Menekülttábor

hajléktalan gondolatok éjszakai szállása

GLÓRIÁT A DÖGKESELYŰNEK!

2017. június 08. 09:12 - Mr Falafel

(második rész)

 

Tegnapi posztom utóhatásaként elméláztam kicsit Soros csodálatos megmeneküléséről a II. VH poklából. Azon agyaltam, hogyan is történt az, hogy őt az apukája rábízta egy keresztény emberre, akinek minisztériumi alkalmazottként az volt a feladata, hogy felügyelje a zsidók deportálását és nem mellesleg kifossza őket.

Adva van tehát egy neves budapesti zsidó ügyvéd, aki a fiát sűrű esküvések mellett rábízza egy rohadék nácira, hogy nevelje fel helyette. Na, de apukával mi lett? És a Schvartz család többi tagjával?

Komolyan el kell hinnünk, hogy az elhurcolások elől menekülő zsidó ember egy az elhurcolást végző férfira bízza a fiát? S aztán egyszer csak a kis Gyuri ripsz-ropsz Angliába érkezik, mint menekült hontalan, hirtelen felvételt nyer a London School of Economics kampuszára, ahol később diplomázik. Gondolom, jól jött a zsidóktól rablott vagyon, mert egy angol college akkoriban sem volt olcsó.

Már, ha ebből az egész sztoriból akár csak egy szó is igaz!

Szóval, aki úgy képzeli a Soros emigrálását, mint az zajlott a II. VH idején általában, az téved. Ez a hazug tolvaj és hullarabló rendesen megtömött zsebekkel érkezett egy csinos hajó fedélzetén, mint a gazdag ficsúrok. Angliában sem az utcán élt, s nem koldulásból vagy kemény fizikai munkából kellett fenntartania magát. Jutott minden luxusra a rablott kincsből.

Nem, a soros-sztoriban valami nagyon nem kerek. Persze, nincs ebben semmi meglepő, hiszen ez az ember a sötét titkok két lábon járó tárháza.  

Talán nem tűnt fel mindenkinek, de éppen az imént hazugoztam le ezt a halálkufárt. Mert hát hazug is, nem csupán dögkeselyű, hullarabló és tömeggyilkos. Csak azt nem értem, aki olyan önelégülten vall arról, hogy sosem volt lelkiismeret-furdalása a gaztettei kapcsán, - hiszen úgy véli, tett elég jót is ahhoz, hogy ne legyen – annak miért kell hazudnia már arról is, hogy miként élte túl a háborút és jutott Angliába? Mi szüksége arra, hogy magáról, mint keserű kenyéren élő migránsról beszéljen, amikor soha nem volt az?

Tényleg érdekelne, miért. Talán azért, amiért beleavatkozik más országok belügyeibe, mert, mint mondja, a pénz már nem elégítette ki, kellett más játékszer? Nem tudom. Na, de hogy egy olyan pitiáner semmi kis dologban is hazudjon, hogy a magának vindikált Közép-európai Egyetem renoméját a világ legjobb 50 kampusza közé emelje, az egy vicc.

Először is, a Közép-európai Egyetem nem George Soros egyeteme. Hiába írták a homlokzatára, hogy CEU, olyan egyetem nem létezik, az csupán egy postafiók New Yorkban. Vili? De nevezhetjük a közismertség okán CEU-nak is a KEE-t, az akkor sem lesz a világ legjobb 50 egyeteme között, ahogy azt Soros hazudta. Egészen pontosan a kétezres rangsorban az 1655. helyen áll a 2016-2017-es tanévben. .

 http://www.urapcenter.org/2016/world.php?q=MTUwMS0xNzUw

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkit tudok meggyőzni tényekkel, hogy nem mindenkire hatnak az érvek. Sorosról szóló írásom első része után a facebook-on megkaptam, hogy állításaimat semmivel nem támasztottam alá. Pedig belinkeltem az interjút is, amit nagy erőket mozgósítva igyekszik eltüntetni az internetről, amiben vall saját viselt dolgairól. S íme itt is, kicsit fentebb linkelem a University Ranking by Academic Performance oldalát, amely egyértelműen és ellenmondást nem tűrően tartalmazza, hogy a CEU egy jelentéktelen, oktatása minőségét tekintve kifejezetten gyenge, a „futottak még” kategória végén kullogó egyetem.

Ám, akit a valóság sem győz meg, arra megpróbálni hatást gyakorolni hiábavalóság. Posztjaim ezért is nem szólnak soha a mások meggyőzéséről, hanem, hogy a velem azonos nézeteket valló, de gondolataikat ráfordítható idő hiányában megfogalmazni nem tudó embertársaim helyett is elmondjam, mit gondolunk a világban zajló eseményekről, az eseményekben szereplő emberekről. Azt mondom tehát csak el, amit nagyon sokan mások is elmondanának, ha lenne lehetőségük.

Márpedig George Soros legutóbbi szerepvállalásai sokunkat véleményformálásra sarkallnak, markáns és elítélő vélemények megformálására.

Figyelmesen nyomon követve ennek az elembertelenedett torzónak az életútját, a napi viselt dolgait, valami olyan földöntúli borzalom körvonalazódik ki, amire nehéz szavakat találni. Ahogy arra is, Európa vezetői miként viszonyulnak ehhez. Undor és elhatárolódás helyett a Világ Megmentőjeként fogadják morális elveken alapuló világrendünket szimbolizáló közös európai hivatalainkban, megszentségtelenítve ezzel azokat a helyeket és lerombolva az egységes emberi értékrendet, amely pedig e nehéz időkben a legerősebb támaszunk lehetne.

Az Európai Unió hitvány vezetői a nevünkben alázatoskodnak ez előtt a groteszk sátáni figura előtt. Kinyílik a bicska az ember zsebében a tehetetlen dühtől.

„Ezután felvitte az ördög, megmutatta neki egy szempillantás alatt a földkerekség minden országát,

És monda néki az ördög: Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom;

Ha tehát leborulsz előttem, tied lesz mindez."

/Lukács evangéliuma 4. fejezet/

Így lesz a föld deklaráltan az ördögé. S bár a történet annyiban sántít, hogy Európa vezetői nem érnek fel Jézushoz, valamint, hogy Jézus nem alázkodott meg az ördög előtt, kiválóan szemlélteti, hogyan veszítjük el a lelkünkben élő emberi világunkat, ha annak gondozását arra érdemtelenekre bízzuk.

S miután a Sátán elfoglalta Európa trónját, beszédet mondott. Megnevezte a magyarokat, mint Európa legfőbb ellenségeit. Azt mondta, Magyarország maffiaállam. Azt mondta, hogy őt, a Nagy Jótevőt Magyarország üldöztetésben részesíti. De azt is mondta, hogy van remény, mert Magyarországon sokan vannak, akik szerint a nőknek azért van vaginájuk, mert a hím soviniszta társadalom ezt rájuk kényszerítette, nem pedig biológiai okokból. Mert sokan vannak, akik a gyermeknevelést rabszolgaságnak tekintik, akik szerint a férfi és nő kapcsolat elavult rendszer, s csak az LMBTQ párok jelentik a normális emberi kapcsolatokat. Mert sokan vannak, akik az itt elősorolt nézetekért őrjöngve pusztítanak Budapest utcáin Soros királyságának pokolkék zászlaja alatt.

Tényleg sokan vannak, hisz az ilyen emberségükből kialjasult szubhumánokból egy is sok.

Mindeközben Angliában újabb merényletet követtek el muszlimok. Könnyek, plüssmacik, nagyszavak és minden megy tovább úgy, ahogy eddig. Az egyik elkövető pakisztáni, mint a londoni polgármester, aki szerint a terrortámadások a nagyvárosi lét természetes velejárói. A polgármester jámbor muszlim ember.

Ahogy a terroristák is. Legalábbis a rokonaik és szomszédjaik szerint. Eddig az összes öngyilkos és gyilkos merénylőről azt mondta a közvetlen környezete, hogy csendes, rendes, segítőkész, tisztelettudó, tanulásban jeleskedő, szorgalmas ember (volt).

Kérdem én, ha így bízhatunk a rendes, kedves, tisztelettudó és segítőkész muszlimokban, akkor hogyan élhetünk együtt velük? Ha ilyesmire képesek a rendes és tisztelettudó muszlimok, akkor milyen életünk lehet velük egy közösségben?

Kimondom: sehogy sem bízhatunk bennük és nem élhetünk egy közösségben a muszlimokkal! Eggyel sem!!! A pokol katonái mind egy szálig, s aki nem, az nemzője lesz egy ilyen pokolfajzatnak.

És igen, ez is Európa új uralkodójának, George Sorosnak a műve. Ma már egyértelműen látszik, hogy mindvégig ő irányította az Európai Uniót olyan bábokon keresztül, mint Angela Merkel vagy Jean-Claude Juncker. Szervezetei biztosítják a logisztikai hátteret a pokol légióinak Európa elfoglalásában. Propagandagépezete megállás nélkül azt harsogja ezeknek az alkalmazkodni, integrálódni képtelen, erőszakos lények befogadása mentheti meg Európát a végső pusztulástól.

Sokan pedig gyenge jellemükből, silány értelmükből adódóan hipnotikus állapotban követik e fenevadat, istenükként tisztelik és bármilyen aljasságra képesek őérette.

És nincs elég halál és borzalom, ami a plüssmacikat fegyverré változtathatná, a nagyszavakat tettekké, könnyeinket megtisztító áradattá.      

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulttabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7812576231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása