Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

KIPUKKADT A HOSSZÚ-LUFI

2016. december 11. 06:16 - Mr Falafel

Na, jól kipukkadt a Hosszú-lufi is! Katinka már a dobogóról is lemaradt. Ezért utazott oda nagy dérrel-dúrral? Ezért kellett lemondatnia Orbán Viktort? Ja, bocs, nem Orbánt, de mindegy.

Kiss Lászlónak is meg kellett erőszakolnia magát miatta, és tessék, meg is van az eredménye: nincs dobogón sem! Már az oroszok és japán is előzi az éremtáblán és így csak negyedik. Még jó, hogy pityergett Kiss, amikor ez a Fém Brünhilda szívózott vele!

Negyedik se lenne, ha nincs Bernek és Verrasztó egy-egy bronzzal. Persze, még oda sem ment a két fiúhoz, hogy megköszönje nekik, mert egy önző perszóna. Elképesztő!

Tusupnét csak saját maga érdekli. Elvette három magyar lány 8. helyét a döntőben csak azért, hogy szerezzen magának egy aranyat és egy ezüstöt. Őnagysága nem volt hajlandó úszni a megbetegedő Késely Ajna helyett. Nem fért bele a programjába. Ugyan már! Milyen program lehet az, ha semmi eredménye? 8 érem, 6 arany, 2 ezüst. Ez is valami?

Cö, ha csak Késely helyett nem úszna! De nem úszik Cseh Laci helyett sem, pedig Lacinak is nagyon sokat köszönhet. Igenis köszönhet sokat, mert szoktak egy uszodában edzeni és akkor biztosan köszön neki. Jakabos Zsu helyett nem kell úsznia, azt azért ne mondjuk. Jakabos már tud úszni és a nevét is le tudja írni. Talán. De előbb-utóbb biztosan.

Ez akarja megmutatni a világnak? Ugyan! Amerika is simán veri a 7 arannyal. Akkor meg mit akar? A szája nagy, követelőzik, de csak 6 aranyat tud felmutatni. Tudom, 2 ezüstöt is, de az meg már mit ér? Semmit! Ezért ne utazgasson senki adóforintjain!

A lényeg, hogy leszerepelt. Pont, mint azt előre lehetett tudni. 800 gyorson is csak 8. lett a döntőben. A mellúszó számokban meg már el sem mert indulni a nagy Vas Madám. Hogy a váltókról már ne is beszéljünk! Minden ország mert váltót kiállítani, Katinka bezzeg nem. Beijedt.

És már csak a mai nap van hátra, úgyhogy sokat ne várjunk tőle. Tudom, most sokan csalódottak, de meg is érdemlik. Hogy bízhattak ebben a nőben? Az olimpián is hogy lemaradt már a negyedik aranyról! Az egész világ rajta röhögött.

Most meg nem nyer semmit. Úgy lemaradt az éremtáblázaton, hogy az már szégyen. Még az a béna Japán is megelőzi! Ez nem fér a fejembe. Nem bírt volna összekaparni egy-két arannyal többet? A hazája nem érdemelte volna meg? Á, nem is idegesítem magam tovább!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7612039649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása