Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

LÉGY TE IS HAJLÉKTALAN!

2018. október 21. 11:30 - Mr Falafel

Az ember alapvető igénye a táradalom vele való szolidaritásának kiérdemlése. Ilyen társadalmi csoport jelenleg a hajléktalanok. A balliberális kisebbség nagyon szolidáris velük az utóbbi időben. Tőlük én is kedvet kaptam hajléktalanként viselkedni.

Először is, az elkövetkezendő tíz évben nem mosdok. A politikailag védelem alá vett hajléktalanok szaga ugyanis kifejezetten vonzó a balliberális világban. Őszintén megmondom azonban, képtelen vagyok maradéktalanul eleget tenni a hajléktalanság kritériumainak, ugyanis nem tudok behugyozni és beszarni.

Búvár vagyok, tehát elvileg a ruhámba akár bele is pisilhetnék a merülések során, de valahogy 35 éve kibírok 50 perc-egy órát, tehát a ruháim mind szüzek maradtak. Tudom, ciki!

Azt gondolom, ha meg kell hagynunk a hajléktalanok szabad hugyozás és szarás jogát, - ahogy azt a baloldali elmeháborodottak kérik – akkor a gyengeelméjű baloldaliak számára is felfogható érveléssel kell előállnunk.

Amint azt máshol és máskor több alkalommal is kifejtettem, a Vekerdy Tamás oktatásfilozófiáját követők a részükre rendelkezésre álló éveket nem tanulással töltik, ergo számukra az egyetlen tanulási lehetőség a valóság megtapasztalása.

Ezért itt és most megszervezem a LEGYÉL TE IS HAJLÉKTALAN MOZGALMAT.

Aki e mozgalom tagja akar lenni, annak nincs más dolga, mint a baloldali szavazó, baloldali értékrendű szomszédja ajtaja elé hugyozni-szarni, esetleg bárminemű kommunális szemetét oda kiszórni.  Ugyanis a baloldali emberek ezt igénylik, ezzel a cselekvésmechanizmussal, ezzel az életvitellel azonosulnak, még a könnyük is kicsordul tőle, ha szart látnak a lábtörlőjükön.

Amint azt fentebb írtam is, képtelen vagyok maradéktalanul eleget tenni e mozgalom elvárásainak. Nem könnyű hajléktalanként viselkedni. A minap is majd’ bepisiltem, de inkább elhajtottam a legközelebbi hipermarketig, nem álltam meg az első kapu előtt, amint az illene, ha a balliberálisok kedvében szeretnék járni.  

A lényeg tehát az, hogy kezdjünk el a baloldali érzületű, nemzettagadó globalista, sargentinista, junckerista, verhoffstadtista ismerőseink, szomszédjaink kapuja, lakásának ajtaja elé hugyozni-szarni és szemetelni.

Az a minimum, hogy ennek ők örülni fognak, és az orbáni önkény elleni lázadásként értékelik majd. Szóval, jót teszünk velük. Ami azt illeti, előfordulhat, hogy esetleg barátságtalanok lesznek velünk tettünk miatt. Ekkor azonban elegendő figyelmeztetni őket világnézetük e fontos premisszájára, amely szerint ők örvendenek a szarnak-húgynak és szemétnek a házuk, ajtajuk előtt.

Aki pedig tovább méltatlankodik, azt meg kell vádolni a fasizmussal, a szabadságjogok gyakorlásának jogellenes akadályozásával, eljárás alá vonatni és bilincsbe verve elhurcoltatni. Pusztán az arányosság okán.

Ezt a viselkedésünket hívják konszenzusnak. Ők szart és hugyot akarnak, mi ezt megadjuk. Már csak azt kell kitalálnunk, vajon ők miben engedhetnének, hogy boldog társadalomban élhessünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2414313481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása