Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

HIBBANT NÉRÓ VS KALIGULA ÉS A CSODALOVAK

2010. július 06. 20:46 - Mr Falafel

Gyurcsány narcisztikus pojácasága párját ritkította. Önimádatának diktatórikus attitűdökben való megnyilvánulásait mindannyian megtapasztalhattuk, és az értelmesebbje mélységesen elítélte. Nem szándékom Ferenc testvér míveinek elregölése. Sokkal inkább említésre méltónak találom Orbán Viktor nyolc éve hibernált tébolyodási jelenetét, ahogy kedvenc négylábú nyihorancaival körülvéve pózol. Orbán-beszédet minden hivatalba, a fiatalkorúak által elkövetett szabálysértéseket lehessen elzárással büntetni, embereket az utcán meztelenre vetkőztetni, ha úgy véli a rendőr, hogy csempészett textíliát visel az állampógár.

Egyáltalán mi a túró az a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat? Szerintem olyan, mint a Demokratikus Karta: egy önimádó balfasz és az ő híveinek nyilvános onanizálása. S ez inkább visszataszító, mint érdeklődés felkeltő, hogy az együttműködési hajlam pénisz és hidegvíz összefüggéseivel leírható méreteit ne is említsem. Már leírni is ökörség ilyesmit, hiszen úgyis csak a hívekre hat, hát még az Alkotmány és a Himnusz szövegénél is nagyobb rangra emelni. Őszintén szólva a Himnusz szövegének minden intézményben történő megjelenését én személy szerint támogatnám is. Szerencsétlen hülye annyira szeretne valami maradandót alkotni, hogy a legképtelenebb ostobaságot sem restelli elkövetni.

Még emlékszem, amikor Viktor arról szónokolt, hogy majd ő hazahozza a fiatalokat külföldről. Nem tudom, talán megvádolja őket bűncselekménnyel, és nemzetközi elfogatóparancs alapján? Máshogy elképzelhetetlen. Mi több, aki még itthon van, az is hamarosan nyúlcipőt húz. Értem én, hogy a tolvaj cigánykölykök miatt vezetnék be a szabálysértések elzárással való büntethetőségét is, de mégsem alkothattak rasszista indíttatásból törvényt. Helyette elővették a makarenkói pofon módszerét, ahogy jó bolsevikhoz illik. Mert mi akadályozza meg ezentúl, hogy egy rendőr a biztonsági öv be nem kapcsolása miatt fogdába zárjon akárkit? A törvény értelmében mérlegelési jogköre van. 72 órára így is elzárhatnak bárkit indoklás nélkül, s ha erre még bíztatják is őket, itt elszabadul a pokol.

Az őrülési jelenet előző két epizódja valóban tragikus, azonban a végső stádium gondoskodik arról, hogy felvonás végén jóízűt nevessünk. A VPOP már a gardróbban van! Sipos Jenő a zakóm zsebéből informálja a Tv2 riporterét az akció sikeréről. Már visznek is a dutyiba, mert a tízéves Camel Active felöltőmnek már nincs meg a számlája. Hú, az otthoni ruháimról megfeledkeztem! Elvégre valamiben csak el kellett jönnöm Magyarországra. Fordítsuk komolyra a szót: egy hatósági jogkörrel felruházott fegyveres testületet nem lehet ilyen indokokkal bevetni állampolgárok ellen, mert megvadulnak, vérszemet kapnak.

Az MSZP-SZDSZ banda már összehozott a Fidesznek a egy kétharmadot, most a Fidesz viszonozni igyekszik a gesztust. Kár, hogy a magyar emberek rovására.

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr612134160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nowo 2010.07.07. 17:19:45

"Egyáltalán mi a túró az a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat?"
-Nem nyilatkozat,hanem rendszer.
Egy megkésett rendszerváltás összefogó szlogenje.
Minden nagyobb összefogásnak szoktak adni valami összefoglaló lózungot.Ez történt most is.
Nincs is azzal semmi baj,ha elültetődik a nép fejében,hogy egy nemzet tagjai vagyunk,akikkel össze is lehet fogni valami jó érdekében.Mert azt mindenki érzi,látja,tudja,hogy baj van,ezért szavazott az elsöprő többség úgy,ahogy.Viszont ölbe tett kézzel sem lehet várni a dolgok jobbra fordulását,ezért szerintem pozitív,ösztönző a szlogen.Gorbacsov peresztrojkát hirdetett,Lech Walesa szolidaritást,Orbán Viktor nemzeti együttműködési rendszert.Egy ilyen minimum kettészakadt országnak kb. erre van szüksége,lózung-szinten.

"Legyen béke, szabadság és egyetértés"

Utoljára frissítve: 2010. május 14., 19:15 nyomtat küld

A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét.

A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán még egyszer összegyűjtötte maradék életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez.

A győzelmet a magyar emberek a régi rendszer megdöntésével és egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításával vívták ki. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyűlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Mi, a Magyar Országgyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élő magyarok. Lehetőség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik.

Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.

Magyar Országgyűlés 2010.

(fidesz.hu)

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.07.07. 19:18:38

@nowo:
A "megkésett rendszerváltás" kifejezés alig valamivel nagyobb lózung az egész nyilatkozatnál. Semmiféle rendszerváltás nem volt, nem lesz, csupán összeomlott egy idegen birodalom, minek következtében a "nemzet" ölébe pottyant a hatalom. Éltek vele habitusuk szerint és ugyanígy lesz a jövőben is. Ezen a birodalmi szlogenek átmentése sem segít. Sőt. Pláne, ha ugyanazok használják, kik aktív részesei voltak a "megkésett rendszerváltás"-nak.
Nemá a többszörös gyilkos belügyminiszterrel kelljen összefogni nemzetileg!
Nem akarom felbaszni az agyam, de ennyi naív hiszékenység tényleg elkeserítő.

nowo 2010.07.07. 20:00:21

@biboldó: Bibsikém,te lehetőleg ne fogjál össze senkivel,jó?!:P

nowo 2010.07.07. 20:27:32

@biboldó: De van:bibsi és nemzet egymást kizáró fogalmak.Így egy bibsi véleménye nemzeti együttműködés kérdéskörben nem tekinthető mérvadónak.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.07.07. 21:26:17

Végülis ez is vélemény, csak az előbbieknél is szarabb. Egy nicknév felülír, vagy csak kibúvót jelent nálad mondandó gyanánt? Netán ingerültté válsz, ha meg merészelik sérteni kibaszott nagy nemzeti vélt csordaérzelmedet?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.07.08. 21:52:17

Nabaszki, a nagy "nemzeti összefogás" máris befulladt a bibsikkel ne fogjunk össze színten:)))

arlequin 2010.08.07. 12:09:26

@biboldó:
hejj komám. a biboldó az eredetileg olasz zsidó. nincs semmi baj velük. de Mo-n nem a biboldókkal kell összefogni, hanem a magyar zsidókkal (is).
a többi csak olyan provokáció részedről. bár lehet te azt komálod?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.08.26. 21:09:26

@arlequin:
A biboldó szó a cigányoknál zsidót jelent, egyrbekben meg nem megkeresztelt, eretnek.... A szlengben simán bibsi, azaz zsidrák. Digókhoz az égvilágon semmi köze. miként a témához sem. Ennek más magyarázata nem egyéb provokációnál, amit Te próbálsz művelni.

A biboldó nick lett felszólítva, hogy ő csak ne akarjon senkivel összefogni. A szemét bibsi meg nem átall provokálni azzal, hogy kiröhögi az ilyen szellemű nagy egységet.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.09.15. 20:22:14

Na, megjöttem. Egyelőre álomkóros vagyok, de holnap aktivizálom magam. Mizújs a narancsvidéken? Hallom, nem érdemes csokit lopni a boltban, mert menten a Markóba visznek gyilkos cigányok közé.
süti beállítások módosítása