Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

CÉLKERESZTBEN TÓTH GABI

2021. szeptember 05. 16:11 - Mr Falafel

 

tothgabi.jpg

Nincs bolsevik hírportál vagy bolsevik megmondóember, aki ne szállt volna bele a rájuk jellemző ordenáré trampli stílusban. Szóval, aki esetleg eddig nem ismerte volna különösebben a popdívát, illetve az ő közéleti tevékenységét, most biztosan kellően kikupálódik mindezeket illetően.

Mi a gondja a liberális démonokratáknak az énekesnővel? - Hát, hogy felnőtt, férjhez ment egy férfihoz, gyermeket szült, tehát anya lett, megerősödött az identitása és úgy véli, az ember és a világmindenség Isten műve. Éééés .... dobpergés ..... az Eucharisztikus Kongresszuson találkozik a pápával.

Nem vagyok különösebben odáig a mai popzenéért, magyart meg végképp nem hallgatok. Ugyanakkor régebben néztem én is ezeket az idétlen tehetségkutatókat, azt is, amelyikben a Tóth nővérek feltűntek.  Gabi egyértelműen a nővére, a csodálatos hangú Vera árnyékában meghúzódni kényszerült. Ennek megfelelően szerepelt is a Megasztárban.

Aztán, ahogy teltek az évek, kiderült, hogy a kis hisztérika, mármint a Gabi egész jó előadóművésszé vált. A hangja rendben, a színpadon temperamentumos és szexi, dögös. Ne kérje rajtam senki számon, már nem emlékszem a dalra, amivel végül befutott, de akkor én is egészen jónak tartottam.

Tetszik vagy sem, az évek múlásával egyre erőteljesebben szuggesztív személyiséggé formálódott, popdíva vált belőle. S lehet, hogy csupán az én tájékozatlanságom, hagy ne mondjam, magyar könnyűzenei műveletlenségem  mondatja velem, de az egyetlen díva a haza színpadokon.

Picit meg is lepődtem, amikor előtérbe került mély nemzeti identitástudata. Nem pont az ő művészeti ágára jellemző. Pláne nem női vonalon! Mindazonáltal nem volt okom kételkedni őszinteségében, elvégre felfoghattam akár egyfajta extrémitásként is, ami egyértelműen a művészek sajátja. Ki arra jön rá exhibicionizmusa megélésekor, hogy ő férfi testbe született nő, ki meg arra, hogy mély érzelmeket táplál a kultúrája iránt és hisz Istenben.

A libernyákoknak ez nem fér bele az elfogadásba, a sokszínűségbe és olyan mennyiségű epét okádtak a magyar közéletre, amilyet már régen láthattunk tőlük. Pedig, ha mást nem is, de gyűlölni igazán, tiszta szívből tudnak.

"Szarul öltözik, a haja is már milyen, nem is tud énekelni, kamuzik."

Én mindenesetre berakok egy képet róla a posztom végére, aztán mindenki eldöntheti, tényleg olyan rút és slampos-e, mint állítja róla két, magát nőnek képzelő izé, Kajdi Csaba "Cila" (LoL) és Lakatos Márk "Manyi" (LoL). A hölgyek, vagy tudja a tököm, hogy mik, egyébként élettársak is voltak. Ja, két leszbikus nő, akiknek mindkettőjüknek fütyije van.

Mások azt a dalát nevezik giccsesnek, nívótlannak, amelyet a kongresszuson fog előadni. Persze, aki a Pa-Dö-Dőn, Koncz Zsuzsán vagy Bródyn mívelődött zeneileg, annak nyilván minden fúj, ami kicsit is magyar.

Felkent bolsevik keresztények, - akik szerint Isten teremtette a homoszexualitást és Jézus is nagy LMBTQ aktivista lenne - azt állítják, Tóth Gabi nem lehet "igazi" keresztény, értsenek is bármit alatta.  Feltételezem, nekik leginkább Gyurcsány Ferenc jelenti a keresztényiség netovábbját, elvégre róla tudjuk, hogy szokott bérmálkozni.

Sokszor elmondtam már magamról, nem vagyok keresztény. Így aztán pláne nem szeretném én elmondani, hogy szerintem ki az. Mondjuk a Lukácsi Katalin nevű állítólagos katolikus állítólagos hitoktatót, Gyurcsány házi papnőjét azért ki tudnám okosítani a Szent Bibliában foglaltak illetően, s nem csupán a sokbetűs elmebaj dolgában.

Az 52. Eucharisztikus kongresszus vasárnap mindenképpen elkezdődik, s Tóth Gabi elkerülhetetlenül fellép ott, majd személyesen találkozik a pápával. Hogy ez hány alja bolseviknál okoz majd stroke-ot, nem nagyon számít. Szerintem minél többnél, annál jobb.

Én mindenesetre sok sikert kívánok az ifjú énekesnőnek, és teljesen biztos vagyok benne, ahogyan az ő energiája képes megmozgatni egy színpadot, ott minden rendben lesz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3216680402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2021.09.05. 17:26:21

Ki a keresztény :
Ha szíveddel hiszed a Krisztust és száddal vallod hogy Isten feltámasztotta Őt a halálból, üdvözülsz.
LMBTQ és Abdulimádat nincs a feltételek között. Még hazaszeretet sem.

Frederick2 2021.09.17. 18:28:16

@Wildhunt: A kommentednek is körülbelül annyi értelme van, mint egy Tóth Gabi klipnek. Két fröccs után születő bölcsesség. :P

Tényleg nem esett le nektek, hogy Tóth Gabinak a magyarkodás fideszes színekben pusztán üzlet? Valószínűleg látta, hogy Rúzsa Magdi mennyit profitál a fideszes kapcsolataiból, és gondolta, ő is beszáll a bizniszbe. Kötve hiszem, hogy ennél többet takarna a "magyarsága". (Rúzsa Magdit egyébként emberként is, művészként is többre tartom Tóth Gabinál - annak ellenére, hogy amúgy nem rajongok a zenei életművéért.) Ha szerintetek ez egyenértékű a szintén fideszes Jankovics Marcell identitásával, aki tényleg őszintén élte meg a magyarságát, és őszintén hitt a FIDESZ-ben, nem pedig zsózsóért, akkor a ti magyarságotokkal is probléma van. Vessétek össze Tóth Gabi "Az én szívem" klipjét az Ismerős Arcok "Nélküled" klipjével, és magatok is érezni fogjátok a különbséget!

Biztos vagyok benne amúgy, hogy amikor valamelyik választáson elbukik majd a FIDESZ, és győz valamelyik ballib párt, akkor Tóth Gabi az elsők között lesz, aki felfedezi magában a liberálist és a feministát. Ilyen ez a popszakma! :P

Wildhunt 2021.09.17. 19:11:10

@Frederick2: vagyis a ballenzéknél mindenki őszintén demokrata, a jobboldalon meg mindenki hazug ner lovag?

Wildhunt 2021.09.17. 19:14:31

@Frederick2: másrészt : ha már vettél volna könyvet a kezedbe életedben, tudnád hogy az alkotó személye nem vesz el abból, hogy mennyire értékeled a művét. Ismered Radnóti szerelmes verseit? Tudod hogy bánt a feleségével?

Frederick2 2021.09.17. 19:23:57

@Wildhunt:

" vagyis a ballenzéknél mindenki őszintén demokrata, a jobboldalon meg mindenki hazug ner lovag? "

Az előző kommentemben két fideszes példát is hoztam Tóth Gabival szemben. Jankovics Marcell, Ismerős Arcok. Mind a Művész Úr, mind az együttes fideszes. A bugyuta kérdésed csak azt mutatja, hogy nem értelmezted rendesen a kommentemet.

Wildhunt 2021.09.17. 20:18:14

@Frederick2: jelen idő-múlt idő. Legalább az általános iskolát el kellett volna végezni.

Frederick2 2021.09.17. 20:32:43

@Wildhunt: Amikor írtad a gúnyos kommentet, a nyelvedet is kinyújtottad hozzá? :P

Oké, én itt abbahagyom a társalgást, mert kezdünk lemenni dedóba. Azért rendesen kiakadtál azon, hogy nem vagyok jó véleménnyel egy Pink-et majmoló TESCO-gazdaságos popdívától (kicsit savanyú, de a miénk!). Nem gondoltam volna, hogy szerelmes vagy a Tóth Gabiba. Te lovag! :D :P

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.09.18. 07:30:42

@Frederick2: Súlyos tévedés ez részedről. Ha valaki kereszténységében nem hiszek, az Semjén Zsolt, akinek Tölgy írta a doktoriját. Undorító!!! Aki abban leli örömét, hogy állatokat gyilkolászik "sportból", az nem féli Istent.
Tóth Gabi egy jelenség, eleget foglalkoztatták eddig is. A férje, Krausz Gábor egy igen sikeres séf.
Szerintem Gabinál az anyaság hozta meg a változást. Én csak apa lettem 4 éve, de az én világom is kifordult magából. Egy nőben az anyaság még nagyobb változásokat idéz elő.

Frederick2 2021.09.18. 07:46:50

@Mr Falafel: Persze, működhet a te általad felvázolt forgatókönyv is. Lehet, hogy tényleg az anyaság indította el benne a változást, nem az anyagiak.

Mivel nem ismerjük személyesen, csak találgathatunk.

Majd az idő megválaszolja, mennyire őszinte Tóth Gabi útválasztása.

Wildhunt 2021.09.21. 10:43:36

@Frederick2: semmi ilyet nem írtam. Vedd be a gyógyszered.

Frederick2 2021.09.27. 09:12:13

@Mr Falafel: Ha már Semjén Zsolt és állatok legyilkolása...

Mi az árnyalt véleményed a Vadászati Világkiállításról?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.09.30. 20:49:18

@Frederick2: nincs árnyalt véleményem, csak durva. :-))))

Alfőmérnök 2021.09.30. 21:21:09

@Frederick2: @Mr Falafel: Semjén egy barom.
Hogy mekkora fasz, az is jelzi, hogy a Vadászati Világkiállítás alkalmából megrendelte Vidnyászkytól Hobó Vadászat c. lemezének megrendezését. Mivel én a Vadászatot az egyik legjobb magyar rockalbumnak tartom (Hobónak szerintem vannak minősíthetetlenül szar és jó dolgai is, de ez a lemez szerintem király), elmentem megnézni. A Vadászat lemez épp arról szól, hogy a vadászat alapvetően az ember gyilkos ösztönének kiélése és a hatalmat gyakorlók perverz szórakozása, tehát aktuálisan épp a Semjén-félék ellen íródott (amikor kiadták, akkor a komcsi vadászok, pl. Hobó apja ellen). Az előadás annyira szarul sikerült, hogy Vidnyánszky is szégyellte. Persze fent a fogadáson ott voltak a nagy vadászok, Semjén, Bayer Zsoca és a seggfej, kivénhedt komcsi Bodrogi, aki Semjénkkel ült egy asztalnál. Én bírom Vidnyászkyt és tetszik, ahogy a Nemzetit igazgatja, ismerem és kedvelem a színészeinek egy részét, de ez katasztrofálisan szar és iszonyú ciki volt. Padilla írta a facebookon, hogy jobb lenne, ha a kitömött, legyilkolt vadak helyett kitömött vadászokat állítanának ki. Én is így gondolom.

Frederick2 2021.10.01. 06:43:48

@Alfőmérnök: Ha már vadászokról beszélgetünk, még megemlítek két nevet, akik szintén szeretnek vadászni, puszta élvezetből.

Filemon Norbert. Bódi Ábel.

Bódi Ábelről mostanában pakolnak ki a haverjai. A csávó rendkívül frusztrált. A frusztrációját pedig előszeretettel vezeti le vadászattal - vagyis állatok legyilkolásával.

Nemes sport. :P

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.10.03. 21:36:35

@Alfőmérnök: én Semjén miatt haragudtam meg Tölgyre.
Semjén úgy keresztény, mint én muszlim. Egy nem túl okos, de gátlástalan opportunista fazon.
A vadászkiállítással úgy vagyok, mint a pride-dal: jobb lenne, ha nem lenne.

@Frederick2: A nevezett urakról semmit nem tudok. A létezésüket is beleértve. Talán így a legjobb.

Frederick2 2021.10.05. 10:22:04

@Mr Falafel: Filemon Norbert egy cikkére egyszer reagáltál, vadászat témában.
menekulttabor.blog.hu/2018/07/18/vadaszni_marpedig_jo

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.10.06. 19:01:07

@Frederick2: :-D Akkor sem emlékszem rá. Sőt, biztos, hogy a neve továbbra sem mond majd semmit, ha valaki rákérdez. Mindenesetre jó nagy kretén, ahogy így olvasom a dolgait.

Alfőmérnök 2021.10.14. 18:05:22

@Frederick2: @Mr Falafel: A kommentár szerzői közt így van feltüntetve:
"Bódy Ábel (1992, Budapest) vadgazda mérnök, Magyar Vadászlap szerkesztője, aktivista, vlogger."

Megnéztem néhány videóját, nekem Békés Marci kis felszopójának tűnik.

(BTW a Kommentár nem rossz lap, én most új számot olvasom, van benne néhány fontos tanulmány az ellenforradalomról, Molnár Tamásról (Csejtei Dezső, Nyirkos Tamás, de Benoist, stb.). Kicsit zavar a nyílt kormánypropaganda, de összességében egy színvonalas kiadvány. Arra nem buzdítanék senkit, hogy vegye meg, mert kis fáziskéséssel fel szokták tenni a netre.)

Frederick2 2021.10.14. 18:16:06

@Alfőmérnök:

"Megnéztem néhány videóját, nekem Békés Marci kis felszopójának tűnik."

Békés Marci áhítattal közeledik Schmidt Mária fenekéhez. Bódi Ábel áhítattal közeledik Békés Marci falloszához. De ki közeledik áhítattal Bódi Ábeléhez?... Pfúj, ez undorító téma! Hagyjuk a pornót! :P

"van benne néhány fontos tanulmány az ellenforradalomról"

Most ezt nem bántásból mondom, de ha nem akarsz nevetséges lenni, ne használd ezt a szót! Orbán Viktor, az ország miniszterelnöke és Áder János, az ország köztársasági elnöke sem használja... vagy csak ritkán. Nem véletlenül. Ezt a jobboldalon hancúrozó Pán Péter-szindrómások használják.

A történelem és a politika nem mesék (forradalom vs. ellenforradalom, Sith-ek vs. Yedik) mentén szerveződik meg. Ennél jóval realistább módon.

Alfőmérnök 2021.10.14. 20:02:43

@Frederick2: Nyirkos Tomit ismerem, ő nem " jobboldalon hancúrozó Pán Péter-szindrómás".

Frederick2 2021.10.14. 22:10:20

@Alfőmérnök: Gondolom, azért nem kéri fel Orbán személyi tanácsadónak Nyirkost, mert hülye. :P Mikor mennyi hasznos tanácsot tudna adni arról, milyen is az igazi ellenforradalom. :P

Bocs, de személyes észrevételem, hogy még a nagyon komoly emberek is élnek a virtuális valóság lehetőségével.

Nyirkos elvont témákkal foglalkozik. Az ő érdeklődési körébe nem tartozik a munkaerő-piac, az egészségügy vagy a mezőgazdaság. Semmi olyan téma, aminek köze lenne a realitáshoz. Csak a jó kis elvont témák, amikre lehet rejszólni értelmiségként.

Nem véletlen, hogy a lassan már a földi valóságtól radikálisan elidegenedett, elefántcsont-toronyba zárkozó Péter is jól rárántott Nyirkosra.
www.facebook.com/hitvedelem/photos/a.2821261397928489/4248699061851375/?type=3&theater

Ezek az emberek, miközben rággódnak az elvont témákon (az Isten, a Királyság, a Hagyomány, az Ellenforradalom), nagy ívben leszarják a realitást (a munkaerő-piacot, az egészségügyet, az oktatásügyet, a bürokráciát, a mezőgazdaságot, egyáltalán az átlagember problémáit).

Phú, de megundorodtam ettől az embertípustól!

Alfőmérnök 2021.10.14. 22:43:17

@Frederick2: Hidd el, hogy Tamás nem ilyen. Csak úgy mellékesen mondom, van orvosi végzettsége is.
Mint filozófus nyilván elvont témákkal foglalkozik.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2021.10.15. 20:26:46

@Alfőmérnök: @Frederick2: A pragmatikus és az idealista vitája. :-D

Mit szóltok Skrabski Fruzsi ámokfutásához a Face-n? Két napja azt tolja, hogy a rendőrök is áldozatok voltak 2006-ban. Rohadék rendőrök picsogását osztja meg a néptől rettegő katonákról. Felbaszta az agyam. #ezhülye

Alfőmérnök 2021.10.15. 21:08:54

@Mr Falafel: :)

Szerintem Békésék (és Nyirkos) fontos munkát végeznek azzal, hogy ismertetik a jobboldali/ellenforradalmi gondolkodókat, mert ezeket még az egyetemeken sem nagyon tanítják, nem részei az értelmiségi "műveltségnek", közbeszédnek, max. a komcsi (és liberális) berögződés szerint szóra sem érdemes fasisztáknak tarják őket. Pedig ma is aktuálisak a gondolataik. (Mi az egyetemen egyedül Burke-öt tanultuk politikai filozófiából, azok közül, akik ide sorolhatóak, a tanagyag 90%-a a liberális gondolkodóra épült -- persze őket is ismerni kell, legalábbis klasszikusokat.)

Skrabski butaságával sokat árt a jobboldalnak. Például a II. VH alatt megerőszakolt nőkről a borzalmas ceus, femináci Pető Andreával készített filmet, és mindig ajnározza azt a ribancot.
Követem a facebookon, de ezt a rendőrös baromságát még nem olvastam, de nem lep meg.

Frederick2 2021.10.17. 15:12:45

@Alfőmérnök:

"Szerintem Békésék (és Nyirkos) fontos munkát végeznek azzal"

Társadalomtudományos szakirodalom szempontjából fontos a munkásságuk. Bár egyiknek sem fogok ezért kezet csókolni. (Ellenben ismerek olyanokat, akik képesek lennének a kézcsókra, sőt még ennél rosszabb gesztusra is.) A politikában viszont alig használható, amit leraknak az asztalra.

Ismerek személyesen embereket az "ellenforradalmi" szubkultúrából. Sokat mérgelődnek azon, hogy az Orbán-kormány nem ellenforradalmi. Őszintén szólva, én egyáltalán nem kárhoztatom az Orbán-kormányt, amiért nem igyekszik megfelelni ilyen homályos, elvont "ellenforradalmi" ideáknak. Az Orbán-kormány realista módon próbál eljárni a politikában, hol több, hol kevesebb sikerrel. Szerintem egy politikai kormány legyen realista, mint idealista, "ellenforradalmi".

Személyes véleményem pedig az "ellenforradalmi" szubkultúrától hát nem éppen hízelgő. Igazából megvető és lenéző. Intellektuálisan impotens bagázs. Az olyan "ellenforradalmi" influenszerek, mint a Médiavadász, a Depostium és Bódi Ábel pedig végképp elvették a kedvemet az "ellenforradalom"-tól. Önkielégítés az egész, szellemi fitymacsattogtatás, nem több.

Frederick2 2021.10.17. 15:16:35

@Mr Falafel: @Alfőmérnök:

"Például a II. VH alatt megerőszakolt nőkről a borzalmas ceus, femináci Pető Andreával készített filmet, és mindig ajnározza azt a ribancot. "

Jaj, az a csodálatos Pető Andrea Professzor Asszony! Én is naon seretem.
grafomanpali.blog.hu/2019/10/10/jegyzet_136
grafomanpali.blog.hu/2021/01/10/nyilaskeresztes_nostenyfarkasok

" Követem a facebookon, de ezt a rendőrös baromságát még nem olvastam, de nem lep meg."

Ja, körülbelül én is ezt tudom mondani. Nem lep meg.

Alfőmérnök 2021.11.05. 01:07:00

@Frederick2: Jó a blogod, majd lehet, hogy kommentelem néhány posztodat.

Frederick2 2021.11.05. 06:50:47

@Alfőmérnök: Köszi! Mostanában pszichológiai témákra függtem rá. Meg olvasom Tari Annamáriát, és időnként reagálok rá. Szívesen fogadom a kommentjeidet, véleményedet, észrevételeidet.

Frederick2 2021.11.06. 09:05:46

@Alfőmérnök: Ezt majd olvasd el! Ez a legfrissebb írásom. Egy esszénovella, amiben nem csupán reagálok Szív Ernő (alias Darvasi László) egy esszéjére. De leírom a negatív tapasztalataimat a könyvtáros kasztról.

forditott-tukor.blog.hu/2021/11/02/hogyan_basszuk_meg_a_konyvtaros_kisasszonyt

Itt egy részlet belőle:

"Ikszipszilon úgy véli, a könyvtáros szakma elnőiesedett. A könyvtáros kasztban több a nő, mint a férfi. Emiatt kialakult többek fejében a nézet, hogy a könyvtáros egy női szakma – mind pl. az óvodapedagógus. Ami női szakma, az férfiatlan. Sokan úgy tekintenek a könyvtárasságra, mint férfiatlan szakmára. Így gondolja ezt Szív Ernő is, íme: „Igen, könyvtáros kisasszonynak nevezzük őket is, holott hímek, zakójuk kicsit kopott, cipőjük kicsit félretaposott, és kicsit hadarnak is.” Szív, miközben leírja szexista hülyeségeit a női könyvtárosokról, tesz néhány megszégyenítő megjegyzést a férfi könyvtárosokra. Kopott zakó, félretaposott cipő, hadaró beszéd – ez a férfi könyvtáros! Szív leírása alapján kapunk egy szánalmas figurát. „Igen, könyvtáros kisasszonynak nevezzük őket is” – vagyis nem nevezhetőek férfinak! Ikszipszilon haragudhatna Szívre – mégsem teszi. Úgy véli, Szív csak irodalmi formába önti azt, amit amúgy is sokan gondolnak a szakmáról. Azt, hogy a könyvtáros női szakma, egy igazi férfi pedig nem megy könyvtárosnak. Azt, hogy a könyvtáros szakma jól áll a nőnek, de rosszul a férfinak. Mit eredményez valójában az, hogy több a nő a szakmában, mint férfi? A női energiák teljesen áthatják a könyvtáros szakmát, ugyanakkor háttérbe szorítják a férfi energiákat. A könyvtár feminin terület, nem maszkulin. Szív interpretációjában ez a nők terepe, ahol egy férfi semmi más, mint egy rossz vicc. A könyvtár egy olyan terület a munkaerő-piacon, ahol egy nő megélheti a nőiességét, de egy férfi már nem a férfiasságát. Rossz nyelvek szerint csak white knight-ok, manginák, metroszexuálisok és buzik mennek a férfiak közül könyvtárosnak. Szív gúnyos meghatározásával: „könyvtáros kisasszonyok”.

Ikszipszilon nem osztotta Szív Ernő nézeteit. Úgy vélte, nem kell kitenni a könyvtáros szakmát a nemek harcának, a Men's Rights Activists vs. Women's Rights Activists küzdőterének. Az lenne a megfelelő, ha mindkét nem képviseltetné magát a szakmában nagy mennyiségben. Kiegyensúlyozottnak kell lennie a feminin és a maszkulin energiák jelenlétének a könyvtáros világban. Persze, nem kvótákkal. Demokratikus eszközökkel.

(Dajana inkább a fénymásoló és a számítógép előtt görnyedjen, ne a konyhában az elkészítendő étel fölött! Mert megszakadva a munkában, fáradtan és feszülten, panaszkodásra nyitott szájjal, tele rosszindulattal, kifejezetten nőies!)

Egyelőre nincs ötlete."
süti beállítások módosítása