Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

NE VÁRD A MÁJUST

2018. szeptember 15. 19:31 - Mr Falafel

 

Ijesztő szelek fújnak, kedvesem
Nem hoznak több tavaszt el fényesen
Fejünkre hullanak a csillagok
Rémülten ébrednek az álmodók

/Bródy János: Ne várd a májust/

 

 

Frontexes bakancsok verik fel a port a déli határon. Fényes, fekete arcok mosolyognak boldogan, tapodva a magyar ugart a mennyország felé haladtukban. Enyhe volt a tél, alig esett hó. Talán a globális felmelegedés az oka. Ijesztő szelek fújnak. Rémülten ébrednek az álmodók.

Várjuk, hogy kitavaszodjon, várjuk a májust. Európa nagy tavasza lesz ez.  

Abban a brüsszeli szovjet minden tagja egyetért, hogy a képviselőknek el kell számolniuk a választóik felé. A liberálbolsevik többség vélelme szerint az őket delegáló ország lakossága azt várta tőlük, hogy lehetőleg mindent megtegyenek a migráció felgyorsításáért, az illegális bevándorlás legálissá tételéért, továbbá tűzzel-vassal harcoljanak a gonosz Orbánbasi ellen.

A választópolgárok pedig szavazataikkal fejezik ki megelégedettségüket, illetve – Urambocsá’! – az elégedetlenségüket. Magyarországon kétség sem férhet hozzá, milyen eredménnyel szerepelnek majd az ellenzéki pártok. Azok, akik megszavazták Judith Sargentini tébolyult gyűlölettel papírra vetett elmeokádékát. Vagy inkább a tébolyult Judith Sargentini gyűlölettel papírra vetett elmeokádékát? Mindegy, így is, úgy is jó.

Fogalmam sincs, a szocialista párt meddig képes zsugorodni. Úgy roskadnak össze, mint egy nap a fehér törpévé válásakor. Náluknál szerencsésebb helyzetben van a DK, amelynek szavazóbázisa megalakulásuk óta ugyanazon a létszámon áll. Pártszakadáskor a legaljasabb indulatú, legvéresszájúbb komcsi véglények csatlakoztak hozzájuk, ők a végsőkig kitartanak. Ők a Bel-Pest.

A Jobbik mitózisa lassacskán a végéhez közeledik. S bár jelentősen meggyengültek, még így is sikerülhet képviselőt küldeniük az Európai Parlamentbe. Hogy mi végre, azt nem tudom, hiszen jelenlegi három képviselőjük, - túl azon, hogy felvette a fizetését - az ég egy adta világon semmit nem csinált.

A nemzeti radikalizmust újjáélesztő Mi Hazánk Mozgalom jó eséllyel pályázhat anyapárjuk csalódott szavazóinak támogatására. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy mind a Jobbiktól, mind pedig a saját magát gőzerővel marginalizáló LMP-től csennek el voksokat, illetve mandátumokat. Négy befutó helyet sem tartok elképzelhetetlennek.

Vagyis szerintem az LMP mandátum nélkül marad. Ahogy a Párbeszéd is, természetesen. (Jaj, mi lesz szegény Jávor Benedekkel!)

Elsöprő Fidesz győzelemről azonban így sem beszélhetünk majd. Szerintem, ha meg tudják tartani a jelenlegi létszámukat, esetleg eggyel növelnék, az már rendkívül jó eredménynek számítana. Hogy miért? – Mert mindösszesen 21 mandátumot szerezhetünk.

Adok a szociknak és a Jobbiknak egyet-egyet, kettőt a DK-nak. Négyet a Mi Hazánknak. Az nyolc. A Fidesznek tizenhárom marad, tehát eggyel több, mint legutóbb. Szűk tere van itt a matematikának. 2009-ben 2,9 millió, 2014-ben 2,3 millió ember szavazott. A tavaszi országgyűlési választásokon 5,5 millióan mentek el voksolni. Ez magas részvételnek számít.

A májusi Európai Parlamenti választásoknak komoly tétje lesz, így valószínűsíthető, hogy a korábbi két alkalomhoz mérve lényegesen több választópolgár járul az urnákhoz. Az arányok azonban adottak, azokon a magasabb részvétel nem képes változtatni. Mindösszesen annyira lehet elegendő, hogy minden párt, aki végül szerez mandátumot, győztesnek kiálthatja ki magát, elvégre több voksok kap, mint azt megelőző választáson.

Akárhogy is, tavasszal nem lesz égszakadás-földindulás kis hazánkban az EP választással kapcsolatban. Nem úgy Nyugat-Európában! Hogy már előre mennyire rettegnek Európa jelenlegi urai a májustól, mi sem bizonyítja jobban, mint a Sargentini-jelentés súlyos törvényszegés útján való keresztülverése a parlamenten, illetve a mostanáig parkoló pályán tartott Frontex (Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség) élesítése.

Az, hogy ezeknek a géniuszoknak sikerült kiszámolniuk, a jogszabályban meghatározott módon nem lesz kétharmaduk, azt jelenti, hogy az elemi iskolában odafigyeltek matekórán. Jelentős hányaduknak ugyanis mindösszesen ennyi iskolája van. Talán mégis igaza lesz Vekerdynek, és nem kell erőltetni a tanulást a nebulóknak, mert iskolázatlan trógerként is lehetnek Európa vezetői.

Minekutána kiszámolták (biztos levették a cipőjüket is, hogy a lábujjaikat is hozzáadhassák), hogy nincs meg a kétharmad, utasítottak valami jogászokból álló csapatot, hogy találjanak már valami kibúvót. Az sosem derült ki, hogy végül találtak-e, mert a jogászok „szakvéleményét” tízezer évre titkosították. Így aztán akár ételrecept is lehet az írásban. Viszont arra való hivatkozással, bolsevista eleganciával – ugye, tudjuk, hogy a bolsevikoknak mindenük van, de eleganciájuk az meg nincs? – elcsalták a voksolást.

És hogy örültek! Jézusom, ennyi átszellemült retardáltat!

Az Orbánbasit tehát elítélték. Mint mondták, a magyarokat nagyon szeretik, de az Orbánt azt nem. Kezeljük értékén az eseményt: nem történt semmi. Ez egy szimbolikus aktus volt, kvázi megszurkálták az Orbán formájú vudu babát. Az ugyanis, hogy Magyarország (nem Orbán!) szavazati jogát megvonják az EU testületeiben, nem következhet be. Ehhez az Európa Tanács, a miniszterelnökök tanácsának egyhangú döntése kellene, az meg sosem lesz meg nekik.

Azért egy pillanatra játsszunk el a gondolattal, mi van akkor, ha megvonják a szavazati jogunkat. Akkor az van, hogy egyetlen magyar képviselő sem szavazhat semmiről. Támogatások odaítéléséről, államközi jogvitákról, vagyis a fejünk fölött hozhatnak döntéseket rólunk. Ez a helyzet a minősített többséget, valamint egyhangú állásfoglalást igénylő esetekben különös jelentőséggel bírna.

Ám, mint mondom, ez nem fordulhat elő. Vannak szövetségeseink. Több állam vezetője is belátta, ellenük is bármikor bevetheti Németország, ha renitenskedni mernek. Igen, Németország, nem az EU. Az Unió jelenleg úgy táncol, ahogy Merkel fütyül. A vén boszorkány mindenben egyedül dönt. Például abban is, hogy a schengeni országok adják át a határőrizetüket a Frontexnek.

Ennek a meddő tehénnek ugyanis az a fixa ideája, hogy mindenképpen elárasztja Európát gyilkos muszlim hordákkal. Megpróbáltam párszor racionális érveket felkutatni e tette mellett, de nem sikerült túl jól. A legracionálisabb verzió az volt, hogy Merkel földönkívüli inváziót vezet és így akarja elpusztítani az emberiséget.

A magyar ellenzéket mindenesetre lázba hozta a hazánkat elítélő jelentés elfogadása, illetve országunk fegyveres megszállásának lehetősége. Anno a ruszkiknak is így örültek, s mit ad Isten, pont ugyanazok, a baloldaliak. Ezeknek mindegy, csak legyen megszállva a hazánk. Ők majd hű szolgáik lesznek, erre éreznek elhivatottságot.

Felróják Orbánnak, hogy korábban ő is támogatta a Frontex bevetését. Így van! Görögországban és ott, ahol az ország határőrsége tehetetlen a migránsáradattal szemben. Mi nem vagyunk azok. A kerítés megállítja az inváziót. S az sem mellékes, hogy közben oly mértékű bizalomvesztés alakult ki bennünk, magyarokban a német kontinensvezetés irányában, hogy semmiből nem kérünk, amit ők agyalnak ki.

A Frontex magyarországi bevetésének egyetlen célja, hogy a kerítést megnyissák a beözönlő hordák előtt. Az idő szorítja őket, ezért ezt a tervet még a télen keresztül kell verniük, mert tavasszal esélyük sem lesz rá. Ez a mostani időszak a brüsszeli szovjet hosszú menetelése. S bár pontosan tudják, minél messzebb mennek, annál nagyobb ellenállásba ütköznek, mégsem állnak meg. Mintha hipnotizálva lennének.

Májusig bizonyára sok rendhagyó eseményben lesz még részünk. Alighanem a bolsevik ötlettár teljes kapacitáson működik majd. Nekünk, magyaroknak, európaiaknak pedig ki kell húznunk valahogy májusig. Mert ez a május a mi egyetlen esélyünk az őrjöngő bolsevizmussal szemben.    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr9414242131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása