Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

EZT DUMÁLD KI, ZSOCA!

2019. január 25. 19:00 - Mr Falafel

Egy valamikori RTL Klub Fórumos társam 2006-bann írt egy kis szösszenetet a bevándorlásról Részletek az utolsó magyar naplójából címmel. 

Mit látok? Ma megjelenik Bayer Zsolt naplóbejegyzése, frappánsan Az utolsó magyar naplója címmel, betűről betűre ugyanazzal a tartalommal, amit egykori fórumos társam vetett papírra. 

És ezt akkor így most hogy? 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr8214588780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2019.02.26. 23:31:25

Szia Falafel, téged miért dobtak ki a mandinkáról?
Amúgy, remélem jól vagy.
Üdv. Misi

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2019.02.27. 12:20:54

@Mihint: Hogy érted, hogy kidobtak? Szoktam írni kommenteket, de most ritkábban. Troll státuszom van évek óta. Csak az lát, aki kikapcsolja a szűrőt. Ennyi.
Amúgy jól vagyok. Köszönöm kérdésed!
A faszbükkön osztom az észt három regisztrációval. Muszáj, mert folyton letiltanak. Most is tiltásban van kettő. Olyanokért kapok, hogy "Hörögj csak, bolsevik kutya!". A fasz lenácizott, ez volt a viszontválasz. Ez 30 napot ért.
A másik regisztrációmmal azért kaptam 3 napot, mert leírtam, hogy a derék palesztinok megtámadták Izraelt az államalapítás 4. napján. Ilyet tilos állítani a palesztinokról.
Tavasz végére kivégzem a faszbükkös modikat. A privát adataikat felrakom a netre, hogy érezzék a törődést. Rájuk szálltam egy picit. A feljelentőimet már beazonosítottam, ők is megkapják, ami jár.
Állítólag régi RTL Fórumos moderátorok vannak. Ebben lehet valami, mert rám külön figyelnek. Anno az RTL-en elég jól kicsináltam őket. Feltörtem a moderátori jelszavakat és garázdálkodtam. Nem rajongtak értem. Szóval, lehet benne valami. Picit ellene szól, ha tényleg ők, akkor tudják mit tehetek velük és akkor óvatosabbak lennének. Meglátjuk! Jó kis kiber akciójáték. :-)

Frederick2 2019.03.06. 14:47:49

@Mr Falafel: A Moly.hu-n való garázdálkodásra nem gondoltál? Ott is vannak elég szép díszfaszok, akiknek be lehetne olvasni.

Pl. A Moly.hu balliberális sztárja, efféle aranyköpésekkel:
moly.hu/ertekelesek/2408103

Érdemes megnyitni amúgy a spoilert. :D

"És itt egy percig (szigorúan spoiler-jel alatt) érdemes elidőzni azon a gondolaton, hogy a Galilei-helyzet mennyiben tekinthető a mai magyar viszonyok analógiájának. Nos – ha történelmi munka egyáltalán tekinthető (óvatosan!) analógiának, akkor ez igen. Ugyanaz a fiatal, lelkes, túlkapásokra is hajlamos kreatív közösség áll szemben egy retrográd berendezkedéssel, aminek olyan hatalmi monopóliuma van, ami a problémák tárgyalásos rendezését szinte lehetetlenné teszi. (Magánjellegű megjegyzés: a jelenlegi kormányzatot én még retrográdabbnak tartom, mint az akkorit. Tiszáék ugyanis a maguk módján a modernizáció hívei voltak, még ha ez nem is párosult az olyan demokratikus alapgondolatok iránti vonzalommal, mint amilyen például az általános titkos választójog.) És ugyanazok a taktikai elemek: a szemben álló felek meredek csúsztatásai, és az, hogy nem igyekeznek megismerni egymást, hanem hagyják, hogy a sztereotípiáik dolgozzanak. (Még egy magánjellegű megjegyz.: mondjuk Tisza sosem jutott el odáig, hogy azt állítsa, politikai ellenfelei meg akarták ölni a saját anyjukat. Tisza-kormány vs. jelenlegi kormány: 2:0) Ilyen értelemben pedig Csunderlik könyve túlmutat önmagán, és minden időknek szól."

És ez még kifejezetten a műveltebb káderek egyike.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2019.03.21. 15:57:42

@Frederick2: meglehetősen visszafogott vagyok a kalandjaimat illetően. Túl sokszor némítottak már el. :-)
süti beállítások módosítása