Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

VÉRES KARDOT HOZTAM

2018. szeptember 14. 12:06 - Mr Falafel

VÉRES KARDOT HOZTAM

 

 

 

„Véres kardot hoztam,
Őseink véres kardját,
Sorsdöntő harcra kész a nép.

Megvédjük szabadságunk,
Istvánnak ellenállunk,
Nem kell a sápadt istenség.”

/Szörényi-Bródy: István, a király/

 

Eljött az idő! Az igazi démonokratikusok végső csatára készülnek a gaz Orbánbasi despotikus rendszere ellen, az agysorvasztó elnyomás, a csodás emberi jövőről mesélő szavaik beléjük fojtása ellen. Elég volt! Most aztán leszámolnak vele, hiszen a strasbourgi pocsolyából felbukkanó vízi tündér (ne röhögjünk, kérem!) a kezükbe adta az Excaliburt, a legyőzhetetlen fegyvert, az ő jelentését.

Országszerte végighordozák eme rúnákkal gazdagon rakott véres kardot. Felolvasának belőle, ők értik csak, mit. Tündenyelven írott varázsigék ezek, melyet egyszerű magyar halandó nem érthet, csupán a felkent balliberálisok. Akik elmagyarázzák az ő népüknek, mit is jelentenek a mágikus szavak.

Az egyik varázsige úgy hangzik magyarul, hogy Magyarországon elveszik a zsidók vagyonát, erőszakos cselekményeket követnek el ellenük, egyszóval pogromok vannak. Ez teljesen hülyeségnek hangzik a mi nyelvünkön, de én csak egy magyar ember vagyok, nem pediglen egy liberális varázslótanonc.   

A kard dörgedelmes rúnái szemünkre vetik, hogy nem biztosítunk különleges előjogokat a Liberális Varázslóképző Egyetem, tünde nyelven CEU számára, hanem rájuk is a közönséges felsőoktatási intézményekre vonatkozó jogszabályokat alkalmazzuk.

Én megértem felhorgadásukat, de az őslakosok jogaitól nem nagyon tudok elvonatkoztatni, tekintve, hogy én is őslakos vagyok. Persze, időközben a Varázslóképző Egyetem honlapja azt a tájékoztatást adja diákjainak, hogy az egyetemi munka zavartalanul folyik, nincsenek fennakadások, minden diákból boldog liberális varázsló lesz. Most kinek higgyek?

 

Nézem a televízióban Geri vitézt, a tíz százalékost. Tudják, mint a Tescós ecet: savanyú, de a penészgombával elbánik. Szóval, a Geri azt mondta, azért gyűljön minden tisztes honpolgár a kard alá, mert ez az Orbánbasi magyar miniszterelnökként úgy tetszeleg külföldön, mintha minden magyar ember miniszterelnöke lenne. (Miért, nem az?)

Aki tehát kimegy tüntikézni, az lapátot, tolólapos munkagépet ne vigyen, mert a programban nem szerepel árkok betemetése. A társadalmi árkoké, természetesen. Na, azokat most nem temetik be. Mondjuk, ez így komoly akadály mindenki számára, akiket Geri vitéz emerről az oldalról invitált. Esküszöm, én is mennék, de nem vagyok jó árokugrásból. Felteszem, más közönséges magyar emberek hasonlóan vannak, mint én.

Szintén a kard alá hív minket mindannyiunk Ferenc testvére, a Gyurcsányi, aki szokott bérmálkozni, mint tudjuk róla. Videóban. Hogy máshogy? Ő is szeretettel várja mindazon honfiakat, kik mélyen hisznek a démonokráciában. Gréczy Zsolt egy sajtóközleményben azért annyit hozzátett, hogy LMP-sek nem menjenek, mert kilövik a szemüket.      

Szerintem a Lomposok is emlékeznek még 2006-ra, amikor a démonokrácia nevében Ferenc testvér a nép közé lövetett. Az azért biztos fájt az érintetteknek. Nyilván a boldog liberális démonokrácia felé vezető út áldozatokkal jár, néhány szem, törött csontok pedig nem olyan szörnyűségesen nagy áldozatok.

Akárhogy is, gyanítom, az LMP-nek fontosabb dolga is van, minthogy holmi véres kardok hívószavának engedjen. Például, hogy feljelentsen egy civilszervezetet. Milyen civilszervezetet? – Hát olyant, aminek a védelmében a teljes balliberális haderő kivonul most. Jó, jó, a CÖF nem igazi civil, mert magyar. S ami magyar, az nem civil. Értjük? Civil az, ami NEM magyar.

Érzek én itt némi rasszizmust, de nyilván csak a mucsai kisebbségi komplexusom beszél belőlem. Hiszen a brüsszeli torony urai nem lenéznek minket, csupán helyiértéken kezelnek, azaz a béka segge alatt valóként. Úgyhogy nem is bánkódom tovább, bátran vagyok senki a szemükben.

Úgy hírlik, a liberális démonokrácia hazai harcosait zsoldos seregek is erősíteni fogják. Persze, csak, ha hagyjuk. A berlini nagymágus nő, Angela Mutti megtanácskozta a katonai beavatkozás lehetőségét kolléganőjével, a franciák nagy vallási specialistájával, Emmanuel Micronnal. Végül arra jutottak, hogy a végekre fegyveres zsoldosokat küldenek.

Mi, egyszerű magyar emberek arra gyanakszunk, hogy amint azt 1944-ben tették, ismét katonai erővel szállják meg Magyarországot. Nyilván, hogy az Excaliburral fel-alá rohangászó hazai liberotalibánok odáig vannak ezért a dzsihádért.

Hazánk nem először száll szembe idegen katonai hatalmakkal. 1956-ban például a szovjet tankokkal. S lám, alig múlik el fél évszázad, ismét fegyverrel ront ránk egy idegen hatalom. Ej, pedig hogy kikérték maguknak, hogy Brüsszel nem Moszkva! Aztán tessék, a Mutti felszólít, hogy adjuk meg magunkat, engedjük át az irányítást a seregeinek.

Mamika, horogkereszt lesz?

Hihetetlen, de itt van a háború. Hideg leheletét a nyakamon érzem. S mindez miért? Miért olyan fontos muszlim gyilkosok millióinak betelepítése, hogy a migrációnak ellenálló országokat is felszámolják, elfoglalják, elpusztítsák érte? A választ hamarosan megkapjuk. Ahogy arra is, vajon ostobaság-e honvédelmi ismereteket oktatni az iskolákban.

Senki magyar embernek ne legyenek kétségei, kb három centire vagyunk attól, hogy fegyverrel kelljen megvédeni a hazánkat, egyszerre harcolni idegen hatalmak és a belső ellenség ellen. Jól nézze meg mindenki a Facebook-os ismerőseit, mert könnyen lehet, hogy hamarosan szemben lévő lövészárkokból lőjük egymást.

Ezt hozza az Európai Unió. Mert olyan még nem volt, hogy baloldali uralom ne kezdett volna vérengzésbe. Hitler, Sztálin, Kun Béla, Merkel és Macron, a Sargentinik mind ugyanannak a fának a gyümölcsei.          

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr3114240013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása