Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

MONDD CSAK, BERGOGLIO FERI!

2018. augusztus 29. 20:41 - Mr Falafel

Napok óta mást sem hallok a különböző médiákban, mint a katolikus egyház papjai által elkövetett pedofil bűncselekmények fölötti szörnyülködést.

Legtermészetesebb, hogy a balliberálisok szerint az összes katolikus pap beteg, perverz állat. Szó se róla, nem hiszem, hogy ép elméjű férfiember önként lemond a szexről.

Azonban minden híradás gondosan elhallgatja, hogy a molesztált gyermekek közül ezerből 999 fiú. Vagyis a perverz rohadék papok elsősorban homoszexuálisok és "csak" másodsorban pedofilok.

Na, mármost, ha a homoszexuális férfiak között ilyen nagy számban akadnak pedofilok, akkor indokolt kétségbe vonni, hogy homoszexuális párok képesek lennének örökbefogadott gyermeket emberséggel felnevelni.

Mondd csak, Bergoglio Feri, hogy van ez?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5814210829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása