Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

PÁRHUZAM

2017. augusztus 20. 13:31 - Mr Falafel

Volt már olyan a történelem során, hogy spanyolhont megszállták a szaracénok. S olyan is volt, hogy a magyarok megálljt parancsoltak az iszlám hódításának, de Itália a hátunkba hajóztatta őket. Végül volt olyan is, hogy az európai államok veszélyesebbnek látták a magyar királyságot, mint az iszlám térhódítást, s amikor élethalál harcunkat vívtuk a törökkel, nyugati szomszédaink ránk támadtak és máig ható dúlást rendeztek hazánkban.

Szóval, nem látunk semmi rendkívülit, amikor ma is ezt látjuk. A történelem ismétli önmagát. A különbség csupán annyi, hogy a félévszázaddal korábban történt hasonló események mozgatói ma már ismertek. Ezzel szemben a jelenkori, Európát sújtó népvándorlásra és az arra adott európai válaszra egyetlen logikus magyarázat sem áll rendelkezésünkre.

Foghatnánk a liberálisok altruizmusára, de nincs olyan, hogy liberális, kizárólag balliberális van, az pedig sosem volt önfeláldozó, hanem mindig gyilkos volt, másokból áldozatot csináló.

Magyarázhatnánk a szintén népszerű szolidaritással, amely állítólag európai érték, de az nem szolidaritás, hogy lerombolom az általam felépített társadalmat, csak azért, hogy egy idegen jobban érezze magát nálunk.

Arról nem szólva, hogy ezek az idegenek sosem lesznek hálásak az önfeláldozásunkért, a szolidaritásunkért. Az ő kultúrájuk más fogalmi rendszerben működik. s megérteni is csak azon belül lehet(ne). „Csakis egy az Isten és Mohamed az ő prófétája.”

Mi tehát ennek az irracionális hozzáállásnak az oka? – Rejtély.

A legkézenfekvőbb irracionális választ adni egy irracionális magatartásra, vagyis összeesküvés elméletet gyártani, amelyben a szabadkőművesek, a Bilderberg-Csoport és az Isten tudja milyen nevű titkos páholyok arra szövetkeztek, hogy az általuk megálmodott jövő felé vezető úton fontos állomás a fehér ember (és talán a kereszténység) kiirtása.

Mivel a konspirációs teóriák szerint ezek a titkos gittegyletek a rettenetesen nagy hatalmuk mellett még komplett idióták is, nem látják, hogy a fehér ember nélkül a világgazdaság összeomlik, a kultúra, amelyik képes volt embert küldeni a Holdra és most a Marsra szállást készíti éppen elő, végleg elenyészik.  

Dejszen éppen ezt akarják! – mondaná egy harcos ökoforradalmár, aki maga is boldogan állna ennek az ügynek a szolgálatába, ha lenne ilyen ügy. Elvégre a fehér ember ökológiai lábnyoma a legnagyobb a földkerekségen. Ökoforradalmáraink szerint annyira nagy, hogy az már veszélyezteti a földet. Naná, hiszen a fehér ember miatt van a globális felmelegedés is! Ennél fogva tehát, ha mi, fehér emberek eltűnnénk a földről, a bolygó megmenekülne és elviselhető méretű ökológiai lábnyommal rendelkező, egymást kőbunkóval agyonverdeső népek kellemes együttélése valósulna meg.

Nem úgy van a’! Az USA irányítja az egészet. Előbb megrendezte az arab tavaszt (ez igaz is), szétzilálta a viszonylag konszolidált államokat, amivel elindította a népvándorlást. Így szabadul meg egy jelentős gazdasági ellenféltől, Európától.

Bár mindegyik jópofa elmélet, sajnos egyik sem állja meg a helyét. A fehér ember Európa pusztulásával nem hal ki. A világ legnagyobb országában, Oroszországban kimeríthetetlen ipari nyersanyagkészleten ülő kaukázusiak (kaukázusi a fehér ember egyik elnevezése) ülnek, és nagyon nem úgy néz ki, hogy őket bármiféle összeesküvés veszélyeztetné.

Az USA sem teljesen idióták gyülekezete, - bár ez néha kétséges – pontosan tudják, hogy a világpiacon Európa inkább a szövetségesük, mint az ellenségük. Bármennyire fáj, én inkább azzal számolok, hogy a világuralmi törekvéseket a háttérből irányító érdekcsoportok nem hülyék, inkább nagyon is okosok.

Persze, maradnak az UFO-k, mert azt nem tudhatjuk, hogy Merkel és a többi európai vezető nem az é véletlenül, végtére is magtalanok és meddők. Talán éppen azért, mert hibridek. A tervük pedig az, hogy a föld fejlettebb társadalmait szétzilálják, majd tök váratlanul megtámadnak minket nagy büdös repülőcsészealjaikon. Azért csak figyeljünk oda! Nehogy a végén kilógjon ott egy-két csáp a szoknya alól!

Arról se feledkezzünk meg, hogy végtére is a világgazdaság legnagyobb profittermelői kapitalista berendezkedésűek. A fene tudja, akár a plüssállat gyártók szövetsége is állhat az egész mögött. Vagy a gyertyaöntők.

Ám, ha az eddig felsorolt magyarázatok, elméletek nem igazak, akkor passz. Illetve nem passz, de akkor a tudományt kell okolnunk, pontosabban annak hiányát. Egy kibaszott fordított evolúció zajlik, s ha a társadalmunk még néhány évig liberális demokrácia lesz, szép lassan visszamászunk a fára. Aminek azért annyi előnye lesz, hogy messzebbre látunk majd, mint most az EU-t vezető bürokraták.

Itt volt ez a barcelonai eset. Néhány hónapja százezrek vonultak az utcára azért, hogy muszlim bevándorlókat fogadjanak be millió szám. Még egyszer: millió szám! Úgy, hogy előtte a VIII. századtól az 1492-es reconquistáig, azaz nagyjából 700 évig arab uralom alatt éltek. (Habár éppen Katalónia úszta meg 250 évvel.) Úgy, hogy egyébként a Barcelonát és környékét lakó katalánok gyűlölik a többi spanyolt, folyamatosan az elszakadással fenyegetőznek. S ezek, akik gyűlölik a saját fajtájukat, azt sem bírják elviselni, hogy turisták járnak hozzájuk, akik jól érzik magukat ott és a bőrükben.

Egy végletekig frusztrált, begyepesedett társadalom a katalán, amelyik inkább választja a leigázóikat, az őket évszázadokig alávetettként tartókat, mint azt lássa, hogy más emberek képesek élvezni az életet. Még most, a merényleteket követően sem néznek szembe a valósággal. Kivonulnak a térre és azt óbégatják, hogy ők nem félnek.

Márpedig félniük kéne. Mert a félelem azt is jelentené, hogy látják a valóságot, s ha látják, tehetnének ellene. A spanyol gazdaság törékeny. Nemrég még az egész országra kiterjedő súlyos válság osztotta meg a társadalmat. Mihez kezdenek majd, ha a gyűlölt turisták elmaradnak?       

Bármennyire is furcsának, de leginkább elkeserítőnek tűnik, Európának tényleg nincs egységes válasza a népvándorlásra, illetve az azzal együtt járó terrorizmusra, végső esetben pedig kultúránk elvesztésére. Majdnem hogy úgy tűnik, kizárólag mi, magyarok látjuk a valóságot és csak nekünk van megoldásunk a végső pusztulás megakadályozására.

Persze, nem minden magyar állampolgár érzi problémának a népvándorlást. Köztünk is vannak olyanok, akik inkább nyalogatnák szolgaként egy koszos muszlim rühes lábát, mint elénekeljék a magyar himnuszt. Igen, ilyen végletes a helyzet. S bár a történelmünk leginkább irodalmi művekben tart számon hazaárulókat, - ott sem sokat – e fajtából sehol nincs annyi, mint nálunk. Gyakorlatilag a balliberális oldal, - ideértve a Jobbikot is -  legfőbb politikai célja ez. Mármint a hazaárulás.

Szinte mázli, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, mint voltunk Mohács előtt! Nem vagyunk irigyelt katonai, gazdasági és főleg kulturális szuperhatalom, mint akkor voltunk. Mátyást féltek a Szent Római Birodalom császárává választani, bár ő volt a legalkalmasabb, erejétől rettegtek. Amikor hátba szúrták, elfoglalta Bécset. Csak így, lazán. Egy mukkot nem mert szólni senki, amikor seregével megjelent a kapu előtt. S miután kényelmesen elhelyezkedett, amazok még békítgették is, a kedvében jártak. Végül összeurópai ármánnyal tudták csak eltenni láb alól.

A halála után maradt űrben még mindig elég erős országot egyszerre támadta meg a török, a Szent Róma Birodalom és egy magyar nemes, bizonyos Zapolja (Szapolyai) a saját egyéni ambícióit propagálandó. Így szakadtunk három részre, nyögtünk török igát 150 évig, majd utána egy belterjességtől elkorcsosult uralkodócsalád végleg megpecsételte a sorsunkat.

S végül eljutottunk oda, ahol ma vagyunk: megint egyedül állunk a vártán a muzulmánokkal szemben és megint biztosak lehetünk benne, hogy a saját fajtánk is ránk támad, miközben a szomszédaink villás nyelvüket öltögetve felénk nyálat csorgatnak bűzös szájukon. Ma is nagyobb ellenség vagyunk, mint a gyilkolászó szaracénok.

Hát ezért lenne jó tudni, milyen mozgatói vannak ennek a népvándorlásnak álcázott inváziónak. Mert invázió folyik, efelől nem lehet kétségünk. Cui prodest? Ki az a gaz, kinek hasznára van mindez? Találjuk meg gyorsan, mert a Drótkerítés nagyon hamar kevés lesz.  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr2112764562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrollEdomer 2017.08.21. 15:34:47

Nyugat kb azon a szinten van, mint a hanyatló Róma, mit riogatnak minket holmi barbárokkal, hogy az elit totál degenerálttá vált.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2017.08.21. 22:43:27

@TrollEdomer: Sok más magyarázat nincs. Mindig is mondtam, hogy a liberális demokrácia egy vírus, amit az emberi faj elpusztítására tenyésztettek ki.
süti beállítások módosítása