Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

A NEMZETI RADIKALIZMUSRÓL

2018. január 05. 12:31 - Mr Falafel

Nem tudom elfojtani magamban a viszolygást, miközben ezt az összetételt leírom.  Olyan nyersen, durván hangzik, gyomrot görcsbe rántóan. Miközben mi sem időszerűbb az Európa népeinek kultúráját elpusztítani akaró liberális demokrácia tébolyult dühöngésének idején, mint határozottan, mindenre elszántan védelmezni nemzetünk egyedi értékeit, a történelmi múltunk által ránk hagyományozott tradíciókat.

Szóval, gondoljak is bármit a nemzeti radikalizmusról, valamire, amit így is nevezhetünk, egyszerűen szükség van, ha fenn szeretnénk maradni egységes kultúrával rendelkező társadalomként. Mivel manapság minden közéleti témát kizárólag politikai aspektusból értelmezünk, a nemzeti radikalizmusnak is kell egy politikai szerveződés, egy párt, amely felkarolja a törekvéseit.

Sokáig úgy gondoltam, Magyarországon ennek letéteményese a Jobbik. Tetszett az őszinte, karakán kiállásuk, mivel magam is nemzeti érzületű vagyok, akinek identitása a magyar kultúra iránt érzett olthatatlan szerelmében teljesedik ki. S bár úgy vélem, az emberi társadalom fejlettségének egy bizonyos szintjétől a nemzeteken átívelő egyetemes emberi értékeknek kell érvényesülniük, azok nem az egyes emberekben sarjadnak majd erős hajtásokká, hanem oldhatatlan kötelékkel egymáshoz fűződő csoportokban lelnek igazán táptalajra, olyan csoportokban, mint például a nemzet.

A nemzet tehát nemhogy gátja lenne a komplex és egységes emberi társadalom létrejöttének, de egyetlen energiaforrása. A globális szemlélet, amely kizárólag baloldali ideológiák mentén szerveződik, egy zsákutca. Ahogy minden eddigi baloldali eszme, kizárólag gyötrelmet és fájdalmat, káoszt hoz az emberiségre.

Radikális is vagyok, mert abban hiszek, hogy a következménynélküliség dekadenciába süllyeszti a társadalmat. Lássuk csak, az emberek folyton arról beszélnek, hogy melyik gazemberrel mit kéne tenni, ám elrettennek a keményebb retorzióktól. Miközben mindenki radikális változásokat vár a közéletben, ezt úgy szeretné, hogy ne legyenek benne radikális cselekmények. És azt akkor mégis hogyan?

A társadalmunk megalkuvó, szebben fogalmazva konszenzusra hajló. Az emberek inkább dohognak magukban, mint, hogy a gaztettekre reflektáló drasztikus következményeket taglaló híreket nézzenek a tévében. Egyébként is, a baloldali emberek szerint csak a Fidesz lop, de legalábbis érzésük szerint sokkal, de sokkal többet, mint az ideológiájukat propagáló baloldali politikusok, a jobboldal szerint pedig pont fordítva van.   

A radikalizmusnak ebből kifolyólag nincs komoly támogatottsága Magyarországon (sem). Ami egyébként akceptálható emberi attitűd. Egyébként is manapság a radikalizmus egyre inkább hajlik anarchista metodikák alkalmazására. Lásd az LMP erőltetett zöldpártisága, vagy a Momentum fogékonysága mindennemű rombolásra.

Maradt a nemzeti érzület transzparenciája, de a Jobbik sajnos erre (is) alkalmatlan. A nemzeti identitástudat ugyanis összeegyeztethetetlen a parttalan zsidózással és cigányozással. Az a személyes és csoportos hitvallás, amely magát kizárólag úgy képes definiálni, hogy más kultúrát vagy kultúrákat illetlen szavakkal említ, azokkal szembe helyezkedve véli felemelni saját kultúráját, az enyhébb esetben is etnocentrizmus, de sokkal inkább sovinizmus, vagyis egy korcs identitástudat.

A nemzeti identitástudattal bíró emberek egyik legfőbb ismérve, hogy tisztelik a más kultúrát, illetve az azt alkotó népet, hiszen pontosan tudják, hogy abban a másik kultúrában is minden egyes személy magában hordozza annak örökké fennálló lényegét, mint a létező egyik legnagyobb szentséget.

Rendszeres és/vagy figyelmesebb olvasóim most riposztozhatnának azzal, hogy „de a palesztinokat bezzeg pocskondiázod”. Ez igaz is, meg nem is. Mivel nincs palesztin nép és kultúra, így azt otromba szavakkal sem illethetem. Hiszen pontosan ez a bajom azokkal a nomádokkal, hogy sosem akartak igazán egységes társadalommá szerveződni, pusztán az Izrael ellenes európai hangulatot kihasználva elfogadták, hogy a zsidó államot sanda szemmel nézők őket egységes népként kezdték kezelni és nevezni.

Bizony, ezek a derék emberek nem hívták magukat palesztinnak, amíg rájuk nem aggatták e nevet. Ám azóta sincs egységes nyelvük, nincsenek hagyományaik. Elfogadják a pénzt, amit kapnak, s hogy kapjanak még, sivalkodnak kicsit. Leírtam én már máskor is, most is megteszem, véleményem, hogy a „palesztin ügyet” támogatók szimplán antiszemiták.

Az ellenségem ellensége a barátom. – vallják. Nos, ez baromság! A palesztin-zsidó kérdést egy nemzeti érzületű ember csakis a zsidóság pártjára állva kommunikálhatja. A zsidó kultúra az emberiség egyik legrégebbi kultúrája, a zsidóság az egyik legősibb (és legállhatatosabb) nemzete. Tisztelnünk illik. Különösen nekünk, magyaroknak, kik ugyancsak egy régi és nagy múltú kultúra vagyunk.

Ez nem jelenti azt, hogy politikai vagy gazdasági téren feltétlenül barátoknak kell lennünk. Én nem filoszemitizmust propagálok, csak a józanészre próbálok hatni logikus érveléssel. A zsidó állam a nemzetállamok egyik fontos védőbástyája. Egyszersmind fegyver a kezünkben az esztelen baloldali globalizmus ellen. Amíg Izrael áll, addig az európai nemzetállamoknak is van esélye fennmaradni.

Amikor tehát a zsidó kultúrát magasztalom, elsősorban a saját kultúrám iránt érzettek miatt teszem. Mert miközben azt is csodálom és tisztelem, a sajátomért dobog a szívem. Hisz magyar vagyok, sodorjon bármerre is a sorsom. Tudom, ezzel az álláspontommal éppen a magukat nemzeti érzületűnek nevezők között nem vagyok/leszek népszerű.

Nem különösebben érdekel. Nem vagyok az a csoporthoz tartozni szerető fajta. Az én ars poetica-m ez, másé pedig más. A világ így kerek. Tudomásul veszem, hogy a magyar nemzettudat félévszázados szocialista agysorvasztáson ment keresztül, ezért érthetően hosszú a gyógyulás folyamata.

Ugyanakkor mindenkinek számolnia kell azzal, hogy értékpreferenciáinknak hamarosan ki kell állniuk az élet próbáját. akkor majd szükségünk lesz szövetségesekre, lehetőleg olyanokra, akiknek a társadalom felfogásuk azonos a miénkkel. Nézzen szét mindenki, akinek fontos a nemzet, s lássa meg jó szemmel, tiszta szívvel és nyitott elmével, kikre számíthatunk, ha eljön az idő. Mert eljön. Hamarosan.      

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7013551815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2018.01.06. 11:08:41

Ironikus módon a zsidókérdéssel kapcsolatban pontosan ugyanaz a végkövetkeztetés, mint a migránsválsággal: eleve nem szabadott volna beengedni őket, mint bevándorlókat. Izraellel mint nemzettel semmi bajom, és alapjában véve a zsidósággal sincs, sőt, szerintem senki másnak sem lenne az egész földkerekségen, ha a mindenfelé szétvándorló zsidók nem okoznának problémákat a befogadó országokban. Nem ugyanolyan problémákat okoznak, mint az arabok és négerek, de ettől még van velük baj bőven. Például az, hogy a fehér nemzetállamok nacionalizmusát ők támadják a legerősebben. Amit a zsidók Izraelben természetesnek vesznek a maguk számára, azt nácizmusnak és rasszizmusnak titulálják, ha a fehér nemzetek próbálkoznak vele. Az USA-tól hazánkig mindenütt ők a leghangosabban fehérellenesek, és erre lassan a tömegek is kezdenek felfigyelni, ez pedig a nacionalista mozgalmak, és nyilván a zsidóellenesség erősödéséhez vezet. És hiába berregik, hogy ez a fehérek zsidóellenes rasszimusa, mert a lóf*szt, kizárólag maguknak köszönhetik. A nacionalizmus pontosan attól erősödik, hogy a nemzetellenesek rakják alatta a tüzet, hogy üldözik és sarokba szorítják azokat, akik megőrzendő értéknek látják a saját kultúrájukat. Szomorú vagyok, de úgy sejtem eljutunk még az etnikai tisztogatásokig is európában, mert a betelepített iszlamista seregek ki fogják ezt kényszeríteni, és amikor a birkává alázott fehér nemzeteknél végül tényleg elszakad a cérna, ott iszonyatos mészárlás fog következni, többtízmillió áldozattal. Köszönhetjük ezt majd az olyan háttérből manipuláló gennyládáknak, mint Soros, aki merő filantrópiából pénzeli a migránsok UTAZTATÁSÁT, de se ott, se itt nem költ egy fillért sem a megsegítésükre. Ha valakinek még nem esett volna le: neki nem az a fontos, hogy a migránsoknak jó legyen, hanem hogy itt legyenek. Az pedig a polkorrekt nyugaton tiltott, de történelmileg egyértelmű következtetés, hogy ahol a muzulmánok elérik a népesség bizonyos százalékát, ott lázongani kezdenek és megpróbálják átvenni a hatalmat. Lejátszódott ez már több alkalommal is ázsiában, most meglátjuk Európa mit fog tudni kezdeni ugyanezzel a problémával. Valószínűleg semmit, legalábbis amíg pont azok irányítják akiknek feltett szándékuk a szakadékba lökni. Aztán meg jön majd a kataklizma. Merkel és Juncker az utókor szemében - már ha nyugati értelemben lesz olyan - szerintem Sztálinnal lesz egy kategóriába téve. Egy egész kontinenst segítenek a romlásba dönteni, a mostani tetteiknek még sokmillió áldozata lesz.

Ja, a zsidókérdésre visszatérve, az emberek nem vakok, látják hogy pl. Soros is zsidó, a migránspártiak is többnyire zsidók, csakúgy mint azok akik a nemzetünket átkozzák és a magyarok nácizmusától rettegnek undorítóan fals módon. Nem "a" zsidókkal van baj, mint népet lehetne őket tisztelni, ha mint általában a többi nemzet ők is a saját országukban élnének, és nem folytatnának állandó aknamunkát a fehér nemzeteken belül, azok ellen. A zsidók MIGRÁCIÓJA a probléma gyökere, az hogy jóhiszeműen beengedtük őket, és ahogy az arabok között van 1-2% radikális iszlamista, akikkel aztán baj van, úgy közöttük is van 1-2% radikális, akiknek a befogadó nemzetek mindigis legyőzendő ellenfél maradnak, vagy ha úgy tetszik: kifosztandó préda. Végülis mit lehetne várni olyanoktól, akiknek a szent iratai szerint aki nem zsidó az nem ember, azt át lehet verni, ki lehet fosztani, meg lehet ölni. Az európai kultúra szempontjából a zsidó fanatikusok semmivel sem kevésbé destruktívak, mint az iszlamisták, sőt. Annyival veszélyesebbek, amennyivel intelligensebbek.

Nostehát, "a" zsidókkal semmi bajom, Izraellel gyakorlatilag semmi bajom (bár tény, hogy tetű módon bánnak azokkal a népekkel akiket te nomád araboknak nevezel, és akiknek szerintem ugyanúgy joga van élni, mint bárki másnak), csak azzal van bajom, hogy az országom, a kultúrám, és tágabb értelemben a nyugati civilizáció ellen áskálódó tetűládák cirka 90%-a zsidó. Micsoda véletlen egybeesés ez úgy, hogy az arányuk általában 2-3% körül mozog a fehér nemzetállamokban...

A fehér nemzetállamoknak másolni kellene Izraelt, ugyanazt csinálni amit ők, csakhogy ezt pont az ide települt zsidók ellenzik és akadályozzák. Most vagy kidobjuk őket az arabokkal együtt, és helyreáll a béke, vagy játsszuk tovább az ő játékukat polkorrektséggel és filantrópiával, aztán letolt gatyával állunk majd mikor a tervük végül beteljesül, és a saját vérünk árán kell megtisztítanunk a kultúráinkat azoktól az idegenszívű vallási fanatikusoktól, akiket ők importálnak a nyakunkba.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2018.01.06. 12:20:01

@Deansdale: Igen, ezt értem. És szerinted hány izraeli tartja az európai globalistákat zsidónak? A bolsevizmus minden formája, legyen az internacionalizmus vagy globalizmus, egy elfajzott félreértelmezése a sorsnak és a Tórának. Valóban zsidó gyökerű, de nem azonosítható a zsidósággal, legfeljebb annyira, mint a kereszténység. Milyen zsidó az, aki egy zsidókat gyilkoló terroristavezért csókolgat? Márpedig a szocialista világrend idején az internacionalisták össze-vissza csókolgatták Arafatot, ma meg ők a legnagyobb zsidók. Legalábbis a pofájuk elég nagy. De nem zsidók!!! Ugyanis azt, hogy mi vagy, az identitásod dönti el. Ezeknek meg nincs zsidó identitása. Egy izraeli zsidónak viszont az identitása is zsidó, nem csak az útlevele. És bár van egyfajta szolidaritás, vagy inkább együttérzés, ami számomra is érthetetlen, de ettől még nem lehet őket egy kalap alá venni.

Deansdale 2018.01.06. 13:29:08

@Mr Falafel: Igen, ez egy összetett kérdés abban az értelemben, hogy - jobb kifejezés híján most így mondom - a manipulátor zsidó kaszt, ha úgy hozza érdeke, a többi zsidót is simán beáldozza. Ettől függetlenül egy kicsit sem kevésbé zsidók, amit pl. az is alátámaszt, hogy minden befogadó országban segítik egymást pozícióba kerülni. Összetartanak a fehér nemzetek ellen. Nálunk is a politika, média, bankszakma háromnegyede zsidó, a heti hetesben pl. gyakran 7 zsidó ült a kamerák előtt, és ez azért messze túlmutat a véletlen egybeesésen. Lehet, hogy izraelt, vagy a mezei zsidókat (akikben nincs meg a képesség vagy hajlandóság bekerülni az elit körbe) simán leszarják, de attól még zsidók maradnak, és ami a legfontosabb, ők is annak tartják magukat, ezen identitásuk alapján szerveződnek.

Nem tartozom azok közé, akik fajilag utálják őket, szerintem pl. Radnóti nagyobb magyar volt mint sok mai nagypofájú, de egyszerűen nem lehet túllépni azon a problémán, hogy a nyugati világnak károkat okozó rétegben (pl. az általad említett bolsevikok, internacionalisták, globalisták között) messze-messze felülreprezentáltak. A civilizációnk pusztulása felé vezető eszmék hangadóinak 90%-a zsidó, nemzetközi porondon éppúgy mint idehaza, Marxtól Leninen át Sorosig, Lukács Györgytől Tamás Gáspár Miklósig. Nem kellett volna beengedni őket, akkor semmi bajunk nem lenne velük.

Egyébként nem túl nehéz eljutni a következtetésig, hogy a magyarságot jelenleg, ill. a közeljövőben leginkább fenyegető egzisztenciális problémák közül a 3 legsúlyosabb a cigók beengedése, a zsidók beengedése, és az iszlám beengedése. Aki a multikultit meg a diverzitást élteti az vagy fiatal és félrevezetett, vagy szervileg hülye, vagy szándékosan destruktív.

Ez az egész persze - a befogadó nemzeteken kívül - azoknak a zsidóknak a legszarabb, akik szeretének békés, produktív életet folytatni. Ne értsd félre, de például neked sem vetném a szemedre, ha zsidó lennél, nem akarnálak deportálni :)

Ez az üzenet pedig minden "normális" magyar zsidónak szól: nincs semmi bajunk veletek, de értsétek meg, nektek legalább ugyanakkora érdeketek a manipulatív zsidó elitet kifüstölni, mint nekünk, egyrészt mert az ő machinációik tiellenetek fordítanak minket, másrészt mert ők úgyis leszarnak titeket, ha úgy hozza érdekük simán feláldoznak titeket (mint Radnótit). Óriási hiba az antiszemitizmustól való félelem miatt a fehér nacionalizmus ellen küzdenetek, mert ezzel csak feltüzelitek azokat, akik most még nem ártanának nektek, de a sarokba szorítva már igenis fognak. Aki az antiszemitizmustól fél, az a manipulatív zsidó elit fehérellenes tevékenysége ellen küzdjön, ezáltal az antiszemitizmus OKÁT szüntetheti meg. Egy Tamás Gáspár Miklós ezerszer annyit árt a magyar zsidóságnak, mint egy tucat fröcsögő hungarista.

Alfőmérnök 2018.01.23. 02:47:27

@Mr Falafel: @Deansdale: Elnézve a Jobbik (főleg Vona) ámokfutását eszembe jutott Csurkapistabácsi.
magyarforum.hu/cikk/4314/%E2%80%8BA-HOLDING/

És elnézve, ahogy egy igazi nemzetellenes patkány, Csordás Gábor patkányokról versel -- nyilván a mai kurzusra és a nemzeti radikálisokra célozva -- egy elhunyt barátja kapcsán ( www.jelenkor.net/print/950/tengeresz-szeretetotthon [ P.Gy.-vel egyszer én is találkoztam, kedves ember volt, és totál alkesz] )ugyancsak eszembe jut Csurkapistabácsi egy írása.
eredetimiep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=9201:2016-05-17-05-35-37&catid=41:hirek&Itemid=63

Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy Csurka "tiszta" ember volt, de hogy sok mindent előre látott és sok mindenben igaza volt, az biztos. És még egy valami biztos: ezeknek a nemzetellenes férgeknek Csurka kell. Ördög ellen szenteltvíz.

Alfőmérnök 2018.03.08. 05:28:59

@Frederick: Nem igazán az én ízlésemnek megfelelő a retorikája, és a zsidózásaival szerintem néha túltolta a bringát, de őszintén: melyik előrejelzése nem jött be? Persze voltak tévedései, de ha összehasonlítjuk mondjuk egy balos ikonnal, Lengyel Lászlóval, Csurka mégiscsak egy jóstehetségnek bizonyult.
Hozzám mindazonáltal inkább Csoóri-Csengey vonal áll közelebb, de a "rendszerváltás"-körüli figurák közül teljesen tisztességesnek és vállalhatónak tartom pl. a balos Krassó Györgyöt is.

Frederick 2018.03.08. 06:32:57

@Alfőmérnök: Én mostanában Tamási Áron, Sütő András és Szabó Dezső esszéivel szemezgetek.

Alfőmérnök 2018.03.08. 10:36:42

@Frederick: Őszintén szólva én beleolvastam Sütőbe és unalmasnak találtam. Ráadásul hallottam róla ezt-azt, ami vagy igaz, vagy nem, de OK, a marosvásárhelyi pogromon fél szemére megvakult, ezért nemzeti hősnek is tekinthető.
Szabó Dezső és Tamási fontos szerzők, ja.

Frederick 2018.03.08. 10:47:36

@Alfőmérnök:

"Őszintén szólva én beleolvastam Sütőbe és unalmasnak találtam."

Én Mészöly Miklóssal és Németh Lászlóval vagyok így. (Bár lehet, hogy azért valamikor elolvasom Németh László regényeit - mert azok még úgy-ahogy olvashatóak. De az esszéi dögunalmasak, nem egyszer tudálékosak.)

Amúgy mostanában megint csak érdekelni kezdtek az olyan témák, mint Erdély, Trianon, székelység, a magyar nacionalizmus kérdései.

Alfőmérnök 2018.03.09. 23:13:59

@Frederick: Szerintem Németh László zseni volt, Mészöly meg egy baromi tehetséges ember, de nem hoz lázba egyik sem. Nem vagyok irodalmár, nem érzem kötelességemnek, hogy mindent elolvassak, amit fontosnak mondanak. (Mondjuk a Kisebbségbent szoktam néha olvasgatni, egyébként Hamvas arról is elég jót - a "jót" nem úgy értve, hogy dicsérőt, hanem hogy igazat, érvényeset - írt.)
süti beállítások módosítása