Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

A BOLSEVIK-GÉN

2012. május 01. 07:20 - Mr Falafel

Megtaláltam a bolsevista mentalitásért felelős gént. Én egyedül találtam meg, senki nem segített, senkitől nem nyúltam le kutatást, kutatási témát, mégis megtaláltam. Persze, nekem is el kellett indulnom valahonnan, de még azt megelőzően erős benyomásnak kellett érnie, amely a kutatásra ösztönzött. Nos, az ihletet Schiffer András, az LMP paplanszájú szószátyár főideológusa adta, kutatásaim tudományos megalapozásához pedig Kertész Ákos, alkoholista tróger költő értekezéseit használtam fel.

Elnéztem ezt a Schiffert, a sokadikat és sokad rendűt e név viselői közül, s tarkótájékon bizsergést kezdtem érezni. Tudtam, valami nagyon fontos, valami korszakalkotó tudományos felfedezés csírája született meg elmém szürkeállományának termékeny talajában. Minden egyes alkalommal, amikor ez a sötét alak nyilatkozott imitt-amott, a felismerés gyengécske csírája fokozatosan szökött erős szárba. S egyszer csak, - heuréka! – megláttam ebben az emberben a szűziesen tiszta lényegiségét az aljasságnak, a morálnélküliség ideológiájának, a bolsevizmusnak. Oly’ magával ragadó felismerés volt, hogy csak álltam megigézve szótlanul, hő szemeim könnybe lábadtak ezen ihletett pillanatban.

Nem minden nap tesz világraszóló felfedezést az ember. Végre átérezhettem a méltatlanul meghurcolt Kertész Ákos fájdalmát, amit a magyarok alattvalóságáért felelős gén felfedezése kapcsán tapasztalt meg nem értettség okozott neki. Bizony súlyos hiba volt az ő tudományos értekezésére hőzöngéssel, elutasítással reagálni! Mert, gondoljunk csak bele, mennyire igaza van, ha azt vesszük, hogy ezt az országot, a magyar népet olyanok tartják fogságban, akik az erkölcsi normák tökéletes hiányában aggályok nélkül képesek másokat testi és lelki értelemben egyaránt megnyomorítani. Ez a nép, a magyar eltűri amazok hegemóniáját, saját kipusztulásának biztos tudatában is, tehát teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar nép alattvaló. Ráadásul ezt az alattvalóságot örökíteni is képes volt utódaiban, tehát nyilvánvalóan genetikus eredetű deformitásról beszélhetünk.

Itt említhetjük meg Kertész Ákos másik tudományos igazságát is, amely szerint a magyar moslékzabáló fajta. Ne háborodjunk fel, ha kérhetem! Inkább mindenki gondolkodjon el, ivott-e életében valódi házi tejet. Nem olyat, amit az árucsarnokok koracél tartályaiból „fejnek” házi tejként, s valójában egy hígított lötty, nem! Igazi házi tejre gondolok, ami látott tehenet is. Hányan esznek házi vajat, tejfölt, a kertben termesztett zöldségeket és gyümölcsöket? Néhányakban van valamiféle igény a tiszta étel fogyasztása iránt, ezért megveszik a „MAGYAR” feliratú lengyel melegházi paradicsomot, vagy a szlovák szarokat, de ezek is igen kevesen vannak. Szóval, igenis, a magyar egy moslékzabáló nép, mert az alattvalóságért felelős gén okozta deformitás a moslékon erősödik.

No, de beszéljünk amazokról, kik a genetikusan alattvaló magyar népet fogságban tartják, s uralkodnak felettük megkérdőjelezhetetlenül, könyörtelenül, ha az kell. Beszéljünk Schiffer Andrásról, aki vegytiszta példánya az emberi hitványság, a morálnélküliség örökletes, tehát genetikus változatának, beszéljünk róla, aki tudományos kutatásaimat ihlette!

A Schiffer Andrást borító külső szövet egy egészen különleges összetételű szerv. Amíg a normális embereknél a bőr a testtömeg 8-10%-át teszi ki, esetében a megvastagodott felhámnak köszönhetően ez az arány eléri a 25-30%-ot. Az epidermis különösen a pofáján vastag, ami szintén kizárólag a bolsevik-gént hordozóknál figyelhető meg. Az átlagembernél a bőr rétegeinek testtájankénti vastagsága szintén változó, azonban a legnagyobb vastagságot nem arctájékon éri el, hanem például a talpnál.

Schiffernek és a többi, bolsevik-gén hordozónak szüksége is van vastag felhámra a pofáján, mert olyan genetikus örökséggel, amivel ők rendelkeznek, egy normál ember képéről leégne a bőr. Schiffer András dédapja az a Szakasits Árpád volt, aki a Tanácsköztársaság idején a Belügyi Népbizottság osztályvezetőjeként százak megkínzására, bolsevik pogromokra adott utasítást. Nyilvánvaló, hogy Schiffer ezért lett előbb Gyurcsánnyal és Bajnaival az Új Nemzedék Mozgalom baloldali, tehát alapvetően bolsevik szervezet megalapítója, majd az ugyancsak baloldali és szélsőségesen bolsevik Ifjú Szocialisták mozgalmának ügyvivője. A génjeiben van, tömeggyilkos felmenőitől örökölt késztetés, hogy valami olyanban vegyen részt, amely nélkülözi a morális alapozottságot, az emberiesség látszatát is elkerülve tenyészik a társadalom testén.

Természetesen abból, hogy Schiffer később milyen egyéb szervezetekben vett részt, vagy vesz részt ma is (TASZ, LMP), következtethetünk arra, hogy azok valójában mit is képviselnek. Így aztán különösen visszataszító, amikor ez a mutáns kiáll, és furcsán kacsapicsára emlékeztető száján demokráciáról nyökög. Persze, teheti, és tehetik mind, a bolsevik-gén hordozói, mert egy olyan országban tudtak veszélyesen elszaporodni, ahol az őslakosok genetikusan alattvalók.            

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr124481637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.01. 08:24:25

Amikor a poszt megírását elterveztem, még nem volt Gyurcsány plágium-ügye. Persze, - köszönhetően a bolsevik médiának - most sem nagyon van. Ezért is volt óriási hiba lemondatni a balfasz Schmittet. Már akkor bizonyos volt, hogy a bolsevikok ászai is kamu szakdolgozatokkal és doktorikkal büszkélkedhetnek. Az csak hab a tortán, hogy éppen a bolsevik kultúrhérosz, a mocskos férgek legnagyobbikáról bizonyosodik be, hogy még egy szakdolgozat megírására is képtelen. És erre a szellemi éhenkórászra mondja a bolsevik propaganda, hogy micsoda egy lángelme. Na, hát ekkora! Most láthatja mindenki. Ahogy láthatjuk azt is, hogy a fajtája anyatigrisként védelmezi. Ellentétben a nemzeti oldallal, amelyik odavetette prédául egyik pártkatonáját, ráadásul egy főtisztet. Ezért értek egyet a mocskos féreg Kertész Ákossal, hogy a magyar genetikusan alattvaló, egy életképtelen fajta.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.01. 20:05:47

Változatlanul szkeptikus vagyok minden dolog genetikus eredetét illetően, de el kell ismernem, tényleg van valami turáni átok szerű determináltság. A magyar nép mióta kétágú a segge még soha nem élt ilyen jól, mint napjainkban. Ez köszönhető a technikai fejlődésnek is, mihez nem sokat tett hozzá, viszont elüldözte azokat kik ebben tevőlegesen részt vettek. Gondoljatok bele, húsz évvel ezelőtt irigykedve néztük a sci-fi hősöket, kik egy doboz előtt ülve hozzáfértek minden tudományos eredményhez, szórakoztató alkotásokhoz etc. Ezen túlmenően még önkifejezésre is van mód, lehet kommentelni, szidni a kormányt és az ellenzéket, faszságokat kopizni. Történelme folyamán ez a nép első ízben nem éhezik, nem fázik. Ez mind nem jelent semmit, kénytelen alkotni fantomellenséget, mert anélkül életképtelen. Muszáj siránkozni eus, etnikai eredetű és mindenféle összeesküvés alatti nyomor miatt, mik nem hagyják kibontakozni a kibaszott őstehetséget. Ez még mindig kisszerűségből adódó magánügy lenne, ha ezekkel egyidejűleg nem lennének visszasírva valós elnyomók, mint adolfka és társai, valamint nem hangzanának el olyan óhajok, hogy "inkább a kínai kommunizmus, inkább az iszlám saríja, mint a vélt fantom.
Genetika vagy lelki nyomor?
Lehet pampogni.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.01. 23:31:48

Na helló.

Egyszerűen most nem tudok miről írni. Annyira fölgyorsultak az események, hogy már nagyon nehéz kielemezni őket. Ilyen nem volt régen (2011 előtt).
Na meg azt érzem, hogy mindent kipipáltam, abban az értelemben, hogy egyértelművé tettem a pénzrendszer működését, azt hogy mindenkinek lehetne energia szinte ingyen. Mindenki olcsón, jól élhetne, és az a lehető legnagyobb vicc az egészben, hogy EZ NEM UTÓPIA. A pénzrendszerről szóló és a tóriumos cikk ezt bizonyítja.

Talán még egy nagy összefoglaló cikk van hátra, hogy az egész világ egy kibaszott álca, egy mátrix, ami fogva tartja és megrohasztja az embert.

Megrohasztanak a hitellel, megrohasztanak a létbizonytalansággal, megrohasztanak a számlákkal, és megrohasztanak a _mérgező_közélettel_ ahol/amikor is mindenki korrupt. Év végül: a TECHNIKA mindent átható, mindenütt jelenlévő hatása, ami az emberi lelkiség és szellemiség legbiztosabb gyilkosa.

Mi a megoldás?
Földi, konkrét értelemben: Nincs megoldás. A különböző lelkesítő dumák, világmagyarázatok 99%-a is kamu. Az a lényegük, hogy te is hinni akarsz bennük, holott közben tudod (vagy legalábbis érzed), hogy biztosan hamisak. De a hiszékenység is genetikusan belénk van kódolva. A különböző propagandatechnikák (agitatív- és integratív propaganda), -amelyek pont ezt aknázzák ki- hatásosságát még nem is elemeztem.

A társadalom 99%-a alvajáró, kamuproblémák mentén oszlik meg: jobb-bal, plagi bá vagy gyurcsótány, stb, és hajlandó érzelmi energiát egyáltalán belefektetni, hogy a másikat karakterileg meggyilkolja.

Kertész Ákos: lófasz.

ennyi erővel: Regős Péter (www.hazankert.com/02szept8.html)

Barangó (kiirtanám az összes keresztényt!)
Kornis Mihály (Mi mindig jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket...)

Landeszmann főrabbi: (...) ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.” ”

Und so weiter. Van még a szent korona lemicisapkázása, meg a szent jobb tetemcafatozása, most nincs rá gusztusom, hogy az illető "újságírók" neveit megkeressem.

Ezeken mind lehet csámcsogni, sárban dagonyázni, a világvégéig lehet ezekről beszélni. És? egyetlen centivel is előbbre jutunk vele? Az illetők csak önmagukat -és a zsidó közösség normálisabb tagjait - égetik ezekkel a dumákkal. Ráadásul az mszp végleges megroppanásával és a szadesz eltűnésével az ő koruk is végleg leáldozott. Nem, az LMP nem az szdsz 2.0...

gyakorlatilag az döbbent meg, hogy mennyire készen képes vagy beilleszkedni az ugatók-ellenugatók kórusába. Nem baj, addig sem arra figyelsz, hogy már enni sincs mit. Ja bocs, tudom, ez téged nem érdekel, hisz jóformán már nem is itt laksz.

még annyit, hogy a telefonadóval, a sárgacsekk-adóval a rohadt zsidesz nemes egyszerűséggel KÉTSZER adóztat meg, hiszen egyszer már van egy 27%-os ÁFA (ami a világon a legmagasabb, ne mondd el senkinek), amire még pluszba rábassza az adóját. Tényleg, Hawaii-on mennyi az áfa?

Ja igen, a zsideszről jut eszembe: hallottál már a George Birnbaumról, a zsidesz kiemelt stratégiai tanácsadójáról, aki már 2008 óta osztja a jó kis tanácsait a focistának a Századvég-alapítványon keresztül?

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.02. 02:47:22

@Mr Falafel:
Mostmár, hogy leléptél, így aljas módon szégyeníted magad a gennyes emberetelen hungarofób tetű kertész fattyúval analógiát vállalni. Érdekes, amíg itthon Magyarországon voltál egész másképp beszéltél.
Biztos leszopott egy egy eladott lelkű senki nigger ott a szigeteken, úgy látszik ez is elég, hogy egy hazaszerető harcos ősHun barát ember elveszítse az Igaz identitását. Nem hiszem, hogy valaha is komolyan leszek képes venni bármilyen irományod! Te is csak bizonyítottad, hogy a vér nem válik vízzé.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.02. 02:53:44

@Schwerer Gustav:
Baszdki, te is össze-vissza beszélsz. Birnbaum különben is egy áldott jó ember, csak mivel itthon nincsenek már ikonizálható politikusaink (sajnos, pedig Vona Gábor mind máig a legtiszteletreméltóbb), ezért ilyen világhírű neveket mocskolnak bele a hazai politikai hírfolyamokba, hogy egyen valamit ez a múltat és jövőt egyaránt megszenvedett csodás nép!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.02. 08:34:08

@biboldó: Igen, egy zsidó így látja a magyarokat. Ezért is alakult ki antagonisztikus ellentét a két nép között. Annyi bizonyos, jelenleg a magyarok többre mennének zsidó (bolsevik) elit nélkül. Ugyanis tényszerűen igaz, az "őstehetség" elnyomása évtizedek óta folyik Magyarországon az országon eluralkodó zsidó elit által. Történelemhamisítás, identitásrombolás, a fontos pozíciókba kizárólag zsidók telepítése, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a tehetséges magyarokat elnyomják. Nem véletlen, hogy az országból annyi fiatal távozik, és szinte mind gyorsan stabil egzisztenciát alakít ki. A történések egyedüli felelősei a bolsevikok, vagyis a zsidók. Nem a cigányok, nem az EU népei, nem a hottentották, csak a zsidók.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.02. 08:38:46

@Richiewise: Ismered a következő szavakat? - Irónia, szarkazmus, cinizmus.
A poszt valójában arról szól, hogy a magyarságot évtizedek óta, tulajdonképpen már száz éve fogságban tartó zsidóság kontrollálatlan nihilizmusa, morált teljes egészében nélkülöző rémuralma mivé tette e népet. S még nekik van pofájuk genetikusan alattvalózni. Na, erre válasz az én posztom, bazmeg.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.02. 11:28:33

@Richiewise: Emlékszem, a jobboldal 2002 tájékán - velem egyetemben- hogy föl volt háborodva a Ron Werber izraeli kampánytanácsadó működésén.
Te az csak egy kampánytanácsadó volt, bazz!

Birnabum és Finkelstein 2008 óta non-stop adják a tanácsaikat a kibaszott Viktornak, hogy kell minél nagyobbat hazudni bazmeg.

Tehát: még véletlenül se a lényegi dolgokról folyjék a szó, hanem a 20. kamuproblémáról, amit ők (a zsidesz, és amögötte álló zsidó férgek) tömnek a pofánkba, mi meg szépen nyeljük.

@mindenki
a gyurcsótányt már rég el kellett volna intézni bazmeg. Mi az hogy csak most került ez elő róla, a schmittpál miatti kicsinyes bosszúhadjárat eredményeképpen?

Gondoljunk bele:
Ha ezt még anno 2004-2005-ben derítik ki róla, akkor jó eséllyel derékba törhették volna a karrierjét, a 2006-os választások és zavargások sem játszódtak volna le, mivel a fidesz jó eséllyel megnyerte volna a választásokat.

A hírtv-s hülyegyerekek elmennek a faszba. Elkéstek 8 évet, bazmeg. Most már egy hullát rugdosnak, egy szánalmas rohadék nulla senkit.

egyetlen egy jó dolog származik ebből: gyurcsótány végleg megdöglik politikailag. Hála a jó magasságos Istennek. És már soha többé nem lehet őt madárijesztőként fölhasználni, hogy "szavazz ránk (fideszre), különben visszajön a gyurcsány!" Olvasom a fórumokat, a a narancsosok tényleg ilyen idióták, hogy ezt még pár hónappal ezelőttig is komolyan le merték írni.

Talán most, hogy ez a két komcsi rohadt csaló (a seggnyaló schmidt, meg a kiszgeci gyurcsány) kiesett a képből, a közélet is tisztább lett végre.

Egy kicsikét tisztább. Még lecseng ez a gyurcsótány balhé, aztán a fidesz is eltűnik a faszba, hiszen mindenki tudja, bárkit megkérdezünk, hogy (érzelmileg) a fideszt _a_gyurcsótány_gyűlölete_ tartja egyben.

Amint a főellenség eltűnik, a "hazai tábor" is elkezd bomlani. Megérdemlik. Csak a saját zsebüket nézik. Elzsidósodott férgek.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.02. 13:31:53

@Mr Falafel:
Én igenis komolyan vettem az írásod, mert nekem úgy tűnik.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.02. 13:36:03

@Schwerer Gustav:
Áh a zsidesz az szóra sem érdemes, legalábbis részemről. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen horda, hogyan képes 2/3-dal kormányozni.
Drága Jézus urunk segítsége nélkül minden lépésük hiábavaló!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.02. 20:57:52

Na most akkor hogy van ez a genetika? Adott egy überfasza szíriuszi génállománnyal rendelkező nép mit egy nála jóval silányabb csapat az idők kezdete óta elnyomásban tart. Valami nem stimmel vagy valakik iszonyú nagy balfaszok.
És tessék mondani, a zsideszesek milyen génekkel rendelkeznek?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.02. 21:25:23

@Mr Falafel: Úton-útfélen ezt hallom.
Akkor végülis faszábbak?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.03. 13:41:43

@biboldó: Tudod, hogy van a mesében? Van a gonosz és a jó, mindkettő okos, sőt, a rossz gyakran okosabb.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.03. 18:43:51

@Mr Falafel: Igen, a mesében a dolgok fehérek és feketék. Ettől mese.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.03. 22:32:26

@biboldó:
Álmodban! Egy Táltos mindíg színeset álmodik, jobb ha tudod. Nem csak Jézus urunk létezéséről volt már látomásom, Tá(l)tosok világa is megjelent már keresztyény imákban révülésemkor. Az Igaz Teremtő Szellem (igen NAGY betűvel!) megmutatja ám az utat az Ő kiválasztottainak, és itt kurvára a fess kárpáti legényekre gondoltam, nem a 'szemitizmus'-sal takarózókra. Ámen!!!

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.03. 22:39:30

@Richiewise: És álmodban színesben láttad jézuska metszett szemita faszát is? Ha nem akkor nem révültél, csak be voltál baszva, vagy inkább betépve.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.03. 23:40:30

@Richiewise: szerintem ignoráld a biboldót:)

Abból él, (azon élősködik) ha válaszolsz neki. Én néha vetek neki egy-két csontot (mégiscsak embertárs), te meg rögtön a szíved legbelső tartalmát öntöd ki eléje...hát persze hogy beléd mar.

