Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

ÁRNYÉKRA VETŐDŐK

2018. augusztus 11. 11:13 - Mr Falafel

„Oly korban éltem én e földön,

mikor az ember úgy elaljasult,

hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,

s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,

befonták életét vad kényszerképzetek.”

/Radnóti Miklós: Töredék/

 

 

Futballhasonlattal élve, árnyékra vetődőknek azokat a nem balliberális, esetenként keresztény-konzervatívnak nevezhető, értékrendjüket a nemzeti érdekek mentén szervező embereket nevezem, akik – számomra érthetetlen okból – olykor felkarolnak a balliberálisok által unalomig csámcsogott témákat, védelmükbe vesznek általuk ajnározott kétes értékű személyeket.  

Ezek az emberek olyanok, mint az a mozi néző, aki azért fizet be egy filmre több alkalommal is, mert azt reméli, egy számára fontos jelenet egyszer csak máshogy játszódik majd le. Minden épelméjű ember számára világos, hogy ez irracionális viselkedés.

A jelenleg egymás mellett működő kétféle világnézet, ideológia harcában a saját világnézetem, a nemzeti érdekek mentén szerveződő értékrendem oldaláról nem látok semmiféle lehetőséget engedményeket tenni a másik társadalom-felfogás, a baloldali liberalizmus irányában.

Tökéletesen mindegy milyen, egyébként támogatható ügyet, értékesnek nevezhető személyt karolnak fel, mire a szándékuk végére érnek, valami végzetesen aljas kerekedik ki belőle. Pont úgy vannak vele, mint Regős Bendegúz a jó szándékkal.

Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy a baloldaliság az emberi természet sötét oldala, amely minduntalan megkísért és gonosz tettekre sarkall. Amennyiben hinnék a keresztény mitológiában, azt mondanám, a baloldaliság az emberben lakozó ördög.

Példaként tudnám megemlíteni a választási ígéretek legnépszerűbbekét, az elszámoltatást, ami valójában egy primitív vágy a másik féllel való leszámolásra, annak elpusztítására. Az elmúlt száz évben háromszor is volt alkalmunk megtapasztalni, hová vezet ez a felfogás.

Előbb a tanácsköztársaság tömeggyilkosai és az általuk felhergelt egyszerű népek által végrehajtott pogromokat szenvedtük meg. Kicsivel később ugyanezen felfogás mentén haláltáborokba küldtünk százezreket, miközben javaikat, mint a hiénák szétraboltuk. Aztán az utolsó világégést követő államszocializmus vadbolsevik időszakában megint elvettük embertársaink életét és vagyonát, pusztán azért, mert annak születtek, aminek, vagy, mert másképpen látták a világot.

Melyikből profitáltunk? – hagy kérdezzem meg. – Melyiktől lett jobb az életünk?

Na, hát ezért kell elutasítanunk minden retorikát és kezdeményezést, ami baloldali. A bolsevizmus, a fasizmus és a szocializmus is baloldali volt. Csak borzalmat hoztak.

Éppen ezért visszataszító számomra, amikor magukat keresztény-konzervatívnak, nemzeti érdekeket szem előtt tartónak valló emberek folyvást azon agyalnak, hogyan kéne elvenniük mindent a másik politikai oldal szereplőitől. Ez, kérem, tipikus baloldali gondolkodás, s mint ilyet, mint az ördög általi megkísértést, vissza kell utasítanunk.

Természetesen az nem úgy volt, hogy arra ébredtem, milyen jó lenne erről a jelenségről posztot írnom. Konkrét ügy kapcsán ragadtam klaviatúrát.

Bencsik Gábor tegnapi publicisztikája ihletett meg, amelyben kiáll a gender studies egyetemi oktatása és ezen elmélet állam általi anyagi dotálása mellett, rosszallva a kormány állítólagos azon döntését, hogy e tudománynak (?) nem ad katedrát a magyar egyetemeken.

A hír nem igaz. Miért lenne igaz, ha egyszer a balliberálisok indították útjára? Bencsik árnyékra vetődött.

A Pető Andreának nevezett főállású genderrikácsor femináci facebook-bejegyzésére alapozva ítélkezni, - még, ha csupán feltételes mód mellett is – ostobaság. Bízzunk benne, hogy Bencsik Gábor némi kellemes cabernet sauvignon hatására engedett a szirénhangok csábításának, s nem korai dementiáról van szó.

Szerzőnk erkölcsi értékrendje és személyes tapasztalatai mellett érzi, hogy a hír a lehetetlen kategóriájába tartozik, hogy egy keresztény-konzervatív, nemzeti kormány ilyet nem tenne meg, nem tehetne meg annak következménye nélkül, hogy súlyos bizalomvesztést szenvedne el saját táborában.

Mégis elgyengült, és ahelyett, hogy hiteles forrást keresett volna, az interneten azonnal vírusként terjedő liberálbolsevik őrjöngésből tájékozódott. Remélem, tanul az esetből!

Szó nincs arról, hogy a kormány megszüntetné a gender studies kurzust! Sajnos tényleg nincs szó róla, pedig a tudomány védelmében ezt a döntést meg kéne hoznia. A gender studies ugyanis a társadalomtudományok sarlatánok általi elveszejtése.

Ezzel szemben annyi történt, hogy Palkovics László Széchenyi-díjas magyar gépészmérnök, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, nem mellesleg 2014-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsőoktatásért felelős államtitkára, miután a kormány a kutatás és innováció finanszírozási rendszer átalakítása során az ebbe a szférába fektetett állami pénzek kezelésére létrehozta az Innovációs és Technológiai Minisztériumot (ITM), vizsgálódni kezdett, vajon mire is megy el az adófizetők pénze.

Nyilván sokan jól emlékszünk, hogy néhány hete a baloldal az ITM létrejötte okán az Akadémia ellehetetlenítéséről, a tudomány rabságba vetéséről delirált. A mostani, a gender studies miatt hallható vernyákolásuk annak a történetnek egy újabb fejezete.

Ugyanis a miniszter a vizsgálódása közben azt tapasztalta, hogy a társadalomtudósok egy jelentős része egyáltalán nem publikál, aki pedig igen, annak egyetlen témája az LMBTQ, s ki tudja még milyen betűkkel érintett szűk társadalmi réteg (ál)problémája. Sommázva a munkájukat, arra tesznek kísérletet ezek a „társadalomtudósok”, hogy a fehér, heteroszexuális férfiakat, illetve a velük kollaboráló fehér, heteroszexuális nőket lehetőleg minél ártalmasabbnak, az emberiség szebb jövőjének eljövetele szempontjából utolsó szálig elpusztítandónak ábrázolják.    

Ezek a tanulmányok arra buzdítanak, hogy senki ne olvasson „halott fehér csávókat”, mint Shakespeare, a nők ne szüljenek gyereket, mert azzal az állam és a férfi rabszolgájává válnak, továbbá, hogy mindenki legyen bátor és férfiként legyen homoszexuális, nőként pedig minimum leszbikus, de mindenképpen férfigyűlölő.

Társadalomtudományi felsőfokú végzettséggel is rendelkező emberként, kíváncsiságból bele-beleolvastam ezekbe a „tudományos munkákba”. S bár lehet, hogy kissé leegyszerűsítve, kevésbé tudományoskodóan fogalmazva regélem itt el élményeimet, a valóságot tekintve tűpontos interpretálásban teszem.

Ezek az elmeháborodottak tényleg arra hoztak létre tudományosnak titulált műhelyeket, hogy kiirtsák a fehér és heteroszexuális férfiakat, a velük kollaboráló hasonló paraméterekkel bíró nőkkel együtt, a gyermekeiket pedig agymosásnak alávetve a hagyományos és egyedül működőképes családmodell gyűlöletére, a szülők elutasítására, a tradíciók elvetésére kondicionálják.

Ezek rosszabbak a náci és bolsevik elődeiknél is! Ezek már nem egy etnikumot vagy társadalmi osztályt akarnak megsemmisíteni, hanem a teremtett emberi fajt. Kizárólag a nem fehér, a természetes szaporodást megtagadó egyedekből akarnak társadalmat építeni. Feltételezem, van tervük arra is, hogy nem halnának ki ezáltal, de nagy valószínűséggel az is a teljes mentális sötétség szüleménye.

Visszatérve a kormány beavatkozására, Palkovics úgy nyilatkozott, a magyarok többsége egybehangzó akaratának és a kormány szándékainak megfelelően a jövőben több forrást kívánnak biztosítani a demográfiai krízis megoldását szolgáló, illetve a gyermekvállalás elősegítésének módszereit célzó kutatásokra.

Arról nem szól a fáma, ez együtt jár-e a genderőrülteknek juttatott pénzek megnyirbálásával, vagy forrástöbbletből fogják megoldani. Tegye a szívére a kezét mindenki! Tényleg a társadalom 1-2%-a őrületének kutatása a fontosabb, vagy a kultúránk, nemzetünk fennmaradásáé?

A genderizmus az eugenika, a társadalom sterilizálásának egy hajtása, a legkonokabb tömeggyilkos elmélet napjainkban. Én erre nem adnék pénzt. S nemhogy pénzt nem adnék, de a fasizmus és bolsevizmus összes többi megnyilvánulásával együtt szigorú pönálék mentén tiltanám.

Erről nem lehet sem társadalmi, sem tudományos vitát nyitni, mert a fasizmus és bolsevizmus hasznosságáról sem szokás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2514174915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trtr 2018.08.12. 07:40:21

Majd erről sem lesz szokás, ha pár száz év alatt sikerül kilábalni belőle és/vagy a fehéreket sikerül kiirtani vagy rabszolgaságba vetni.

trtr 2018.08.12. 07:41:51

Egyébként az egész lényege a nemzet alapon szerveződő állam megtörése minél több ponton. Annál könnyebben irányítható, befolyásolható az oszd meg és uralkodj elven.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2018.08.12. 08:23:07

@trtr: Arra lennék kíváncsi, mit terveznek az oroszokkal és a kínaiakkal. Mert velük elég lesz megetetni ezt a sok szarságot, amit az elpuhult európaiak kajálnak. S ha nem lesz fehér ember, ki épít nekik civilizációt? A négerek 98%-a gyakorlatilag olyan primitív, mint egy csimpánz.
süti beállítások módosítása