Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

ÉBREDÉSEK

2017. október 08. 18:28 - Mr Falafel

Nagyon úgy tűnik, hogy a baloldal erős pártja, az MSZP ébredezik. Tudom, a véleményem ellentmond mind a kormánypropagandának, mind pedig a baloldali dögkeselyűk (LMP, Jobbik, DK) rikácsolásának. Sőt, lássuk be, a szemünk előtt zajló események is inkább sugallják, hogy nekik annyi. A látszat csal, a dögkeselyűk rikácsolásában sosincs semmiféle értelem, és a kormánypropaganda is súlyosan téveszmés legnagyobb ellenfele jelen állapotának értékelése kapcsán.   

Amint azt már sokszor leírtam, a liberális demokrácia egy vírus, amelyet az emberiség elpusztítására fejlesztettek ki. Vírusgazdája a baloldali politikai konglomerátum, amelynek egyetlen tiszta hazai képviselője az MSZP. Tudom, hogy manapság a zombik a menők, de én most inkább egy vámpíros példát hoznék: Az MSZP született vámpír, a többiek pedig csupán megkapták a vámpírizmust. Hogy harapással, vagy mi más fenével, az nem lényeges.

A vírust minden olyan politikai és magát civilnek tartó társadalmi csoportosulás megkapja, amelyik a fősodorban (mainstream) megmerítkezik. A DK eredetileg a globális nagytőke érdekképviseletét látta el, amely a minél nagyobb haszon realizálása érdekében húzott hamis ideológiai maszkot. Az LMP egy középen álló zöldpárt lenne, de ezt a fél-anarchista hőzöngést a háttérből irányító és pénzelő globális nagytőke csupán figyelemelterelésnek szánja, arra meg pont alkalmas. A Jobbikot egy a nemzeti identitástudatot erősítő pártnak alkották meg, így vonva kontroll alá azokat a társadalmi rétegeket, amelyek bűnös módon ragaszkodnak a gyökereikhez.

Lássuk be, a fajirtást eltervező háttérhatalom legnagyobb húzása a Jobbik pályára állítása volt. Bevallom, egy ideig engem is megtévesztettek. Én ugyanis egy szilárd nemzeti identitástudattal rendelkező individuum vagyok. Számomra a társadalmi lét egyetlen és valódi értelme az eredetünkből fakadó, történelmi tetteinkben testet öltő világos jövőkép megvalósítása. E nélkül tökéletesen értelmetlen társadalomban élni, mert az érdekek mentén szerveződő csoportosulások sosem tartósak, hanem ideiglenes jellegűek, míg az értékek teremtette közösségek hosszú életűek.

A vírusfertőzött fősodor ostobaságait most hagyjuk! Az EU nem értékközösség. Egyetlen tulajdonsága sincs, amelyből ezt lehetne feltételezni. Egy létéért remegő ocsmány organizmus, amely mindent elpusztítana, amit nem ő hozott létre. Az emberellenesség invazív kórokozója.

A nagyobb számú egyedekből a részek összegénél többet jelentő egészet kizárólag a nemzetállam képes alkotni. A nemzetállam a legnagyobb értékközösség. Az értékközösség képes a szervezetén belül beágyazott érdekközösségeket is táplálni, ellenben az érdekközösség a karcinómához hasonlóan képtelen a más sejtekkel való együttműködésre. Ellentétük tehát antagonisztikus, konfliktusuk végkimenetelének tétje az emberi faj fennmaradása vagy pusztulása.

A faj fennmaradása szempontjából elengedhetetlenül szükséges társadalmi kötelék, a nemzet léte az ipari forradalom során kialakult tőkésréteg szervezettségének differenciálódásával vált annak szemében veszélyforrássá. Ekkor a tudományok szokásos mecenatúrája által beavatkoztak és a nemzet eredeti jelentését megváltoztatták egy nevében egyező, tartalmában huzatosabb formára. Létrejött a politikai nemzet.

A politikai nemzet tulajdonképpen egy jogi kategória, amely az egyazon állam területén élőket etnikai és nyelvi különbözőségük ellenére nevezi nemzetnek. Ezzel a korábbi, jelentőségteljes nemzetképzetet kiüresíti a szakrális tartalomtól. A nemzethez tartozást, mint lelki kötődést gyakorlatilag megszünteti. Azt mondja: magyar az, akinek a hatóságok a személye hitelt érdemlő igazolására magyar dokumentumokat állítanak ki.

Ezzel szemben a törzsi nemzetségi értelemben vett nemzet a szakralitásra helyezi a hangsúlyt, amikor a szokások, hagyományok valamely aktusa útján lelkében is a nemzet tagjává emeli az egyént. A nemzethez tehát azok tartoztak, akik vér szerint vagy a házasság, mint rituális aktus útján kerültek a rokonaink közé. Ez több, mint papírok birtoklására jogosultnak lenni.

A politikai nemzet eszméjének eredményét ismerjük Trianon óta. Az akkori magyar állam területén élő kisebbségeknek nem volt pozitív érzelmi kötődésük a nagyközösséghez, de vágytak annak megélésére. Még csak ilyen messzire sem kell visszamennünk, a katalánok különválása is a lelki kötelék hiányára vezethető vissza.

A Jobbik pedig a nemzetről látszólag ugyanazt gondolta, mint én is. Ráadásul okosan nem a főváros aszfaltjának meddő talajába vetette el nézeteit, hanem a sokkal fogékonyabb vidéken. Reflektált olyan, a vidéki ember mindennapjait megkeserítő problémákra is, amelyekről a fővárosban beszélni is tilos volt. Mert, aki szóvá tette, azt kiutálták a haladár kánonból.

Aztán valahogy elfogyott az állandó cigányozás és zsidózás mögül a tartalom. A nemzeti önmeghatározás metódusa nem tartalmazza a más nemzetekhez való vertikális viszonyunkat. Vagyis nem akkor leszünk erős nemzet, ha más nemzeteket lenézünk, s őket hitványnak nevezve harsogjuk saját kiválóságunkat.

Borsodban, Nógrádban és Szabolcsban viszont valóban égető probléma a cigányság általános viszonya a magyar társadalomhoz. Különösképpen azért, mert a központi (fővárosi) direktíva a cigányokat szándékosan marginalizálta, majd a kezükbe adta a „megélhetési bűnözés” kőbunkóját, amellyel agyonverték a kötelességeiket, hogy csak jogaik maradjanak.

Mondanom sem kell, hogy ez is a liberális demokrácia szándéka szerint történt: oszd meg és uralkodj. A globális embertelen rend ilyen intrikákkal operál, hogy az egymásnak feszülő, a gennyedző problémák fájdalmától a józan gondolkodásra képtelen társadalmi csoportokból olcsó biorobotokat tenyésszen ki.         

S most, amikor a Jobbik stabil középpárttá vált, eljött az idő, hogy az identitás fontosságáról szóló hazug szólamokkal megtévesztett embereket, akik ideiglenesen elveszítették az önálló gondolkodás képességét, új irányba kezdjék terelni. A Jobbik szélsőbaloldali, azaz mainstream mantrázásba kezdett.

2012-ben interpellálták Orbán Viktort, hogy mikor óhajtja kitakarítani az országból a zsidó Soros Györgyöt és egyetemét, illetve az általa pénzelt civilszervezeteket. 2017-ben Soros György mellett tüntetnek és a Soros által propagált kényszerbetelepítést támogatják. Ne feledjük, a kvóta-referendum a Jobbikon bukott el, illetve a parlamenti szavazást is ők hackelték meg.

A Jobbik vírushordozó lett, egyetlen céljává az emberi faj kipusztítása vált. Az őket támogatókra pedig jellemző, hogy a külföldi milliárdosoktól ugyanúgy féltik a szociális juttatásaikat, mint a migránsoktól. Mennyire lehet szellemileg leépülve az az ember, aki szerint a letelepedési kötvényt vásárló külföldi milliárdosok állami segélyen akarnak élni Magyarországon?

Vona Gábor nyíltan felvállalja, hogy a szerinte meggyengült MSZP szavazóinak ő hozza el a kánaánt. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a Jobbik szimpatizánsai sosem voltak nemzeti érzelmű emberek, kizárólag a cigánygyűlöletük és antiszemitizmusuk hajtotta őket a Jobbik táborába. Most akkor hogy lesz eztán? – A baloldali szavazók viszonya teljesen más a cigánysághoz és zsidósághoz.

Aztán új keletű Jobbikos attitűd a határon túli magyarok gyalázása. Pusztán azért, mert nem rájuk, a senkikre, a kamu nemzettudatosokra szavaznak, hanem arra a Fideszre, amelyik visszaadta a magyarságukat teljes egészében.

S akkor már ne hagyjuk ki a tudatlan proliknak odavetett csontot sem, a béruniót! A bérekről és adókról az államok maguk dönthetnek, az nincs uniós jogkörben. Ellenben az Unió nagy kegyesen megengedi a buta proliknak, hogy aláírást gyűjtsenek arról, milyen jó is lenne nulla teljesítménnyel német béreket kapni. Szánalmas!    

Az LMP-ről is ejtsünk szót. Ökoterroristák, futóbolondok. Azzal, hogy Ron Werber, a meggyőződéses bolsevik látszólag mögéjük állt, gyakorlatilag az összes, a jobb- és baloldali ideológiákból egyaránt kiábrándult, vagy azokkal soha nem szimpatizáló környezettudatos embert elűzik maguktól. Legfeljebb ideiglenesen lenyúlhatnak néhány szoci szavazót.

Aki pedig azt hiszi, hogy Ron Werber az LMP-t megsegíteni érkezett, az tényleg sík hülye. Számomra nyilvánvaló, hogy sokkal inkább a szoci irányváltást készíti elő, amelynek egyik áldozata az LMP lesz. S ha valakiket, hát őket biztosan nem fogom sajnálni.

A DK-ról mit mondhatnék? – Gyurcsány a globális nagytőke embere, egy alattomos bohóc. Cezaromániája ezúttal a szocik csapdájába hajtja őt. Vicces lesz látni a pofára esését.   

A szocik nem gyengültek meg. Ez baromság! Dróton rángatható idiótákra alapoznak, mint a politikai pártok általában, így nincs mit csodálkozni, ha egy bonyolultabb stratégiai lépést meg nem értve elbizonytalanodnak és ez a közvélemény-kutatásokban kimutatható lesz.

Az tiszta és világos, hogy a 2018-as választásokat a Fidesz megnyeri. Nem azért fogja megnyerni, mert a démoni Orbán Viktor elvarázsolta a szavazókat, hanem azért, mert a Fidesz egyedüli pártként folytat valós politizálást, amelyben sokszor nevén nevezi a dolgokat, ami, ugyebár, a balliberáliséknál nemhogy nem szokás, de kifejezetten bűn.

Az liberális demokrácia alternatív valósága paneleinek mantrázása tehát mostantól nem kifizetődő. Nem hozza, hanem viszi a szavazókat. Ezért az MSZP, mint Drakula gróf, karját a mellén összefonva mély álomba merült egy díszes koporsóban. A birkák meg azt hiszik, hogy meghalt. Pedig nem tesz mást, mint engedi, hogy a többi felhúzott idióta masírozzon és csinálja a fesztivált.

Márpedig bárki, aki ma Magyarországon a liberális demokrácia, az EU fals nótáját fújja, az vesztes lesz. 2018-ban biztosan. Ezért mondott le Botka, ezért tűnik halottnak az MSZP: nem akarják a baromságok ismételgetésével tartani a lelket az engedelmes zombivá tett választókban, e tisztet meghagyják baloldali riválisaiknak. Ők viszik majd el a balhét, a Jobbik, az LMP és a DK. Szinte magam előtt látom a bamba pofájukat, amikor úgy bő félév múlva ez tudatosul bennük. S akkor eljön majd a megújult MSZP, felkarolja az elanyátlanodott baloldali szavazókat.

     

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr5712940771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2017.10.09. 21:03:54

"Aztán valahogy elfogyott az állandó cigányozás és zsidózás mögül a tartalom. "

A cigányozásban, zsidózásban nincs tartalom! Az említettekkel kapcsolatos valós problémák felvetése viszont nem cigányozás, zsidózás! Persze "átbeszélés" helyett cigányozásnak zsidózásnak nevezni jó trükk!

VALAMINT:" Ők viszik majd el a balhét, a Jobbik, az LMP és a DK. Szinte magam előtt látom a bamba pofájukat, amikor úgy bő félév múlva ez tudatosul bennük. S akkor eljön majd a megújult MSZP,"

Az MSZP szerintem sem halott, viszont semmiképpen nem olyan fegyelmezett hogy félreálljon esetleges mandátumokat vesztve a pofonok elől! Túl sok ott a megélhetési politikus! Úgyhogy a tudatos tetszhalál nem tűnik életszerűnek.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.09. 21:31:48

@Helga Beauty Salon: A tartalom a nemzeti identitástudat erősítése lett volna. Ez egyre kevesebb teret kapott a zsidózás és cigányozás mellett. Én így értettem.

A második részt illetően nem állítom, hogy vátesz vagyok, de a túlélési ösztön erős a szocikban.

Helga Beauty Salon. 2017.10.09. 22:55:21

@Mr Falafel: "A tartalom a nemzeti identitástudat erősítése lett volna. Ez egyre kevesebb teret kapott a zsidózás és cigányozás mellett. Én így értettem. ."

Ja! Vágom! Közben felröhögtem a mondatodon, mert belegondoltam, hogy az első a kvótanépszavazással fuccsolt be, aztán meg boldog hanukát kívántak!

Deansdale 2017.10.10. 08:12:51

Mivel a baloldal vezetői nem ostobák, szerintem tudatosan maradnak ellenzékben, valószínűleg felsőbb utasításra. Az ugyanis teljesen nyilvánvaló, hogy kisebb pártokban, közös listákkal túrót sem fognak elérni - a fidesz egész addig kormányozni fog, míg a baloldal töredezettsége meg nem szűnik és össze nem állnak egyetlen nagy párttá, amilyen az MSZP korábban volt. Majd ha fölülről jön az utasítás, hogy újra a baloldalnak kell nyerni, akkor hirtelen egybeolvad az MSZP, a DK, az Együtt, a Momentum, ésatöbbi, talán még az LMP is (ha addigra a parlamenti küszöb alá esik akkor biztosan), a fidesz pedig hirtelen elkezd szétesni: botrányok, kiválások, stb.
A Jobbik szerepe ebben a jövőképben egyelőre még nem tiszta - az eddigi teljesítményükről viszont majdnem teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a nemzeti érzelmű embereket akarták összezavarni, kiábrándítani, szétzilálni. Korábban elképzelhetőnek tartottam, hogy jóhiszeműen kezdtek nacionalista politikába és a parlamentbe kerülve alakultak át szavazatszámlálgató, ridegen kalkuláló seggfejekké, akik az ördöggel is lepaktálnának plusz egy parlamenti helyért, de akkora pálfordulást mutattak be amire szerintem gerinces emberek nem lennének képesek. Így marad a feltételezés, hogy anno csak színlelték a nemzeti érzelmeket.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.10. 13:33:43

@Helga Beauty Salon: Ezek elmentek Iránba is, hogy szidják a zsidókat. Éljenezték az iszlámot, mint a világ megmentőjét emlegették. Persze, kitől mentették volna meg a világot, ha nem a csúnya zsidóktól? Aztán most meg boldog hanukáznak. Agyhalottak.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.10. 13:35:20

@Deansdale: Abban bízom, hogy nem lesz több direktíva felülről. Szépen szétesik ez a rémálomvilág, amiben élünk.

Deansdale 2017.10.10. 16:50:54

@Mr Falafel: De jó is lenne... Mi még megúszhatnánk ennyivel, de ny-eu már most gallyra ment. Vagy megpróbálják integrálni az idegeneket, és akkor örökre elvész a nemzeti jellegük, a kultúrájuk, vagy pedig fogcsikorgatós kitelepítések, illetve polgárháborúk jönnek, amikben az eu-i nemzetállamok léte lesz a tét.
Orbán Vikinek meg talán szobrot állít az utókor és Széchenyivel meg Szent Istvánnal fogják egy lapon emlegetni, látván, hogy mitől mentett meg minket.

Alfőmérnök 2017.10.11. 21:57:43

@Deansdale: Erről eszembe jut Padilla őrmester (Grift) egyik aranyköpése a néhai mandiner blogról:
" ha orbánnak lettem volna, olyan szobrot rendeltem volna, ahol orbán leszorított rüszttel picsánrúgja merkelt." :)
mandiner.blog.hu/2014/01/23/a_sas_leszall_443/full_commentlist/1#c21483875

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.11. 23:46:45

@Alfőmérnök: Éppen elmélkedtem, hogy is hívták a blogon azt a fickót. Grift! Bírtam a beszólásait.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.11. 23:48:28

@Deansdale: Tulajdonképpen mindegy mi jön, csak jöjjön már végre, mert minél hosszabb az agónia, annál tutibb, hogy nem lesz feltámadás.

Alfőmérnök 2017.10.12. 00:33:44

@Mr Falafel: Én találkoztam vele személyesen is párszor. Intelligens, művelt, jó humorú, szerethető ember, borzalmas múlttal a háta mögött. Valamiért téged utál, bár nemrég a facebookon megosztotta a bejegyzésedet, ami a mandin megjelent.
Amúgy már azt is pontosan tudom, kicsoda Loxon és gloire, ha érdekel, pm-ben megírom.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.10.12. 07:06:20

@Alfőmérnök: Vicces volt, hogy engem beposztolnak a Mandin. Mondjuk tök fölösleges volt, mert troll státuszban vagyok, így nagy érdeklődés nemigen lehetett. Ráadásul egy nem különösebben sok energiámba kerülő poszt volt, megírni is alig akartam. Mindegy, egyszer volt Budán kutyavásár! :-)

Tudod a mail címem? Tudom, hogy le kéne szarni, kicsodák, de vénségemre kíváncsi lettem. :-D
süti beállítások módosítása