Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

A baloldali értékrendről Schmitt Pál doktorija kapcsán

2012. március 28. 07:20 - Mr Falafel

Egyszerűen nincs már kedvem blogokat és hírfolyamokat olvasni. Bárhová nyitok be, mindenhol egyetlen témaként szerepel a Köztársasági Elnök doktoriját vizsgáló bizottság nyilatkozata, illetve a vele kapcsolatos baloldali liberális reakciók. Tényleg ekkora ügy ez?

Anno megírtam a magam véleményét Pali bátyánk disszertációjával kapcsolatban. Nem is gondolom, hogy volna több a témában. Miután életem nagyobb részét egyetemeken töltöttem, van némi fogalmam a felsőfokú végzettség, illetve a tudományos fokozat megszerzésének rejtelmeiről. Schmitt Pál ebben a tekintetben egyáltalán nem fehér holló, sokkal inkább szapora szürke egérke.

Viszont az, ahogyan a baloldal reagál az ügyre, valami eszméletlen. Akkora jajveszékelésbe kezdtek, mintha legalábbis egy üstökös készülne telibe találni Magyarországot, s a világvége segglyukába lennénk kénytelenek belenézni. Több pátosz van ezekben a sirámokban, mint Kölcsey Himnuszában. Szinte magam előtt látom könnyáztatta arcukat, kusza üstöküket, amint térdre hullva könyörgőn fordulnak az ő Istenük földi helytartója, Göncz Árpád, „mindannyiunk” Köztársasági Elnöke felé. „Árpi bácsi, már csak Te menthetsz meg minket!” – kántálják zokogva ezek a semmirekellő férgek. 

Na, persze, Göncz Árpád, mint mindannyiunk köztársasági elnöke! Hogy oda ne rohanjak, meg vissza! Ő lenne egy nem megosztó személyiség? Ez most komoly? – Lófaszt, mama! Göncz Árpád a leghatározottabban nem volt mindannyiunk köztársasági elnöke. Annyira húzott balra, hogy meg kellett támasztani egy szőlőkaróval, nehogy eldőljön. Neki köszönhetjük többek között, hogy a tisztség, mármint a köztársasági elnöki, sosem tudott kellő társadalmi támogatást kapni, és megmaradt egy nagy giccses semminek. Köszi, Árpikám! – No, nem ezt, hanem a fordításaidat. Abban nagy voltál, azért érdemes emlékezni rád. A többit viszont jobb, ha elfelejtjük, neked is jobb.

Schmitt Pál ebből a sorból, a giccses gagyik sorából sem lóg ki. Akkor sem, ha tényleg ő a leghitványabb mind közül. Viszont legalább nem zavar sok vizet. Amit a baloldal minduntalan a szemére vet, mások meg úgy vannak vele, hogy jobb is így. Ja, hát hogyne, Göncz papa bezzeg milyen karakán volt, mer’ ő még Horn Gyufának is ellent mert mondani. Karakán a faszom, kedves baloldali honfitársaim! Göncz egyszerűen a modern bolsevista eszmék szószólója és élharcosa volt, s mint ilyen, a legképtelenebb pofátlanságra is kapható volt, hogy gyilkos eszmeiségének teret nyerjen. Göncz Árpádnak köszönhetjük az SZDSZ érát, és mi, magyarok tudjuk, hogy mit jelentett ez.

No, de amilyen kevés vizet zavar közjogi méltóságként a mi Palikánk, olyan cunamit gerjeszt magánemberként. Szerencsétlen flótás, tulajdonképpen sikerrel végig seggnyalta az egész életét, és most, amikor elérte az ő kvalitásaival a lehetetlent, kezdi ki az ellen. Minden gazemberséget megúszott, és ez a pitiáner semmiség, a mindenki által alkalmazott eljárás okoz most neki fejfájást. Szálka a köröm alatt a javából!

Engem nem érdekel Schmitt Pál és az ő doktorija, az egész ügy egy nagy túró. Sokkal inkább horgad fel bennem az indulat a magukat magyar baloldaliként aposztrofálók ellen. Ez a sok fejhangon óbégató büdösbogár, na ezek kiverik nálam rendesen a biztosítékot. Hol voltak ezek, amikor kiderült, hogy Gyurcsány fantomcégekkel vásárolta fel az állami ingatlanvagyon egy jelentős részét? Hol voltak, amikor az elvileg Fideszes ügyészség nemes egyszerűséggel közölte, az ügy elévült? – Hogy micsoda, elévült? Fiktív jogi személy fiktív adásvételi szerződést tud csak kötni, amely semmis, tehát nem keletkeztethet tulajdonjogot, ergo az összes így vásárolt egykori állami ingatlant vissza kellene származtatnia ennek a bolsevisták félistenének. Ez bezzeg nem verte ki a biztosítékot a „magyar baloldal”-nál. Annak ellenére nem, hogy az államot milliárdos kár érte, s ráadásul a mocskos tolvaj még pofátlanul a „mi adóforintjainkból” bérelte vissza sajátmagától. A „mi adóforintjaink’ – ugye, ismerős ez a bolsevista szlogen? 

Baloldali honfitársaink akkor sem döbbentek meg, amikor ugyancsak Gyurcsány rendőrterrort vezetett be, és a demokráciát felfüggesztve mészárolta a magyart, ahol érte. A baloldali emberek nemhogy nem háborodtak fel ezen, de még biztatták is a hibbant diktátort, hogy még több embert veressen nyomorékká. Ilyenek a baloldali emberek, ilyen semmirekellő, aljas férgek. És ezek a mi tiszta levegőnket szívják, a mi kenyerünket eszik, a mi vizünket isszák. Ezek, ezek a nem is emberek, mint inkább hitvány csúszómászók.

S közben megint csak „ezek” nem értik, a magyarok miért állnak egy olyan autokrata nyikhaj mögé, mint Orbán. Persze, ez csupán színlelt értetlenkedés, mert a színleléshez, maskarázáshoz nagyon értenek. Mégis, mivel soraikban szép számmal akad orbitális félhülye vidéki tahó is, mondjuk ki hangosan: Azért állunk sokan keserű szájízzel a faszkalap Orbán mögé, mert a baloldal neobolsevik morális nihilje, elfajzott értékrendje nekünk nem pálya. Számunkra elfogadhatóbb Orbán hagymázas kereszténykedő polgári pönálérendszere, mint az emberi faj elpusztítására törekvő bolsevista eszmerendszer, amely például az e posztban is kifejtettekhez hasonlatos aránytalanságokkal sokkol rendszeresen.  

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr834345034

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:15

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BRAAJEN 2012.03.28. 08:08:25

Mondasz valamit, mert jár a szád....

bátor nyúl 2012.03.28. 09:16:25

Kezdodik a szerecsenmosdatas.
Lehet, hogy ahol te dolgoztal, hasonloan szereztek doktorit (talan te is hasonlokeppen?), de ahol en dolgoztam es doktoraltam, abban a kornyezetben ilyen nem fordult elo.
Leghatarozottabban visszautasitom az osszes altalanositasodat a szosszenetedben, egyszeruen koszono viszonyban sincs a valosaggal.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.03.28. 10:03:30

@bátor nyúl: Ez a valóság, bioboldina, törődj bele. Amit ti, alacsony intellektusú senkik grandiózus munkának, életetek fő művének tartotok, többnyire semmirevaló szemét.

Szó nincs szerecsenmosdatásról. Bárhol utánaolvasol, mi a véleményem Schmitt Pálról, beláthatod, ökörséget beszélsz. Vagy csak olvasd el figyelmesen a posztot, különös tekintettel a jelzős szerkezetekre (ez egy nyelvtani fogalom - lásd ált. isk. tananyag)!

kzoltana 2012.03.28. 12:43:06

Kósa Lajost meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sincs:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1490_dr._kosa_lajos
Magyarhonban mostantól mindenki legyen doktor!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.03.28. 14:05:34

@kzoltana: Figyu, ha jól tudom, Kósa végül megkapta a közgazdász diplomát. Igaz, az egyetem elvégzése után tíz évig nem kísérletezett diploma megírásával és megvédésével. Végül valahogy engedélyezték neki, mert a 10 féléve elvileg megvolt. Hogy mikor és milyen körülmények között doktorált, azt nem tudom, de van intuícióm. :-)))

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.28. 22:49:12

Árpi bácsi vélt vagy valós negatívumai nem mentségek Schmitt jellemhibáira. Legfeljebb a politikai elitünk totális csődjét erősíthetik. Pali bá nagyon jó elnök lehetett volna doktori cím nélkül is, de kamu titulusával hitelét vesztett faszkalappá degradálta magát. Nem az a baj, hogy plagizált, hanem, hogy hazudott. Ráadásul bebizonyította jellemgyengeségét.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.03.29. 09:47:13

@biboldó: Schmitt Pál jellemgyengesége világszerte ismert volt korábban is. Ugyebár megbukott NOB elnök-jelöltként, mert valami kis korrupció gyanúcska merült fel vele szemben. Megúszta, ő és még néhányan, mert egyetlen NOB-tag elvitte a balhét. Azóta utálom őt, mint jellemtelen trógert. Az már meg sem lepett, hogy két olimpikonunkat miatta hurcolták mag, és fosztották meg bajnoki címüktől. Majd ezt követően a full szteroiddal bukó fehéroroszok megúszták, és mit ad isten, ismét egy magyar olimpikon kárára. Szóval, Schmittet nekem nem kell bemutatni. Ez a poszt nem is róla szól, hanem a jellemtelen tróger baloldali emberekről, akik most bő nyállal acsarkodnak, miközben korábban a sajátjaiknak gyilkossági kísérletek tucatjait, terrorista rémuralmat is elnéztek, és még biztatták is a hibbant faszt.
Tudod, ha ilyet a Fidesz csinálna, ott tüntetnék a mocsodék Mesterházy és Gyurcsány bandájával, mert nekem van értékrendem.
És ne kezdjük el Göncz Árpit felmagasztalni, mert egy alja ember volt KE-ként. Schmitt is az, sőt, féregtermészetét tekintve undorítóbb bárkinél. Ám ismétlem, nem ez a lényeg. A súlyos aránytévesztés, az elfogadhatatlan értékrend, ez a lényeg, és ez a gond. Hol van egy ilyen szar kis plágium, és bugyuta handabandázás egy súlytalan senkiházi részéről ahhoz, hogy a miniszterelnökünk egy milliárdokat síboló sikkasztó tolvaj, egy gyilkolásra uszító diktátor, aki ráadásul az ország legismertebb hungarofóbja is egyben? Az arányok, bazmeg, az arányok!!!

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.29. 16:42:20

@biboldó: hú baszki, lassan beérik a fogadásom.

Mivel érintett vagyok az ügyben jómagam is (->egy rekesz sörrel), ezért inkább nem nyilatkoznék erről az esetről:)

Bár ez így valóban: túl gyors. egy kicsit még igazán szenvedhetnének a rajta, a Fidesz és a magyar demokrácia minél nagyobb dicsőségére.

Ha így megy tovább,Plagi bá 1 héten belül röpül a pitlibe. Az nagyon rossz lenne.
Ha a fidesz megásta a sírját, hát akkor feküdjön is bele.
Legalább fél évig kéne még maradnia. Az kellően elmérgesítené a közhangulatot. :):)

Persze ez csak kis csipkelődés, a lényeg hogy aki megbukott, annak mennie kell.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.29. 20:10:21

@Mr Falafel: Nem szállok vitába arról, hogy melyik oldal a nagyobb kupac szar. Ilyen országnak, ilyen az elitje.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.29. 20:16:31

@Schwere Gustav: Várj, már nem emlékszem, hol, de én arra fogadtam, hogy ciklus végén a nemzet felcsuti atyuskája lesz a köztársasági elnök. Plagi Pál ettől még mehet vagy maradhat. Bár most, hogy belegondolok, nem rossz taktika Schmitt helyett beültetni egy másik balfaszt, hogy majd eljőhessen a kibővített hatalommal felruházott igazi megváltó.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.29. 21:43:53

@biboldó: ja tényleg, lehet. Igaz.
Akkor még pár évet várnom kell. A fenébe!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.29. 22:55:46

@Schwere Gustav: ...vagy lesz időd kigazdálkodni a buksira valót.

Ne légy könnyelmű és vigyázz az egészségedre!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.03.30. 20:08:53

@biboldó: A másik oldal értékrendje is hamarosan terítékre kerül. Már érik a poszt témája.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.03.30. 21:17:12

@Mr Falafel: Megnéztem az ex doktor úr snájdig előadását. Legutolsó sorban sem az értékrend ugrott be. Ez még Ricsinknél is önmagának ellentmondóbb pojáca.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.03.31. 15:41:22

@biboldó: Én is belenéztem, de csak egy percre. Nekem az ugrott be, hogy vajon olvasta-e egyáltalán azt a dolgozatot. Szerintem, ha olvasta volna, nem mondta volna, amit mondott. Nem hazudtolta meg magát, pont az, aminek mindig is tartottam.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.04.01. 20:20:08

Kedves hiteles és hiteltelen 007!

Mindenhonnan ki moderállak titeket, mivel valójában marketinges propagandát folytattok.

Puszi!
süti beállítások módosítása