Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

FOGJUNK ZSIDÓT!

2010. április 17. 08:10 - Mr Falafel

Ez lehetne annak az új társasjátéknak a címe, ami az utóbbi hetekben-hónapokban jött divatba. Nem, ezt a játékot nem a Magyar Gárda tagjai játszák egy unalmas éjszakai őrségben. Ez annál sokkal izgalmasabb. Ezt, kérem szépen, a magyar igazságszolgáltatás és a balliberális politikai elit tagjai játszák egymással. Mi, az egyszeri állampolgár vagyunk a nézők. Én helyenként meglehetősen szórakoztatónak találom, habár olykor vontatottnak tűnik. Hogy mi a játékszabály? – Nagyon egyszerű. Adva van a tábla, amin szerepel Magyarország, és néhány olyan állam, ahol nincs kiadatási egyezménye a magyar államnak. Továbbá egyszer a feneketlen bendőjű balliberális politikai elitet, valamint az igazságszolgáltatást jelképező figurák. Mindkét félnek van dobása. Pontosabban a balliberális bábuknak már nagyon sok dobása volt, igaz, mostanában egyre kevesebb. Az utolsó dobása az, hogy megszerzi az izraeli állampolgárságot. Ez egy értékes dobás, mivel Izrael olyan, - a nemzetközi egyezményeket nyíltan telibe fosó - állam, amelyik mindig megvédi a polgárait. Az igazságszolgáltatásnak igyekeznie kéne hatosokat dobni, hogy utolérje az Izrael mezőbe lépni készülő balliberális politikai elit figuráit. Mit mondjak, egyelőre nem dobnak szerencsés kézzel az igazságszolgák.

Itt van például ennek a Hagyó Miklósnak az esete. Nincs olyan centralista MDF-es szavazó, vagy Reakciós konzervatív (muhaha) blogger, aki megmondta volna, hogy zsidó. Én ugyan meg voltam róla győződve, de tisztára hülyének néztek. Abban azért egyetértettek sokan egy ideje, hogy ez a Hagyó valamilyen játékot játszik. Volt néhány egész jó dobása az utóbbi időben. Az ingatlanjait vagy a gyermeke nevére, vagy valamely párttársáéra íratta. Ezek olyan dobások voltak, amiből egyenesen következett, hogy valami nagyot akar lépni. Kövezzenek meg, én nem hittem el neki, hogy a mentelmi joga megszűnvén, majd a magyar igazságszolgáltatás eljárásának, sőt eljárásainak aláveti magát. Amennyiben ezt megtette volna, kibaszott hosszú ideig nem lett volna alkalma újat dobni. Fogalmazzunk úgy, rendesen kimaradt volna a játékból. Nem tudom, milyen érzés lehet számára, és a példáját hamarosan tömegesen követők számára ez a kényszerű coming out. Annyi bizonyos, hogy a „Fogjunk Zsidót!” játékban nyerőnek számító dobás.    

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr451928574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.17. 21:30:18

Fogjatok zsidót, ha tudtok, de eleve melléfogásra itélt játék, mert a játszópajtások csapatbeosztása nem a zsidó- magyar viszonylat.

Macsi3 · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.17. 23:45:08

1. A "játék" több résztvevős, ezért eleve származásfüggetlennek kell lennie.
2. (már bocsi, de sztem HM származását illetően tévedés van)
3. Megkapta a lehetőséget és megfelelő időt arra, hogy rendbe tegye a dolgait és időben lelépjen. 4. Másokat sokkal kisebb volumenű ügyekben kínáltak meg előzetessel. HM-et azért hagyták futni, mert nem ő a célszemély.
5. Nem lepődnék meg azon, ha letétbe helyezett volna vmi terhelőt a célszemélyre.
6. Minden jó, ha jó a vége, a végére nyilván meg tudjuk, ki volt az "áruló", ill. ki az, aki a saját bőrét mentve olyat is hajlandó mondani, ami messze nem igaz, de ki lehet hozni belőle vmi koncepciós eljárást.
7. A végére annyi, hogy annak a szája habzik a legjobban, akinek a háza ég, de a jelen csillagállás szerint megússza, mert jól helyezkedett.

Jó kis játék, de időigényes és a kimenetele nem fogja tükrözni a teljes valóságot. Ezek után elmehetek akár jósnak is a tévébe, vagy akár időjárás előrejelzőnek, vmelyik szélkakas helyett.

Macsi3 · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.18. 00:57:50

Az NG-n bohóckodnak a különleges adottságokban. Valódi kihívás, amit művelnek. Pl. a jávorszarvas-pottyantó játékban jávorszarvas ürüléket dobálnak egy vödörbe, akié a megadott számú (pl. 270 sorszámú), az viszi az értékes nyereményt. Azt mondják, olyan íze van mint, mint egy csokoládéval bevont mandulának. Nem tudom melyik játék jobb, csodabogarakat enni nagy pénzekért, vagy ez. ??

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.19. 13:14:42

@Macsi3:
Izraeli állampolgárságot nem lehet csakúgy kapni. különösen nem 1 hónap leforgása alatt. Hagyó identitása sosem volt titok, bármit ugattak is. Zsidó, oszt kész.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.19. 13:15:15

@biboldó:
Ezt most nem értem. Kifejtenéd bővebben?

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.19. 20:15:24

Annyi a lényeg, hogy a korrupció fajfüggetlen.
Egyébként is már tárgytalan, a Hagyó féle izraeli állampolgárság egy széljobbant portál kamuinfoja volt. Igaz keresztény magyarhoz illően itthon tartózkodik, szép hazájában, ahol igaz keresztény magyarhoz méltóan lopkodta a közpénzt. Ergo, ha ezügyben is zsidót akartok fogni, eleve melléfogás.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.20. 14:18:07

@biboldó:
A keresztényezést be lehet fejezni! :-DD
Közben olvastam, hogy nem is Hagyó, hanem a testvére zsidó, és ment ki Izraelbe. Hát ez olyan, mint apám, anyám cigány, csak én vagyok magyar. Nekem nem szimpi, hogy amikor retteg, akkor zsidó, amikor meg bűnözik, akkor magyar.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.21. 10:45:44

@Mr Falafel:
Oké, csak gondoltam, ha zsidót lehet fogni, akkor mohamedánt, buddhistát, szaracént... is.
Nekem meg az nem szimpi, hogy amikor kiderül valami disznóság, azonnal elindul a zsidó vonal "megfogni" akarása. Még ilyen "jóvanna, akkor a testvére zsidó" képtelenség árán is.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.21. 16:23:45

@biboldó:
Igazad van, a mohamedánok is szeretik eljátszani a sorsüldözött népet. Én kisebbségiként élek, de elvagyok. Nem szoktam egy tolvaj vagy gyilkos magyart megvédeni, ha lebukik. Tetszik vagy sem, ez a cigányoknál és a zsidóknál szokás. És a mohamedánoknál is! Magyarország speciális helyzetben van. A szociológiai értelemben vett három elitet kizárólag ex-komcsi zsidajok alkotják. Azon, persze, vitatkozhatunk, ki zsidó és ki nem. Nekem a zsidónak nem ellentétpárja a keresztény. Én identitás alapján döntök. Nem az a zsidó, akinek a rokonai haláltáborban jártak vagy hunytak el. A zsidó az, aki a felelősségrevonáskor rasszista, antiszemita magyarozik.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.21. 20:26:58

@Mr Falafel: "Nekem a zsidónak nem ellentétpárja a keresztény"

Nekem sem, sőt a magyar-zsidó sem. Ezért tettem be az előzménybe a "szaracén"-t.
Olyannyira nem, hogy korrupciós simlik mögött sem keresek azonnal faji hátteret még szociológiai faszságoknak álcázva sem.

Nem emlékszem, hogy a görény Hagyó nácizott volna.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.21. 22:05:04

@biboldó:
Igazad van, Hagyó tényleg nem nácizott. Sok egyebet sem mondott, csak éppen a nácizó és tolvaj MSZP-nek a tagja. Szerintem az elmúlt 8 év a tiszta fejjel való mérlegelés és gondolkodás képességét is kiirtotta belőlünk. Ezt érzem magamon is.

Tyr Anasazi · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.21. 22:11:26

@biboldó:
Írtam neked egy választ, de nem jelent meg. Ha utóbb megtenné, akkor kurvaannya!
Nagyjából annyi volt, hogy Hagyó tényleg nem nácizott, de mocsodék MSZP-s, amelyik meg állandóan nácizik. Persze, lehetne erről másképpen is gondolkodnunk, ha az elmúlt nyolc év nem arról szólt volna, hogyan veszítsük el a józan ítélőképességünket.

biboldó · http://menekulttabor.blog.hu 2010.04.21. 22:26:08

@Tyr Anasazi:
Na, ez már így ahogy van elmehenne más blogon is, pedig még csak bemelegítés szakasz. Futólag benéztem a mandinerbe, címek alapján nem igazán találok posztot a baszakodáshoz. Ott nincs jogod posztot írni?

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.22. 06:37:43

@biboldó:
Hogy posztot írni? :-)))
Még kommentelni sem mindig. Sokáig az elsőszámú közellenség voltam náluk. A vastagbor.blog.hu-ról már első nap tiltottak, pedig ők szókimondónak tartják magukat. Ami annyiban igaz, hogy a szerzők bármit írhatnak, de a külsősök kisökrök.
Kidobtak a konzervativok.blogspot.com-ról is. Ott szerző is voltam. A legvadabb jakobinus keresztény banda a konzervatorium.blog.hu-n van. A blogok többsége iskolás kisfiúk agyaskodása. A posztjaikat, kommenteiket zh-nak, felelésnek vagy vizsgának fogják fel, és jobbára az egyetemen, főiskolán tanultakat mantrázzák vég nélkül. Már a blogon elkezdik fejleszteni a citation indexüket, mintha bármit is számítana itt, hogy kitől mit és mennyit tudnak idézni. A demokrácia-felfogásuk is kisiskolás szintű.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.04.22. 13:02:39

@biboldó:
Apám, van egy tuti poszt a mandineren!
Figyelj! A cím: Felvásárolják-e a zsidók Magyarországot? Ebben a témában már írtak posztot az idén. Hálás téma, mert így legalább olvassák őket. Én már adtam nekik. Lehet, hogy estére kitörölnek. Tudni kell, hogy a mandiner Nobilis Kristóf tulajdona, ahogy az ott posztoló emberek is.
süti beállítások módosítása