Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

A FRIGID ÉS AZ IMPOTENS KÜZDELME AZ ÁGYBAN

2017. szeptember 04. 09:47 - Mr Falafel

Ezt a szóképet a „Harangláb” nicknevű bloggertől loptam. Mennyire találó összegzése ez a Németországban tegnap pusztító kancellárjelölti vitának. Merkel és Schulz, két hitvány selejt. És ezek vezetik az EU-t! Arról nem szólva, hogy az EU-t (az orránál fogva) vezető Németországot is. Mekkora mázlisták ezek az ángliusok, hogy még időben T-lakoltak!

A kancellárjelöltek vitájának nem volt tétje. Schulz már a nyáron leamortizálta a magát az abszolút vesztes pozíciójába és a mutti is bedobott egy-két Orbántól elcsent mondatot övéi megnyugtatására migránsügyben. Szóval, eldőlt. Ennek ellenére a szenzációhajhász sajtó úgy harangozta be a vitát, mint Schulz nagy lehetőségét. Mégis mire?

Nos, a „Ki tud nagyobb baromságot mondani?” vetélkedő megnyerésére tényleg volt esélye Schulznak, de tegnap azt is elpuskázta. Merkel ebben is jobb volt nála. Hozzáteszem, ha a vetélkedőre előzetesen lehetett fogadni, akkor a fogadóirodák bizonyosan Merkel győzelmét adták kisebb odds-szal. A mutti a nagy hancúrra való felkészülése során már megcsillogtatta képességeit, amikor kijelentette, hogy a migránsok azért indultak meg gyalog Ausztria irányában Németországba, mert Magyarország megtévesztette őket.

Innentől Schulznak elég nehéz feladata volt űberelni ezt az égbekiáltó ökörséget. Dicsérjük meg, azért derekasan helytállt. Ez a két idióta vért izzadva feszült egymásnak e kínos aktus egyetlen témájában, amelynek alcíme a „Miért felelős mindenért Orbán Viktor?” volt.

Az esemény csúcspontja mindjárt az elején következett be, amikor Schulz egy övön aluli ütéssel majdnem kiugrasztotta a muttit a bugyijából. Azt találta mondani Martin, kinek az eszénél csak iskolázottsága rövidebb, hogy Angéla menekültek beengedéséről szóló egyszemélyes döntése okozta azt a súlyos válságot, hogy Orbán Viktor politikailag megerősödött.

Minekutána ettől a mutti hüledezni kezdett, s már a tergálpulóvere gombját babrálta, Martin hirtelen elszégyellte magát és bedobta a mentőövet: „A migránsok az aranynál is értékesebb dolgot hoznak magukkal.” Mielőtt bárki azon kezdene lamentálni, vajon mi lehet drágább az aranynál is, elmondom a megfejtést: az Európába vetett hit. Emberünk szerint a migránsok ezt hozzák magukkal.

Hogy ezek az Eritreából érkező agysebész és atomfizikus szírek mennyire tisztában vannak azzal, mit is tekinthetünk értéknek! Csak arra ügyeljünk, ne frusztráljuk őket holmi határokkal mi, magyarok, mert akkor bizony hajlamossá válnak tömeggyilkos terroristákká válni és európai emberek véres húscafatjaival beborítani városokat.

Szóval, ott volt ennek a Schulznak a lehetőség, hogy a nyanya aléltan nyúljon ki, erre azt mondja, hogy legyenek büszkék, - mármint ők, a németek – hogy beengedték a migránsokat. Uh, a mutti megmenekült. És igazuk van, legyenek csak büszkék ők, a németek, hogy ezt az apokalipszist ők okozták.

Ettől kezdve a vita kedélyes Orbánozásba fulladt. Felsejlettek a Budapest utcáin pénzzel teli zsákokból eurót osztogató német teherautó konvojok, a kalauznak öltözött Orbán Viktor, amint éppen elveszi a migránsoktól a drága pénzen Berlinig váltott menetjegyüket, akik így kénytelenek voltak gyalog továbbmenni a magyarok által félrevezetetten. Pedig Angéla hogy reménykedett! Ám sajnos csalódnia kellett, mert Orbán nem volt hajlandó kontrollálatlanul ismeretlen identitású, zsákjukban az aranynál is értékesebb valamivel érkező muszlimokat beengedni Európába.

Megtudhattuk, hogy cselekedetünkkel cserbenhagytuk Németországot, amelynek gazdasági sikerei kizárólag a mostanában 90%-ban analfabétának bizonyuló muszlim hordáktól függenek. Nélkülük Dájcsland lesüllyedne a harmadik világ szintjére. Szerintem velük is le fog, de én magyar vagyok, kicsit másképpen látom, mint ők.

Volt viszont egy momentum, ahol elveszítettem a fonalat e logikai érvfüzéreken kiteljesedő diskurzusban. Tudniillik nem tudok rájönni, milyen felelősségvállalás alól is vonjuk ki magunkat magyarként. Amennyire én ismerem a történelmet, sosem volt gyarmatunk szaracénföldön, nem oroztuk el hasznát gazdaságaiknak, ellenben mi nyögtünk rabigát tőlük. Egy szelfit sem láttam, amin Orbán Viktor boldogan ölelkezik egy afgán kecskepásztorral, aki amúgy biztos agysebész, csak a pásztorkodás jobban fizet feléjük.

Olyat sem hallottam soha Orbántól, hogy jöjjenek csak bátran Európába, mert itt szívesen látjuk őket. Pláne, ha szírek! S persze mindenki szír lett egy csapásra. Ja, mint Gyurcsány cigány. És azt sem Viktor mondta, hogy „wir schaffen das”. Na, hát ezt megcsináltátok, az biztos! Csak miért akartok annyira osztozni velünk ebben a sikerben?

Köszönjük szépen, van elég agysebészünk és atomfizikusunk. Programozó matematikusból meg éppenséggel fölöslegünk is van. A szolidaritásról meg semmi más nem jut az eszünkbe a Walesa mozgalmán kívül. Talán, ha lett volna részünk benne, tudnánk, hogyan adjunk mi is belőle. Mert, ugye, Görögország pénzt kap a migrik feltartóztatásáért, mi meg szidást.

Na, ja, ha nálunk is lenne egy Avram, aki még opoulos is, meg az EU migrációért felelős biztosa, akkor dőlne a lé. Avram ugyan van, de a többi hibádzik. Így aztán most az a helyzet állhat elő, hogy a migrikért a görögök kapják az euró-milliárdokat, de nekünk kell befogadnunk őket. Ez a terv. Ez az ő tervük. Lássuk be, nem is olyan rossz biznisz ez nekik. Megkapják a fejkvótát, majd szépen továbbadnak az árun.

Ha ez a szolidaritás az EU-ban, akkor köszönjük, de nem kérünk belőle!  

Akárhogy is, hamarosan régi új kancellárja lesz Németországnak. Olyan kancellárja, aki szerint az iszlám a német alkotmány nagy tisztelője és az iszlám vallás a német kultúra része. Viszont azt nem tudom, mikor lettek a németek akkora zsibárusok, hogy már a kultúrájuk részeit is eladnák. Rendben van, nagy kereskedők, de miért pont nekünk akarják eladni, akik pedig nem kérünk belőle? Sosem bírtam az ilyen rátukmálós kupeceket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2812802412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása