Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

NE BÁNTSD AZ ANARCHISTÁT!

2018. április 27. 12:00 - Mr Falafel

 

…ha nő. Akkor sem, ha sokkal gyengébb nálad. Akkor sem, ha egyébként biztos lehetsz benne, hogy a rajta elhatalmasodott gyilkos düh okán ő bármikor kész lenne elpusztítani téged pusztán azért, mert nem azonosulsz aljas, embertől elidegenedett nézeteivel. Ne bántsd, mert te vagy az erősebb!

A napokban láttam egy videofelvételt, - amit azóta az összes (ál)liberális, ifjú marxista ismerősöm nagy bőszen megosztogat  a Facebook-on, mint a kormány által megvalósított terrort – amin egy biztonsági őr ököllel-alkarral szabályosan leüt egy nála jó két fejjel alacsonyabb ligetvédő nőt.

És most kapaszkodjunk meg! – Rendőrök jelenlétében. Gyorsan tegyük hozzá, a police azonnal intézkedett vele szemben, megbilincselték, társaik pedig a nő segítségére siettek. De akkor is! Honnan veszi a bátorságot ez a barom, hogy rendőri intézkedés közben súlyosan bántalmazzon valakit, ráadásul egy törékeny nőt?

Jegyezzük meg, ugyanez a jelenet 2006-ban úgy zajlott volna, hogy a rendőrök még pluszban megrugdosták volna a nőt, a többi hőzöngőnek meg kilőtték volna a szemét. Na, de az demokrácia volt, most viszont egy magyar nemzeti diktatúrában élünk, ahol a rendőr szerencsére (többnyire) a dolgát végzi.

Hogy akkor a liberotalibánok miért vonyítanak fejhangon az eset óta? Először is, mindenért vonyítanak. Másodszor, a ligetben egy állami beruházás zajlik. Az állam jelenleg magyar és nemzeti vezetésű, a ligetvédők pedig internacionalista liberálbolsevikok, vagyis nemzetgyűlölők. Harmadszor pedig azért, mert a baloldali médiumok a jól látható és hallható rendőri intézkedés ellenére is azt állítják, hogy a rendőrök nem tettek semmit.

Jó, ha harminc ligetvédőre jut egy, aki meg tudja különböztetni az egyes növénytípusokat, fajokat, amit éppen bőszen védelmeznek. A ligetben kivágásra kerülő fák túlnyomó többsége akác. Egy invazív fajta, amely, ha valahol gyökeret ver, kiirtani alig lehet. Tapasztalatból tudom. Van három lila akácom, amelyek gyökerei 30-40 méterre elnyúlnak és új hajtásokat növesztenek. Feltörik a betont is, ha nem elég masszív.

Az sem mellékes körülmény, hogy a ligetvédők mentálisan súlyosan sérült, nagyobb részt drogos hippik. A mondataikat monoton ismételgető, majd hisztérikus kitörésben fejhangon visító ember minden, csak nem mentálisan ép honpolgár.

Persze, nekik is vannak jogaik. Például gyógykezelést kapni egy klassz kis pszichiátrián, majd egy drogelterelés, hogy megússzák a sittet. Ám ők nem kérnek a szakember segítségéből, tombolni akarnak, kiélni az elméjüket rágó agresszivitást. Jól látható a videón, hogy ők alkalmaznak erőszakot először, tehát fennállt egy jogos védelmi helyzet, továbbá a rendőri intézkedésben a kényszertő eszközök alkalmazása.

Mielőtt bárki megvádolna a természettel szembeni tiszteletlenséggel, közlöm, környezettudatos életmódot élek. Már az ésszerűség határain belül! A háztartási zöldhulladékot komposztálom, az így nyert földet a kertben felhasználom. A háztartási egyéb hulladékot szelektíven gyűjtöm. A városban teljesen elektromos, rásegítő belsőégésű motor nélküli autóval közlekedem. (Természetesen nem bringázom, mert ökoterroristák közé nem állok!) A kerti növényeimet gondozom, s bármely átalakítás során mindig fontos szempont, hogy fát-bokrot nem pusztítok el érte.

Sokszor helytelenítek nagyberuházásokat, illetve azok kivitelezését, ha véleményem szerint meggondolatlanul, pusztán anyagi szempontokat szem előtt tartva rombolják a zöldfelületeket. Szóval, elmegyek a környezettudatosságban addig, amíg ép ésszel elmehetek. Ám az a szélsőséges és erőszakos magatartás, amit a ligetvédők megtestesítenek, számomra visszataszító, vállalhatatlan.

A liget projektet átnéztem anno, amikor a cirkusz elkezdődött. Az egész óbégatás nem szól másról, mint arról, hogy a nemzetgyűlölő internacionalistáink minden ellen tiltakoznak, ami a magyaroknak jó és hasznos. Persze, mindez nem más, mint a szokásos deviancia-éltetés a normalitással szemben. A deviánsok jelen esetben a ligetvédők.

Intermezzo: A párom vegetáriánus. Nem eszik húst, mert tiszteli az életet. Tejterméket és tojást viszont fogyaszt, ezért ő egy vegán szemében semmivel sem különb, mint én, aki húsevő vagyok. A Minap Sebestyén Balázsék a reggeli rádiós műsorukban foglalkoztak a témával. A szélsőséges vegánizmust mutatták be. A vegán nem irtja ki a tetűt a hajából, mert a tetű is állat; nincs orális szex, mert hát az is hús; csak vegán mesterembereket hív karbantartáshoz, stb.

Nyilvánvaló, hogy az ilyen emberek mentálisan sérültek. Viselkedésükkel a devianciát demonstrálják. Pont, mint a ligetvédők, de bármilyen, a világnézetüket, elveiket irracionálisan megjelenítő, az erőszaktól sem visszariadó csoportok. Megismétlem posztom elején tett megjegyzésem: ne legyenek kétségeink, akik ilyen attitűddel élnek társadalmunkban, bármikor képesek lennének elpusztítani minket pusztán azért, mert különbözünk tőlük. Intermezzo vége.

Amikor tehát értékeljük a posztomban elemzett inzultust, nem elégséges, ha a security-s vadbarmot elítéljük és megvetjük mélységesen, helyesen akkor viselkedünk, ha a ligetvédők irracionális és agresszív magatartásától is elhatárolódunk.

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr1013873842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2018.04.27. 16:28:41

1:58 környékétől a lassítotton tökéletesen látszik, hogy ez nem "rendes" ütés, alkarral löki el a csajt, aki a lendülettől kerül földre, és aztán - teszek rá egy ötezrest - csak azért marad lenn, hogy a helyzet drámaiságát fokozza. Egyszerűbben szólva tetteti, hogy őt agyonverte valami mészáros.
1:51-nél tökéletesen látszik, hogy a csaj nem vesztette el az eszméletét és semmi komoly sérülése nincs, csak elkapta a hisztiroham (mint általában minden olyan nőt aki azt hiszi, hogy ő nyugodtan visszaélhet a női mivoltával, a férfiak azzal szemben tehetetlenek).
1:43-nál pedig az is látszik, kellő lassításnál vagy képkimerevítésnél, hogy a csaj markolja a faszi láthatósági mellényét - gondolom segíteni akart neki az egyensúlyát megőrizni. Ha az eset bíróságra kerül ez egyértelmű bizonyíték, hogy a tettlegességet a nő kezdte.

Egyébként mindigis az volt a véleményem, az aktuális "ügy" igazától függetlenül, hogy aki rendőrök, katonák, biztonsági őrök, kidobóemberek, testőrök közelében hepciáskodik, az vagy szándékosan, vagy hülyeségből, de kihívja a sorsot maga ellen, és senki mást nem hibáztathat, ha végül pofán csapják. Ebben az esetben pedig még az "ügy" fontosságával és igazságosságával sem lehet takarózni, elvégre valami ligeti akáckivágások miatt mi a túróért ordít valaki 20 centiről egy biztonsági őr pofájába, úgy, hogy közben még a ruháját is rángatja? Mi a fenét hitt, mit fog elérni ezzel? Mármint azon kívül, amit kapott...

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2018.04.27. 17:19:54

@Deansdale: Igen, ez mind benne van. Én sem gondoltam, hogy elájult. Ám nekem akkor sem tetszik, ha egy férfi, aki úgy 70 kilóval több és két fejjel magasabb, mint "ellenfele", elindít egy parasztlengőt. Én elég sokat verekedtem életemben. részben, mert 1982 óta küzdősportolok, részben, mert egyetemista koromban portáztam az éjszakában. Láttam elég erőszakot. Egy ilyen hisztérikát máshogy is meg lehet fékezni. Persze, kiütni a legegyszerűbb, ezt nem tagadom. Csak valahogy ez nekem csípi a szemem.

Deansdale 2018.04.27. 17:45:43

@Mr Falafel: Szerintem se szép, csak én teljesen más vonalról érkeztem, mint te: én feministákat hallgatok már vagy 15 éve, hogy ők mindenre képesek amire a férfiak, hátrafelé tűsarkúban, és semmi mást nem akarnak mint hogy egyenrangúként kezeljék őket. Hát tessék :) Amúgy én is azt mondtam volna a faszinak, hogy uralkodjon magán, és nem tartom pozitívumnak ami történt, de a feministák már kiölték belőlem a nők felé érzett extra együttérzést - egy ideje pont ugyanannyira empatizálok velük, mint a férfiakkal. Gondolom ez bizonyos szemszögből kőkemény nőgyűlölet :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2018.04.28. 03:33:18

Ezen a 168ÓRÁ-s videón látható, amint a "leütött nő", leütését követően egy perccel már nagy elánnal veszekszik, ágál egy rendőrrel:

youtu.be/CTqJ1w6p7Lo

Frederick 2018.04.28. 06:03:40

@Mr Falafel: @Deansdale: Valahogy én is így vagyok ezzel a zöld gondolattal, meg Liget-védelemmel. Magam is pártolom a környezet- és természetvédelmet; régen szimpatizáltam a Védegylettel, bár nem értettem egyet az atomenergia-ellenességükkel (mostanra a velük szemben érzett szimpátiám lecsökkent a 0-ra, köszönhetően a CEU melletti kiállásuknak és a fideszes kerítésprogram elleni kirohanásaiknak). A Liget-védelemmel nem a konkrét problémáim a következők:

1, Megjelentek, tömegével, a radikális balosok, anarcho-kommunisták, feministák, méregzöldek, vagyis az újjakobinus élcsapat. S ki is sajátították maguknak az egészet.
2, Az egész nem a Liget-program pro és kontra megvitatását célozza, hanem egy a NER ellen nyitott frontvonal a sok közül.
3, Orbán-fóbia, amivel engem ki lehet kergetni a világból.
4, Az agresszív stílus. Amivel egyébként az érik el, hogy az emberek többsége kihátrál alóla.

Én a magam részéről leszarom a Liget-projectet. Az se érdekel, ha sikerül kivitelezni, az se érdekel, ha nem. Míg a CEU-ellenes és CEU-párti, meg a migrációellenes és migrációpárti tábor összecsapásánál képes vagyok kiállni valamelyik oldal mellett (természetesen a CEU-ellenes és migrációellenes gondolkodás mellett), itt nem óhajtok senkit sem támogatni. Egyre inkább úgy érzem, a Liget-dolog nem rólunk szól, egyik oldalon sem.

Frederick 2018.04.28. 06:09:49

@bbjnick:

"A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál."

A 186óra hozza a szokásos demokratikus formáját. :P

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2018.04.29. 08:25:39

@bbjnick: Be kellene vinni egy jó kis drogtesztre, aztán bedugni egy elvonóra.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2018.04.29. 08:30:52

@Frederick: Látva a terveket, - amennyiben azok valósulnak meg - annyira azért nem rossz projekt. Én is sajnálok kivágni fákat, de az akác pont nem az a fatípus, amit annyira védeni kéne. A lehető leginvazívabb fajta. Ez az a növény, ami sosem fog kipusztulni, még atomháborúban sem.
Azon lehet vitatkozni, hogy lehetett volna esetleg még körültekintőbben tervezni. Nem vagyok nagy véleménnyel a magyar építészekről. Sem azokról, akik a terveiket elfogadják.
Abban pedig maximálisan egyetértek, hogy ezek az agresszív drogos gyökerek visszataszítóak.

Frederick 2018.04.29. 19:04:03

@Mr Falafel: Én szegény építőipari munkásokat sajnálom, akiket nem hagynak melózni ezek a gyökerek. Bár a baloldal valami rejtélyes oknál fogva mindig is munkásellenes volt.

tashuba (törölt) 2018.05.13. 15:06:37

Kérem, ez nem egy lány... ez Antal Nikoletta Henrietta, az agyhalott picsa.

Egész életében egy percet sem kellett dolgoznia, az adófizetők pénzén élősködik.

Ja, minden tüncin-goapartin ugyanazok az agyhalottak vesznek részt.

mno.hu/belfold/allitsuk-meg-moszkvat-az-orosz-nagykovetsegnel-tuntetnek-2395923
pestisracok.hu/igy-tuntet-egy-virtigli-mszp-s-honleany-a-lyukamat-itt-nem-akarjak-megnezni/
süti beállítások módosítása