Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

LIBERÁLIS MÉHEK

2017. május 26. 23:46 - Mr Falafel

Ó nem, nem az apró, fullánkos kis rovarokról szeretnék értekezni, amelyek virágról virágra szállnak zümmögve, hogy begyűjtsék a virágport, amiből finom mézet állítanak elő. Már csak azért sem lehetne a témám a méhecskék társadalma, mert ők a liberalizmustól olyan távol állnak, amilyen távol mi csak szeretnénk.

Arról mondanék véleményt, ahogyan a balliberálisok hadat üzentek a családnak. Böngészek a hírek között és mit látok? – Bangóné (én azt hittem a Bangók megmaradtak a nótázásnál), az MSZP képviselője magából kikelve őrjöng, hogy az ő méhében ne kotorásszon senki.

Hogy mi van? Nézett ez már tükörbe? Jó, hagyjuk az ízléstelenkedést, mégiscsak egy nőről beszélünk! Azaz, biztosan nőről beszélünk? Nem tudom. Nem szeretném azzal is megsérteni, hogy nőnek nevezem. Na, de tényleg, ezeknél nem lehet tudni, hogy milyen neműek.

Az általuk nagyra értékelt CEU-n, ami szerintük egyetem, azt tanítják, hogy lehet valaki genderfluid, vagyis olyan… izé… lény (mert ember ilyen nincs, az holtbiztos!), aki napszakonként változtatja a nemeit, így aztán hol kisasszony, hol meg uram a megszólítása, de mint úrnak is lehet vaginája, vagy kisasszonyként pénisze. Nem semmi tudomány, igaz-e!

Visszatérve Bangónéra és a többi liberális genderfasisztára, töröm a fejem, vajon honnan veszik ezek, hogy a család témakörben meg lettek szólítva, mint nők, azaz a családot alkotó egyik alkatrész. A család a mi értékrendünk alapja, amely értékrendről pontosan tudjuk, hogy a balliberálisoknak nemhogy nem jelent semmit, de egyenesen utálatos.

Szóval, akkor miért gondolják, hogy a kormány családosoknak bevezetendő új kedvezményei kapcsán ők is meg lettek szólítva? Amikor ők jól megbeszélik egymás között, hogy micsoda szörnyű rabszolgabélyeg az ő vaginájuk, amellyel őket a hím soviniszta társadalom elnyomja, senki a mi táborunkból nem megy oda kikérni magának, hogy az ő vaginája márpedig nem rabszolgabélyeg.

Már miért akarnánk mi, magyar emberek, hogy az internacionalista genderfasiszták szaporodjanak? Mi okunk lenne finanszírozni azt, hogy elmeháborodott nézeteikkel hosszútávon mérgezzék az életünket? Éppen hogy annak örülünk, ha ők egyáltalán nem szaporodnak.  

A kormány világosan artikulálta, hogy a magyar családokat kívánja támogatni. Ebbe, azt hiszem, világos, hogy nem tartoznak bele a Budapest utcáin kék EU-s zászlóval fel-alá rohangáló és zagyvaságokat óbégató nemzetfelettiek, akiknek nem Magyarország a hazája, hanem a ZEUrópa. Az a ZEUrópa, amelyből éppen most építik az európai kultúra sírboltját muszlim testvéreik hathatós segítségével.

Nem kell tehát magukra venniük a magyar családokra vonatkozó új kedvezményekben manifesztálódó bíztatást a gyermeknemzésre. Éppen ezért fölösleges volt néhány főből álló performanszt szerveznie Süvecz Emese úrnak a Patent Egyesület nevében a Családok Budapesti Világtalálkozója rendezvényeinek megzavarására. Senki magyar ember nem óhajtja, hogy Emese és társai kivegyék a részüket abból a borzalomból, amit a család, a gyermeknevelés jelent. Ezt bízzák csak ránk, ők pedig még csak véletlenül se szaporodjanak!

Isten ments, hogy rájuk is vonatkozzon a „Kötelező Inszemináló Törvény”! Becsszó, ilyet is olvastam az interneten. Igaz, hogy az inszeminálás mesterséges megtermékenyítést jelent, de van intuícióm, hogy mire is értik a genderfasiszták. Azt állítják ezek a szerencsétlensorsú szellemi éhenkórászok, hogy a kormány a családi adókedvezményekkel és egyéb, a családoknak járó juttatásokkal kényszeríti a nőket szülésre.

A magyar nyelvben jelentésbeli különbség van a kényszerítés és ösztönzés között. A kormány családpolitikája nem kényszerítő, hanem ösztönző. Vagyis azok a férfiak és nők, akik úgy döntenek, hogy az életüket összekötik és családot alapítanak, igénybe vehetik a kormány biztosította kedvezményeket. E lehetőségek azon magyar családok részére is biztosítottak, akik külföldön élnek és dolgoznak.

Mi, akik életünk alapjaként gondolunk a családra, akik a gyermeknevelést nem kényszerként, hanem az emberi lét legnagyobb csodájaként és áldásként éljük meg, üdvözöljük a kormány döntését. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb családnak ennél nagyobb támogatásra lenne szüksége, de kezdetnek ez megteszi.  

Igaza van Németh Szilárdnak is, a világ tényleg azé, aki teleszüli. A liberális genderfasiszták szerint szüljék csak tele Európát a bevándorló muszlimok, reprodukálják csak az öngyilkos merénylőket. Ebben a torz szemléletben biztosan benn van az is, hogy ők a világ minden problémájának okát a fehér emberben látják. Hasonlóan vélekedtek nézeteik nagy elődei is, a fasiszták, akik a zsidókban látták minden baj forrását. A hasonlóság kísérteties.

Én személy szerint abban bízom, hogy ezek az elmeháborodottak nem csak pofáznak, de tényleg megtagadják a családot és a gyermekvállalást. Így, ha közben Nyugat-Európában a muszlimok is ritkítják őket, nem maradván utánpótlás szellemi munícióból, szaporodás hiányában létszámuk is egyre fogyna, végül megszabadítanának maguktól minket.

Hát, csak szorgalmasan, libsikéim, mint a méhek!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9812543535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2017.05.27. 11:23:10

Van rá százezer forintom, hogy ha ugyanezt az intézkedést a kormány kizárólag cigó vagy bevándorló családokra vonatkozva hozza meg, ezek a kretének egy büdös mukkal sem tiltakoznának. Teljesen világos és nyilvánvaló a hátsó szándékuk, amihez a feminizmus csak eszköz.

2017.05.29. 08:07:59

@Deansdale: Tegnap volt egy riport Gyurkó Szilviával, a gyermekjogok és a gyermekvédelem őrangyalával. Olyanokat mondott, hogy
- Magyarországon minden 5. gyereket bántalmaznak a családban
- Magyarországon virágzik a gyermekprostitúció
- Budapesten 12 éves prostituáltakat futtatnak a stricik (kurvára nem hiszem el!)
- felháborító, hogy Magyarországon nem számolják fel a prostitúciót

Ugyebár, ő elismert szakember (talán a leghíresebb Magyarhonban) a gyermekvédelem terén. Ez a kedves teremtés amúgy a kliensbűntetést is szorgalmazta egy alig 1 éves cikkében.

www.hirado.hu/2016/03/11/gyermekotthonokban-vadasznak-aldozataikra-a-futtatok/

"Egy pécsi történet jut eszembe, amikor a nevelőszülőktől elszökött 14 éves fiatal lányt a buszmegállóban szedte össze a helyi rendőr. A kapitányságon felvett jegyzőkönyvben az szerepelt, hogy tetten érték prostitúcióval. De a járőrnek sem a futtatót, sem a SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBE VEVŐT nem jutott eszébe letartóztatni. Miután tetten érte őket, csupán a fiatal lányt vitte be a kapitányságra."

Persze, még véletlenül se közelítsünk árnyaltan a szituációhoz. Pl. a kliens tudatában volt annak, hogy a lány kiskorú és hogy nem szabad akaratából, hanem egy strici által kényszerítve űzi az ipart. A legtöbb ilyen esetben az örömlányok hazudnak maguknak egy idősebb kort, teszem azt, a jól fejlett 14 éves azt hazudja magáról, hogy 22 éves.

Jaj, ezek a "szakemberek"...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.05.29. 11:09:30

@Deansdale: Van ezeknek a hátsó szándékon túl másuk is? Egy hitvány szubhumán horda.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.05.29. 11:12:08

@Pash Cutter: Új nickneved van?

Mondd meg nekem, milyen szakember lenne az, aki nem szidja a magyarokat? A progresszív és européer értelmiségnél ez kötelezőmutatvány.

2017.05.29. 11:56:01

@Mr Falafel:

"Új nickneved van?"

Régebben három nick nevet használtam: Frederick, Pash Cutter, Ahasverus. Most megpróbálom leszűkíteni a Pash Cutterre; felesleges a sok nick név. Az Ahasverus arra vonatkozott, hogy nem leltem otthonomat e hazában. Szerencsére ez a válságos, gyökértelen állapot megszűnt - ezért is hagytam el az Ahasverus nevet.

"Mondd meg nekem, milyen szakember lenne az, aki nem szidja a magyarokat?"

Szerencsére nem minden szakember ilyen. Póczik Szilveszter, Tamási Erzsébet, Nógrádi György - teljesen korrektek a társadalomtudományban.

Gerilgfx 2017.05.29. 20:22:53

a balliberalizmus, a femináci jog, a hamis önmegvalósítás ígérete, a konzumerizmus a családokat már nagyon rég elporlasztotta. a vita már arról folyik, hogy erről egyáltalán folyhasson -e vita, beszélhessenek -e róla mások, lehessen -e még népszerűsíteni a családokat, hagyományos értékrendet az elzüllött liberalizmussal szemben, vagy sem.
süti beállítások módosítása