Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

Blogszerkesztő

2010. május 23. 08:37 - Mr Falafel

Ha nem is pont azon az úton, amelyiken elindítottuk, de a blog lassan célba érkezik. Anyagi és technikai háttér hiányában nem lehetünk több, mint méhkas, ahonnan kirajzunk, és időről időre visszatérünk. Itt egymásnak feszülhetnek mindenfajta eretnek gondolatok, gyakorlatilag bármilyen stílusban, anélkül, hogy retorziótól kellene tartanunk. Jelenleg öten vagyunk, dacára annak, hogy az "admin" információi szerint ennél több tagunk van. A többiek passzivitása fölött sajnálkozhatnánk, de hasztalan lenne. Amint az bebizonyosodott, már négyen is képesek voltunk maradandó traumát okozni. Legújabb meghívottunk martonaron. Őt én, Mr. Falafel hívtam meg. Ennek oka az volt, hogy első hozzám írott levelében nemes egyszerűséggel emígyen érdeklődött kilétem felől: "Ki a rák vagy?" - Ha egy lány így ismerkedik, az csak belevaló csaj lehet. :-))

Miután a blogban mindenki azonos jogosítványokkal rendelkezik, bárki küldhet meghívót olyan személyek részére, akiket alkalmasnak tart arra, hogy az átlagostól és elfogadottól különböző mentalitású virtuális imágókkal egy alomban  képesek létezni. 

A blog külleme javítható. Én ugyan nem értek hozzá, de mások ettől még hozzáláthatnak átalakítani. Van valami "blog.hu segítség", ahonnan lehet okosságokat megtudni. Lényeg az, hogy lehetne otthonosabbá tenni.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr482024461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.23. 09:24:48

Miért nem alszol még ily szép napsütéses reggelen? Ahová nézek, mindenhol megelőzöl. Becsszó, őszinte örömömet kijelentve üdvözölni akartam az új nicket, abbeli reményem hozzáfűzésével, hogy bővebben is meg fog szólalni. Tetszik a tömör stílusa, jóízű baszakodások emlékét idézi.
Valamint megelőztél a kereszténység helyretételét illetően is...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.23. 12:34:52

@biboldó:
Reggelen, mi? :-)
Egyébként most hunytam egy picit, de most "dolgoznom" kell.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.23. 15:28:10

@Mr Falafel: Pünkösd vasárnap dolgozni olyan judeonácionista szokás. Pfujjj!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.23. 16:59:54

@biboldó:
Itt nincs pünkösd, tehát nem tudnak rájönni, hogy nácionista vagyok.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.05.23. 20:18:08

@Mr Falafel: Azt Te csak hiszed.
Idegenmentalitású ántimagyar mivoltod azonnal elárultad, mikor nem találtál egyéb kibúvót.
süti beállítások módosítása