvállalata. Jelenlegi célja az európai rivális kiiktatása, előbb az USA bankválságának exportálásával, majd a leminősítésekkel és kamatemelésekkel kizsarolt kormány-buktatásokkal. S pont ezért csípjük a szemüket. Tudják jól, Orbán nem lehet megbuktatni, mert nincs alternatívája. A jobboldalon senki, magyar baloldal meg nem létezik. Ha itt erősködnek tovább, abból legfeljebb polgárháború lesz, de nekik az sem jó, mert könnyen ragadós lehet a példa. Ettől félnek, de nagyon.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.27. 21:29:17

@Mr Falafel: A nemzetközi helyzet olyan amilyen, lehet belőle profitálni és lehet veszteségeket elszenvedni miatta. Az tényleg tréfli dolog, hogy zorbánnak nincs alternatívája, mert vele csak buksi lehet, mert alternatíva híján marad a deficites cég figura. Ha forradalmárkodik, semmi kiút az államcsődön kívül. Ha benyal, további süllyedés az adósságspirál mentén, mihez nagyban hozzájárul az átlátszó, abszolút inmorális döglött részvényvásárlási tranzakció is. Ennélfogva nem látom az összefüggést zorbán és a morál között, hacsak nem negatív értelemben.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.27. 22:42:39

@biboldó: Hát, bazmeg, ugassak, ha én valahol is említettem, hogy Orbánnak és a morálnak köze lenne egymáshoz. A leginkább a morális alapok megszilárdítását hiányolom ennek a hitvány baromnak a politikájából. Ez nem akar mást, mint az LCD-társadalmat óvni. Nem, ő nem az igazi vezér! De könyörgöm, nincs alternatívája. A baloldalról ne mondj senkit, mert nincs baloldal, és nincs ott senkit, akit a magyar nemzet elfogadna. A Jobbikot, ugye, nyugodtan felejtsük el, mert elmeháborodottak. Akkor ki marad?
Tényleg nem értem, miért nem fontoljátok meg, amit itt fentebb az 5 pontban leírtam? Egyszerűen át kell dimenzionálnunk a társadalmunkról való gondolkodást, mert a politikai tér nem ad válaszokat fontos kérdésre. Nekem nem esik nehezemre a zsidó nagyszüleimről beszélni, vagy arról, hogy az anyám félti az unokáit. Azt is felvállalom, hogy az identitásom erősen köt magyarságomhoz, vagyis véleményemben érzelmileg befolyásolt vagyok. Sokan viszont pont ezt az érzelmi befolyásoltságot szégyellik. nem értem ennek az okát. Miért ne vallhatná be bárki, hogy zsidó identitása befolyásolja a magyar közéletről alkotott véleményét? Ettől még az illető lehet jó ember, sokkal jobb, mint egy másik, aki magyar nemzeti érzületű, de egyébként egy szarházi rohadék.
Én egy nyugi nicknevű balfasznak ezt már ezerszer kifejtettem, amikor értetlenkedik, hogy miért értem meg magam Topoval, miközben a világnézetünk annyira különböző.

Az van, hogy van egy külső ellenség, akit nem szabad segítenünk, de bátorítanunk sem. Ezért kell a barom Orbán mögé állni. Nem örökre, csak ideiglenesen. Amikor elmúlik a külső veszély, akkor lehet idebenn is rendet tenni. Akkor kell elkergetni a Fideszt a halál faszára, ahová való. Ahogy Izlandon is tették, az egész politikai elitet el kell kergetni.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.28. 17:31:33

@Mr Falafel: A "külső ellenséget" csak egyetlen módon lehetne legyőzni. Önfenntartóvá tenni a céget. Akkor fel lehetne ajánlani a minimális nyereséget a törlesztésre. Ha kevésnek találtatna, akkor nyugodtan lehetne forradalmasdit játszani. Addig viszont amíg új és újabb hitelek nélkül magunkat sem tudjuk eltartani, mindenféle pojácáskodás csak tovább ront a gazdasági és főleg a morális helyzeten. Ha látnék ilyen irányba törekvő erőt, gondolkozás nélkül támogatnám, a tökömet se érdekelné, hogy zorbánnak vagy pityipalkónak hívják. E nélkül nem lesz soha ötös pont, csak acsarkodás.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.28. 20:00:39

@biboldó: Acsarkodásban viszont jók vagyunk.
Tudod, mi a kínai gazdaság motorja? hogy az emberek egy tál rizsen elélnek, és nem érdekli őket az internet, az autó, a Hugo Boss öltöny, vagy az okostelefon.
Nos, nekünk is ezekről kéne lemondani, és visszatérni a mezőgazdasághoz, amihez talán még értünk. Aztán majd adunk a németeknek egy rúd szalámit egy Merciért.
Felejstd már el ezt a hitel dolgot! Nincs itt hitel sehol. Az EU-ban is nettó befizetők vagyunk, mert képtelenek vagyunk olyan projekteket összedobni, amivel lehívhatnánk elég zsozsót. A kapitalizmus eddigi formájának vége, kampec!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.28. 21:02:10

@Mr Falafel: Igen, vissza kéne térni a mezőgazdasághoz. Erre már volt egy bevált kapitalista modell amikor Kohn bácsiék értékesítették a terményt, hungarikumokat teremtettek, pörgött a verkli. Volt rizs, liba is hozzá és volt morál. Addig, amíg az acsarkodók nem kezdtek el kultúrák közti szakadékról beszélni:)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.28. 21:56:14

@biboldó: Látod, erre jó gondolkodni, és kibeszélni a témát tabuk nélkül! Elég világosan körvonalazódik az, amit én is mondogatok. Csak le kell fordítanunk egymásnak.
Pont ezért remélem, ha januárban nekilátunk átalakítani és bővíteni az oldalt, lesz egy értelmes cél, amiért működhetünk. Akkor fog csak igazán felértékelődni a "gondolatok tárhelye" kifejezés!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.28. 22:56:59

@Mr Falafel: Basszus, ebben tényleg van sansz. Hiszed vagy nem, nem kis részben a fórumozás, azon belül is a "gondolatok tárhelye" hatására kis közösségünkhöz Hanuka alkalmából családostól meghívtam kb húsz potentátot. Brahiból szűkebb pátriárkánk ifj Hegedűs-ét is. Kb 19-en el is jöttek családostól, a huszadik telefonon elnézést kért akadályoztatottságáért. Kezdtem fosni becsülettel, majd a megnyítóbeszédben basszakavics alapon belementem egy kis kabalázásba. Ifj Hegedás megfelelője volt az első, aki kérte a beszéd írásos változatát, majd búcsúzáskor megkérdezte, hogy elhozhatja-e iskolájuk diákjait?
- miattuk van értelme az egésznek. Olyannyira, hogy miattuk utólag leírtam az improvizált szöveget. Ide nem kopizom be, ha érdekel és adsz egy élő mélcímet, elküldöm. Lényege a pillangóeffektus néven ismert leegyszerűsített elmélet eredetije.

laci0011 2011.12.29. 00:30:40

@Mr Falafel: Nem Te vagy az egyetlen nagyképű társadalmi mérnök.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.29. 14:02:00

@laci0011: Ahogy te sem az egyetlen abderita a kulcslyuk túloldalán.

laci0011 2011.12.29. 20:42:52

Ezért kár volt ennyit tanulni,az igazi tudás sosem fog a tiéd lenni, hiába van ekkora arcocskád.

laci0011 2011.12.29. 20:50:48

@Mr Falafel: Nem csak orbánnal van baj,hiába lesz más helyette ha a rendszer nem működik.Működő rendszert kell létrehozni,nem megváltót keresni,meg a nemzetközi helyzetet hibáztatni.

laci0011 2011.12.29. 20:52:49

@biboldó: Már igen közelítesz matolcsyhoz,szimpliciti...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2011.12.29. 22:00:09

@biboldó: Na, de Matolcsy? Azért ez gáz. Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha hozzá hasonlítanak.:-D

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.29. 22:24:10

@Mr Falafel:
-Uram, ne haragudjon, hogy megszólítom, de nem rokona véletlenül a nejemnek, mert a bajuszt leszámítva kísértetiesen hasonlít az anyósomra.
-de hisz nincs bajuszom.
- az anyósomnak van.

Szóval majd valahogy kiheverem a titkot, mert igencsak szíven szokott ütni a minősítés.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2011.12.30. 22:21:23

Először is sziasztok!

Mr. Falafel!
Ennyi educated fool dedós, ki tud nagyobbatt virtuálkoppintani a másik ego-jára, miközben a világbéke soha meg nem valósítható rózsaszín buborékát vetíted az etnokulturális ellentétek kiegyenlítésének felvetésével?
Bazmeg ti egy atombombán ülve azon vitáztok, hogy melyikőtök festőbrigádja tudta volna (a jelenlegi és ebben az állapotában aztán már végképp elviselhetetlen) számotokra tetszetősebb színűre fényezni.
Szerencsétlen 100 IQ-s a robotoid ( és tiszteletre méltó!) munkájával felépítette azt a világot, amiben mi most foteljeinkből osztjuk az észt Coronita-t néhány csepp citrommal kortyolgatva, mondjuk mi vagyunk az értelmiség, akiknél az éber és hathatósan aktív értelem lakik.
Tehát a mi és bennünket megelőzve a hozzánk hasonlók felelőssége, illetve lett volna ennek a gyönyörű bolygónak a regulázása. Az eredmény egyértelműen látható...sajnos a kemény golyókat nem az értelmiség köreiben szokás felfedezni...sajnos!
Ezt soha sem értettem, szájkarate végtelen, konkrét kreáció szinte nulla!
Ahogy a népmese is mondja akinek helyén van az esze és a szíve is (adott esetben töke!) az hivatott rendezkedi és meg is kapja a szellemi háttér számunkra szinte elképzelhetetlen Minőségű és volumenű támogatását (most ne kelljen inkább pl: Attiláig visszamenni).
Be kell látmi mellébeszélés nélkül, hogy a fejétől büdösödik a hal bazmeg nem pedig az etnokultúrális hovatasrtozásától.
Ez a fej pedig aljas módon előregondoltan, pénz (érted?! pénz, ami egy komolyabb színészek álltal komolyjá hazudott 'gazdálkodj okosan II.', vagyis papírra nyomtatott "MÁRPADIG EZ GYÉMÁNT ÖCSÉM!!!" felirat)által behálózott jóravaló nemzeteket, aztán a háló hurkait előre szép alaposan megfőzött stratégia mentén ráhúzta az emberiség nagy részének a nyakára és most (eddig is aljas senkiházi embertelen szadista férgek) szadista módon nem csak hogy felakasztotta volna őket, de az uber alles-től habzószájú, hatalommámorban tajtékzó, geciláda még ráncigálja is olyan felsőbbrendű érinthetetlenség önképzettel, hogy már tényleg csak a vakok nem látják.
Ez a rohadék embertelen millárdos globál bankkartel egy vérszívó, magát mindenek fölé helyező fanatista náci ZSIDÓ elit maroknyi csoportja. = fej.
Azt is kár lenne tagadni, hogy világszinten a magukat tudatosan zsidónak tudó ismerő, elismerő zsidó családok nagyon nagy része teljesen tisztában volt és van ezzel a világhatalomra törekvő igen is zsidó kútfő törekvéssel. Az is köztudott tény, hogy ezen zsidó családok tagjai adják az ennek a bankkarttellnek a számára kötelező összefonódásban szükséges globális intézményrendszerek alkamazottait. Már ahova sikerült beférkőzniük. Magyarország vonatkozásában ugye nem kérdéses a sikeres beépülés százaléka.
És igen, az embereknek ezzel van baja, hogy ezt az aljas rendszernek nem nevezhető hányás-pusztítandó-féreg-velejéig embertelen módon gonosz demokaki terrort az ehhez nélkülözhetetlen intézményrendszereket szintjén ezen zsidó családok TUDATOSAN tartották és tartják fenn a mai napig. Azt is tudjuk, hogy ahhoz hogy egy akár tízezreket is foglalkoztató intézményt tudatosan gonosz embertelen törekvések végfrehajtására használjunk elég, ha a vezetői ilyenek.
(A médiát szándékosan nem említettem)
Úgyhogy ezzel van a baj. Egyébbként bizonyos (nem olvasás útján megszerezhető) szellemi szinten egyértelmű, hogy mit jelent a revlation, a kinyilatkoztatás.
PEEK-A-BOO!

Sajnos ez van és ha fekel(nek) a nemzet(ek)...pfúúú...
lesz itt nemulass.
És tudod mit fogok csinálni:
Mikozben egyik szememben Isten sír a másikban az Ördög nevet kimondhatatlan szánalommal és fádalommal fogom végignézni, amint ez a sok hülye primitív (abszolult nem sorolnám ide a primititás igaz emberi és ősi tényezőit természetesen!) faszkalap ledarálja egymást már megint.
Ha Isten elég kegyes hozzánk, és túléljük ezt, remélem már egy tökösebb értelmiség alpjait alkotjuk majd!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2011.12.31. 19:37:35

@Richiewise: Kissé átlátszóan logikátlan vagy, de B U É K Neked is, Ricsi!

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.01.01. 08:15:29

@biboldó: Köszi szépen és viszont kívánom!
Teljes lényemmel azon leszek, hogy boldog legyen ez az új év, amenyire lehet.
Más.
A fenti hozzászólásom tele van helyesírási hibával, most már mindegy, csak kifogyni készül az elem a klaviatúrámból, aztán egyre többször megviccel.
Isten áldd meg a magyart ésszel ,bölcsességgel!
süti beállítások módosítása