Ha fölhúzod magad: már ő nyert. Ne add meg neki ezt az örömöt (sem).
Nyugodtan hagyd figyelmen kívül amit mondtam...majd meglátod.:)

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.04. 02:33:52

@biboldó:
Mi másra is révülhetne egy gyűlölködésbe átkozott cionista, mint amilyen te is vagy, mint egy hímnek a vesszejére, aminek bálványozandó imádatát évezredek óta erőltetitek, mialatt vallástól függetlenül próbáljátok ezt az egészségtelen emberellenes féregideológiát a gyermekeinkbe is betáplálni, a magyarjaink által megTEREMTett számítógépek által elérhető kompjúterekkel a sátánhálón keresztül. Mi utáljuk a fajtád!!!

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.04. 02:37:29

@Schwerer Gustav:
Leszarom bazdmeg! Én nem fogok itt játszadozni egy szaros ávéhás gecinek! Érted ezt, nem tud beléám szúrni, csak az avataromba, ha meg el is hiszi akkor találkozhat a szellemi törekvéseimmel.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.04. 02:53:40

@biboldó:
És igen én tisztelem, sőt szeretem az Igaz Izrael népét, ha egyáltalán tudod, hogy mi a? Mert se a fajtád és se a vak nácik lelke nem hallja már kibaszott rég, hogy mi is volt asz Úr valódi üzenete, amiből a népek históriái, teremtéstörténetei, és többek között a kabbala is született a teremtés egyik misztikus magyarázataként. Hogy a fajtád is megértse, ezért persze súlyosan! degradálták a mondókákat, mint a talmudban is , hogy a vérszopó primitív emberkaszaboló fajtád (amihez a cigányok még milliárdok! kilátásba helyezése okján sem lennének képesek) is el legyen foglalva birkakötelességével.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.04. 06:54:38

@Richiewise: Baromira hiteles a zsidógyűlölő Jézushívő sámán figura.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.04. 07:04:29

@Schwerer Gustav: Tiltsál ki, bazmeg!
Ezzel a kommenteddel átléptél minden fórumozásra vonatkozó írott és íratlan határt, ráadásul gyáva szarkupac módon.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.04. 08:00:55

@Richiewise: Egy posztba megírhatnád mi mindent láttál meg a látomások folyamán. Engem érdekelne.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.05. 03:49:20

@biboldó:
Nincs mit tenni, néha még egy oszkárdíjas is megbotlik...

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.05. 18:41:59

@Richiewise: Ez több botlásnál. A zsidó Jézus és a sámán között feszülő ellentétet nem oldja a tömény gyűlölet, sőt. Ha mégis ragaszkodsz (látszólag) ellentétes eszmék egyidejű birtoklásához, célravezetőbb lehetne a közös pontok keresése. Amúgy meg a te dolgod, nem tanács, csak észrevétel.

Richiewise · http://m.blog.hu/me/menekulttabor/image/nyugi.jpg 2012.05.07. 13:29:48

@biboldó:
Még kb. 20 nap és meglesznek a közös pontok (addig tart egy [betegesen] őrült projektem), utána két 'fórumon' is függönybehúzás lesz, mert véget ér egy sunyi, de nekem tetsző 'előadás'. Ott már tisztábban lehet majd látni szertintem a személyiségemben rejlő látszólagos ellentmondásokat. Bocs a rébuszokért, de most ez van...

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.08. 01:47:49

@Richiewise: Rendben, de figyelmeztetlek, kőkemény leszek. Legalább annyira mint eddig. Ez nem személyiségem alaptulajdonsága, de azt hiszem, fórumokon célravezetőbb az egymásnak alányalásnál. Aztán ki-ki döntse el, hogy elborul az agya vagy elgondolkozik....

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2012.05.17. 19:49:40

@tölgy: Irónia, szatíra nem mindegy? Te az a tölgy vagy, kiről poszt is található itt? Ahhoz nincs valami hozzáfűzni valód? A műfajbesorolását majd megítéljük.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.05.22. 11:24:15

@tölgy: Amennyire ismerem magam, az internetes munkásságom kimerül az iróniában, szarkazmusban, esetleg groteszkben. Legfeljebb nem mindig jön át. :-)
süti beállítások módosítása