Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

CASTRO – EGY TÖMEGGYILKOSSAL KEVESEBB

2016. november 27. 15:51 - Mr Falafel

Megdöbbenve olvasom az interneten, világszerte megy a sírás-rívás a nyugati vezetők részéről, hogy meghalt Fidel Castro. Könyörgöm, egy tömeggyilkos volt! Ja, törődött az övéivel, felkarolta az oktatást. - Igen, megtanította írni-olvasni a népét, csak éppen nem írhattak és olvashattak azt, amit akartak, pláne nem mondhattak azt, amit akartak. Politikai ellenfeleit és azok családját is kiirtotta. A saját testvérei és lánya is elmenekült tőle.

S azok, akik Orbántól féltik a világbékét, azok siratják leginkább ezt a vérengző vadállatot. Komolyan vicces. S ha már viccelődünk, akkor megosztom egy kommentelő véleményét. A mandiner.hu-n találtam.

Íme:

"luisbathhelena Hozzászóló 2016. november 26. 22:27

Na ehhez a nekrológhoz mit szólnának a liberáltak?

Á'la Fidel nekrológ.

Hitler, aki egyszerű sorból származott, nehéz gyermekkora ellenére autodidakta módon képezte magát, meglehetős műveltséget összeszedve.

Önkéntesnek jelentkezett az 1. VH-ban, magához a bajor királyhoz folyamodott és kérte besorozását, amit előtte visszautasítottak. A fronton megsebesült, kiváló és bátor katona volt, kitüntették. A vesztes háború, a nagy területi veszteségek és Németország megalázó békefeltételei mélyen felháborították.

Szuggesztív egyénisége és beszédei sokakat meggyőzött igazáról.

Demokratikus választásokon győzött a pártja, kisebb nagyobb hibákat vétett ugyan, de a német gazdaságot felvirágoztatta, a kultúrában, technikában, gazdaságban , tudományban Németország a világ első számú hatalmai közé emelkedett vezetésével (vegyipar, rakétatechnika, TV, autópályák stb) .A munkásoknak munkahelyet biztosított, széleskörű magas színvonalú társadalombiztosítást működtetett, erős szakszervezeti jogokkal. A fékek és ellensúlyok gyengítés kapcsán kritizálható ugyan, és a zsidókérdést illetően voltak vitatott lépései, de majd a történelem megítéli a helyét.

Na kb. ez hangozna el a Fideles megemlékezések receptje alapján."

Ugye, hogy morbid?

A XXI. század legvisszataszítóbb jelensége, hogy a liberális demokráciák merengve nosztalgiáznak a kommunista diktatúrák vérontásainak történetein, s héroszokká emelik a legkegyetlenebb vadállatokat, akik gondolkodás nélkül gyilkoltak halomra férfiakat, nőket és gyermekeket pusztán azért, mert mást mertek gondolni a világról. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2312003866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása